راز خوشمزگی نان خامه ای و نکات پخت نان خامه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا استیک و نکات پخت پیتزا استیک حرفه ای
راز خوشمزگی پیتزا استیک راز خوشمزگی پیتزا استیک و نکات پخت پیتزا استیک حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا استیک یک انتخاب خوشمزه و لذیذ در …
راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه برای ماه رمضان
راز خوشمزگی بامیه راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه برای ماه رمضان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بامیه یکی از خوراکیهای لذیذ و مناسب برای ماه مبارک …
راز خوشمزگی شیرینی کشمشی و نکات پخت شیرینی کشمشی خانگی
راز خوشمزگی شیرینی کشمشی راز خوشمزگی شیرینی کشمشی و نکات پخت شیرینی کشمشی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی کشمشی به دلیل بافت نرم و طعم شیرین …
راز خوشمزگی نان خامه ای
راز خوشمزگی نان خامه ای و نکات پخت نان خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
هر آنچه که امیدوار به یافتن در یک دسر یا شیرینی خامهای باشید، میتوانید آن را در یک شیرینی کوچک و شگفتانگیز به نام “نان خامهای” پیدا کنید. این شیرینی کوچک داستانی جالب و ماجراجویانه را با خود دارد و از ایتالیا به سراسر جهان سفر کرده و خاطرات زیبا و دلنشینی را برای دوستدارانش به ارمغان آورده است.
مهاجرت همواره برای انتقال علم، دانش، هنر و ایدهها تأثیرگذار بوده است. در دوره حکومت کاترین دو مدیچی، که از خاندان مدیچی ایتالیا بودند، سرآشپز دربار این خمیر ابتکاری را در سال ۱۵۴۷ اختراع کرد و برای مراسم ازدواج او با پادشاه فرانسه هنری دوم مورد استفاده قرار داد. از آن زمان به فرانسه وارد شد و شیرینی نان خامهای شناخته شد.
دستور پخت نان خامهای (Cream Puff) در دورههای مختلف در اروپا در قرن هفدهم تغییر یافت. در نهایت، در قرن هجدهم، آنتونی کرمه دستوری را ارائه داد که تا به امروز برای تهیه نان خامهای به کار میرود. او خامه را به نان اضافه کرد.
بعد از اروپا، نان خامهای در حدود سال ۱۸۵۱ از آمریکا شیوع یافت و ایالت ویسکانزین به دلیل تخصص قنادیهای خود در تهیه نان خامهای شناخته شد.
بنابراین، میتوان گفت که نان خامهای از ایتالیا نشأت گرفته و به تمامی نقاط جهان منتقل شده و در هر کشور به نحوهای خاص و مختصر خود تربیت شده است. این شیرینی با تغییرات مختلف در سبک و طعمها در سراسر جهان دوست داشته میشود و به ویژه در فرانسه، روز دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامهای جشن گرفته میشود.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای خانگی
آب نصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پنس
آرد نصف لیوان یا ۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آموزش پخت نان خامه ای
برای تهیه نان خامهای، ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر در یک قابلمه قرار داده و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و آنها را همزن کنید تا شکر و کره حل شوند.
هنگامی که کره از کنارههای قابلمه شروع به جوشیدن میکند، آرد را اضافه کرده و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم بزنید تا خمیر به خوبی ترکیب شود. سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرف دیگری خمیر را ریخته و به خود اجازه دهید که کمی خنک شود. سپس تخم مرغها را به همراه وانیل و بیکربنات سودا اضافه کرده و با همزن برقی برای یک دقیقه میزنید.
بعد از هم زدن مواد وقتی کاملاً ترکیب شده و یک خمیر نرم و لطیف به دست آمده، آن را در یک قیف میریزید و روی سینی فر کاغذی روغنی قرار میدهید. سپس خمیر را با قیف روی سینی فر به شکلهای دلخواه پایپ میکنید.
برای پخت، ماکرووی را روی حالت کانوکشن در دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنید و سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار میدهید.
پس از بیست دقیقه، سینی فر را خارج کرده و برای نیم ساعت اجازه میدهید که خنک شود. در این مدت، خامه قنادی را در ظرفی ریخته و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی میزنید تا حجم بگیرد و فرم بگیرد.
هنگامی که نانها خنک شدهاند، زیرنانها را با یک سوراخ میپرورانید و با قیف داخل آنها را با خامه پر میکنید. سپس برای نیم ساعت در یخچال قرار میدهید تا خنک شوند.
حالا نان خامهایهای خوشمزه آماده هستند. آنها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمانها یا لذت بردن خودتان و خانواده از این شیرینی خانگی لذت ببرید.
راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی
پس از ریختن خمیر در قیف و استفاده از ماسوره برای ایجاد شکل در آن، دستان خود را در آب نمکی فرو کنید و با انگشتان خیس، به آرامی بر روی تیزههای خمیری که در سینی قرار دادهاید فشار دهید تا برجستگیها حذف شود و این قسمت از شیرینی در زمان پخت خمیر نسوزد.
با اضافه کردن وانیل و در مراحل مخلوط کردن، مراقبت کنید که کاسه تمیز باشد تا از بوی زنبورک تخممرغ جلوگیری شود.
برای جلوگیری از پفکردن ناخواسته خمیر نان خامهای، میتوانید دمای فر را در ۵ دقیقه اول پخت را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سپس به مدت حدود ۲۰ دقیقه را بر روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی پخته شود.
در تهیه شیرینی نان خامهای، به ویژه در زمان پف کردن آن در فر، فر را باز نکنید، زیرا این کار ممکن است به پفکردن ناخواسته خمیر منجر شود.
هنگام خروج از فر، نان خامهای باید به طور کامل طلایی و ترد باشد و به خوبی پخته شده باشد. در غیر این صورت، ممکن است درون آن خمیر باقی بماند.
اگر ماسوره کنگرهدار در دسترس نباشد، میتوانید این کار را بدون ماسوره یا با استفاده از یک ماسوره ساده انجام دهید.