راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ و فوت و فن سالاد تخم مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ماسوا و نکات پخت آش ماسوا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ماسوا راز خوشمزگی آش ماسوا و نکات پخت آش ماسوا خوشمزه و خانگی در سایت مچم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش ماسوا، یکی از آشهای تابستانی …
راز خوشمزگی نان لبنانی و فوت و فن نان لبنانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان لبنانی راز خوشمزگی نان لبنانی و فوت و فن نان لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان لبنانی یکی از قدیمیترین …
راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی باسلوق راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باسلوق، یک نوع سوغات معروف در شهرهای مراغه، ملایر و …
راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ
راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ و فوت و فن سالاد تخم مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
تخممرغ به عنوان یکی از مغذیترین مواد غذایی شناخته میشود که حاوی انواع پروتئینها، مواد معدنی و ویتامینهای ضروری برای بدن است. یک تخممرغ متوسط تقریباً ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد و مصرف روزانه آن میتواند ۳% از نیاز انرژی یک مرد بزرگسال و ۴% از نیاز انرژی یک زن بزرگسال را برآورده کند. در این بخش از وبلاگ، نحوه پخت سالاد تخممرغ و سبزیجات را به اشتراک میگذاریم که بسیار مغذی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل عمل کند. سالاد تخممرغ و سبزیجات که از تنوعی از سبزیجات ساخته شده، بسیار سبک بوده و پس از مصرف، هیچگونه احساس سنگینی به شما نخواهد داد.
مواد اولیه برای تهیه سالاد تخم مرغ
تخم مرغ پخته ۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)
پیازچه یک چهارم فنجان
کرفس خرد شده نصف فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان
خردل ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز یک سوم فنجان
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
سس تند چند قطره
پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تخم مرغ
تخممرغها را به صورت درشت خرد کنید و آنها را به درون یک کاسه بزرگ انتقال دهید. به این ترکیب، پیازچه، کرفس، و فلفل دلمهای را نیز بیفزایید.
در کاسهای جداگانه، سس مایونز، خردل، سرکه، و سس تند را با هم مخلوط نمایید. سپس، این سس را به آرامی به ترکیب تخممرغها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. در پایان، پاپریکا، نمک، و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید.
توصیه میشود که این سالاد در دمای سرد سرو شود.
راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ
ممکن است تمایل داشته باشید شوید یا جعفری را از این دستور پخت حذف کنید، اما اضافه کردن این سبزیجات، بافتی نرمتر و عطر و طعمی دلنشینتر به غذای شما میبخشد.
به جای استفاده از سس مایونز، میتوانید از ماست بهره ببرید که به کم شدن میزان چربی و افزایش پروتئین در غذا کمک میکند، اما باید توجه داشت که این تغییر، بافت و طعم غذا را تحت تأثیر قرار میدهد. نیازی به نگرانی در مورد مصرف سس مایونز نیست، چرا که میزان استفاده از آن در سالاد تخممرغ با سبزیجات بسیار کم است و مقادیر زیادی سبزیجات نیز به کار برده میشود.
این سالاد را میتوانید همراه با وعده اصلی سرو کنید یا به شکل ساندویچ میل نمایید.
برای کاهش مصرف ظروف و صرفهجویی در زمان، میتوانید تخممرغ و هویج را همزمان در یک ظرف کوچک بپزید. تخممرغ در مدت زمانی حدود ۱۶ تا ۱۷ دقیقه پخته میشود. با استفاده از چنگال، میتوانید از پخته شدن هویج اطمینان حاصل کنید.
در حالی که هویج و تخممرغ در حال پخت هستند، میتوانید شوید، جعفری، و خیارشور را آماده کنید. اطمینان حاصل کنید که آب اضافی خیارشور را قبل و بعد از خرد کردن آن بگیرید و سپس به سالاد اضافه نمایید. برای این کار، استفاده از دستمال کاغذی برای جذب آب خیارشور مفید است.
اگر از کنسرو نخودفرنگی استفاده میکنید، باقیمانده آن را میتوانید در یک ظرف دربدار نگهداری کرده و برای تهیه غذاهای دیگر استفاده نمایید.