راز خوشمزگی نان بربری و نکات پخت نان بربری خوشمزه و خانگی
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن
مدل دسته گل مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی نان بربری
راز خوشمزگی نان بربری و نکات پخت نان بربری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان بربری برای بسیاری از خانوادهها یکی از اجزاء اصلی صبحانه روزانه است. این نان خوشمزه و مغذی میتواند به شما انرژی زیادی برای شروع روز بدهد و به شما کمک کند تا تا نزدیک به وعده ناهار از گرسنگی جلوگیری کنید. نان بربری، همچنین به همراه نانهای دیگر مانند نان سنگک، نان تافتون و نان لواش، از نوعی نانهای معمولی در ایران است که پختن آنها در منزل لذت بخش است. اگر شما نیز تمایل دارید نان بربری خانگی بپزید و یک صبحانه لذیذ برای اعضای خانواده خود تهیه کنید، با ما همراه شوید.
مواد لازم
آرد گندم : ۱ کیلو
خمیر مایه : ۲۰ گرم
نمک :۱۲ گرم
شکر :۱۵ گرم
روغن :۱۰ گرم
آب :۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
بهبود دهنده :۵ گرم
کنجد برای تزیین :به مقدار دلخواه
طرز تهیه نان بربری خانگی
در مرحله اول تهیه نان بربری، مایه خمیر را با نمک، شکر، بهبود دهنده، و آرد ترکیب کنید، سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا تمام مواد به شکل خمیری ترکیب شوند.
در مرحله بعد، خمیر را به مدت ۴ دقیقه با دست خوب ورز دهید. سپس روغن را به خمیر اضافه کنید و مجدداً به مدت ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.
سپس در مرحله سوم، خمیر را با یک پارچه پوشانده و در محیط آشپزخانه به مدت حدود یک ساعت استراحت دهید، تا حجم آن تقریباً دو برابر شود. در این مرحله دقت کنید که زمان استراحت خمیر بیش از حد طولانی یا کوتاه نشود.
در مرحله چهارم، خمیر را کمی ورز داده و پس از آن آن را چانه کنید، سپس به مدت کوتاهی استراحت دهید تا چانهها کمی پف بگیرند.
در مرحله آخر تهیه نان بربری خانگی، مقداری کنجد را روی خمیر بپاشید و خمیر نان را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ تا ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها به خوبی پخته شوند.
راز خوشمزگی نان بربری
لطفا توجه داشته باشید که نان بربری خانگی باید به صورت تازه و گرم سرو شود تنها در این صورت میتوانید لذت و عطر بینظیر آن را تجربه کنید.
همچنین به یاد داشته باشید که برای تهیه نان بربری از آرد سبوسدار با کیفیت استفاده کنید و هیچگز از آرد قنادی برای پخت نان بربری استفاده نکنید.
خمیر نان بربری حتما در مراحل استراحت باید به خوبی استراحت کند تا پف بگیرد و به شکل دو لایه در آید.
همچنین در مرحله مواد مخلوط کردن، خمیر نان بربری شل و چسبناک است و اصل در تهیه آن نیز همین است، بنابراین آرد اضافه به خمیر ندهید.
وقتی خمیرها را میخواهید به منظور پخت در فر قرار دهید، حتما به یاد داشته باشید که آنها را یکی یکی داخل فر بگذارید و پس از اتمام پخت نان اول، نان دیگر را در فر بگذارید.
فر باید کاملا داغ و آماده باشد تا خمیرها را داخل آن قرار دهید، پس از ایمنی خود در این مورد نیز مراقبت کنید تا دستانتان آسیب نبینند.
به علت متنوع بودن تهیه نان بربری در شهرهای مختلف ایران، ممکن است سبکهای مختلفی در تهیه و پخت آن وجود داشته باشد.
اما نکتهی مشترک در تمامی نان بربریها این است که خمیر آن باید به مدت کافی استراحت کند تا نان با کیفیتی تولید شود.
احتمالاً همین دلیل است که نانواها صبح خیلی زود به کار میپردازند تا بتوانند نان با کیفیت و مورد علاقه مردم را ارائه دهند.