;
راز خوشمزگی نون خامه ای و نکات پخت نون خامه ای خوشمزه خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی

راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی

راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی و نکات پخت مربای کدو حلوایی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با آمدن فصل زمستان و عرضهٔ …

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای

راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای و راهکار برای ترد شدن نان پنجره ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های …

راز خوشمزگی زرشک و نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر

راز خوشمزگی زرشک و نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر

راز خوشمزگی زرشک راز خوشمزگی زرشک و نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از چالش‌هایی که در فرآیند …

راز خوشمزگی نون خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای برای 10 نفر طرز تهیه نون خامه ای با لیوان طرز تهیه نون خامه ای اصل ایرانی طرز تهیه نون خامه ای در توستر چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت خمیر نون خامه ای شل شده چیکار کنم طرز تهیه نون خامه ای بدون ماسوره طرز تهیه نون خامه ای با روغن مایع

راز خوشمزگی نون خامه ای و نکات پخت نون خامه ای خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

هر آنچه که ممکن است از یک دسر یا شیرینی خامه‌ای توقع داشته باشید، می‌توانید آن را در شیرینی کوچک اما پر از رمز و رازی به نام “نان خامه‌ای” پیدا کنید. این شیرینی کوچک داستانی جالب را در پی داشته و از ایتالیا به دیگر نقاط جهان سفر کرده و خاطرات زیبا و ماندگاری برای دوستدارانش به ارمغان آورده است.

مهاجرت همواره برای انتقال علم، دانش، هنر و ایده‌ها مؤثر بوده است. در دوره سلطنت کاترین دو مدیچی، که یک ایتالیایی اصیل از خانواده مدیچی‌های ایتالیا بودند، سرآشپز دربار، خمیر اولیه نان خامه‌ای را در حدود سال ۱۵۴۷ برای مراسم ازدواج او با پادشاه فرانسه هنری دوم اختراع کرد و از آن زمان شیرینی نان خامه‌ای به فرانسه وارد شد.

دستور پخت نان خامه‌ای (Cream Puff) به شکلی تغییر یافت در دوره رونق شیرینی‌پزی در اروپا در قرن هفدهم. در نهایت، در قرن هجدهم، آنتونی کرمه دستوری را ارائه داد که تا به امروز برای تهیه نان خامه‌ای استفاده می‌شود. او خامه را به نان اضافه کرد.

بعد از اروپا، می‌توان گفت که نان خامه‌ای در حدود سال ۱۸۵۱ از آمریکا شیوع یافت و ایالت ویسکانزین به دلیل تخصص قنادی‌های خود در تهیه نان خامه‌ای شناخته شده است.

بنابراین، می‌توان گفت که نان خامه‌ای از ایتالیا سرچشمه گرفته است و در ادامه به تمام دنیا منتقل شده و در هر کشور به نحوه خود خصوصی پرورانده شده است. این شیرینی با تغییرات مختلف در سبک و طعم‌ها در سراسر جهان مورد پسند قرار گرفته و در فرانسه به خصوص، روز دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامه‌ای جشن گرفته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نون خامه ای

آب نصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر

کره ۵۰ گرم

شکر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ پنس

آرد نصف لیوان یا ۷۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد متوسط

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

خامه قنادی ۲۵۰ گرم

طرز تهیه نون خامه ای

برای تهیه نان خامه‌ای، ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر در یک قابلمه قرار می‌دهیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم و آنها را همزن می‌کنیم تا شکر و کره حل شوند.

وقتی کره از کناره‌های قابلمه شروع به جوشیدن کند، آرد را اضافه می‌کنیم و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم می‌زنیم تا خمیر به خوبی ترکیب شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

در ظرف دیگری خمیر را می‌ریزیم و به خود اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و بی‌کربنات سودا به آن اضافه کرده و با همزن برقی برای یک دقیقه می‌زنیم.

بعد از هم زدن مواد وقتی کاملاً با هم ترکیب شده و یک خمیر نرم و لطیف به دست آمده است، آن را در یک قیف می‌ریزیم و روی سینی فر کاغذی روغنی می‌گذاریم. سپس خمیر را با قیف روی سینی فر با فاصله به شکل‌های دلخواه پایپ می‌کنیم.

برای پخت، ماکروفر را روی حالت کانوکشن و در دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم می‌کنیم و سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار می‌دهیم.

پس از بیست دقیقه، سینی فر را خارج کرده و برای نیم ساعت اجازه می‌دهیم که خنک شود. در این فاصله، خامه قنادی را در ظرفی می‌ریزیم و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا حجم بگیرد و فرم بگیرد.

طرز تهیه نان خامه ای برای 10 نفر طرز تهیه نون خامه ای با لیوان طرز تهیه نون خامه ای اصل ایرانی طرز تهیه نون خامه ای در توستر چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت خمیر نون خامه ای شل شده چیکار کنم طرز تهیه نون خامه ای بدون ماسوره طرز تهیه نون خامه ای با روغن مایع

وقتی نان‌ها خنک شدند، زیرنان‌ها یک سوراخ می‌زنیم و با قیف داخل آن‌ها را با خامه پر می‌کنیم. سپس برای نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

حالا نان خامه‌ای‌های خوشمزه آماده هستند. آنها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمان‌ها یا لذت بردن خودتان و خانواده از این شیرینی خانگی لذت ببرید.

راز خوشمزگی نون خامه ای

پس از ریختن خمیر در قیف و استفاده از ماسوره برای شکل دادن به آن، دست خود را به آب بی‌نمک بی‌نمک کنید و با انگشتان خیس، به آرامی بر روی تیزی‌های خمیری که در سینی قرار داده‌اید فشار دهید تا برجستگی‌ها از بین برود و این بخش از شیرینی هنگام پخت خمیر نسوزد.

با افزودن وانیل و مراقبت از تمیزی کاسه در مراحل مخلوط کردن تخم‌مرغ، از بوی زهم تخم‌مرغ جلوگیری کنید.

برای جلوگیری از پف کردن ناخواسته خمیر نان خامه‌ای، می‌توانید دمای فر را در ۵ دقیقه اول پخت روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و سپس به مدت حدود ۲۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی پخته شود.

در تهیه شیرینی نان خامه‌ای، به ویژه در زمان پف کردن آن در فر، فر را باز نگذارید، زیرا این کار می‌تواند به پف شدن ناخواسته خمیر منجر شود.

هنگام خروج از فر، نان خامه‌ای باید کاملاً طلایی و ترد باشد و به خوبی پخته شده باشد. در غیر این صورت ممکن است درون آن خمیر باقی بماند.

اگر ماسوره کنگره‌دار در دسترس نباشد، می‌توانید بدون ماسوره یا با ماسوره‌ی ساده این کار را انجام دهید.

ممنونیم که از پیج اینستاگرام ما حمایت می کنید و عضو می شوید

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.