;
راز خوشمزگی ته چین تک نفره و فوت و فن ته چین تک نفره خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی اسنک و فوت و فن های عجیب اسنک خوشمزه که نمی دانید

راز خوشمزگی اسنک و فوت و فن های عجیب اسنک خوشمزه که نمی دانید

راز خوشمزگی اسنک راز خوشمزگی اسنک و فوت و فن های عجیب اسنک خوشمزه که نمی دانید در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.دانستن نکات پخت اسنک می تواند به …

راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترتیلا راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان ترتیلا، که در زبان اسپانیایی به معنی “کیک کوچک” …

راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار

راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار

راز خوشمزگی فالوده شیرازی راز خوشمزگی فالوده شیرازی و نکات تهیه فالوده شیرازی خوشمزه به سبک بازار در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیس‌کریم فالوده یا همان پالوده یکی …

راز خوشمزگی ته چین تک نفره

طرز تهیه ته چین ساده طرز تهیه ته چین مرغ ساده در قابلمه طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در قابلمه ته چین مرغ برای دو نفر ته چین مرغ مجلسی

راز خوشمزگی ته چین تک نفره و فوت و فن ته چین تک نفره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ته چین قالبی به عنوان یکی از انواع ته چین‌های شیک و مناسب برای میهمانی‌ها و جشن‌ها شناخته می‌شود و اغلب به صورت فردی سرو می‌شود. برای تهیه این نوع ته چین می‌توانید از قالب‌های مافین یا قالب‌های اختصاصی ته چین استفاده کنید. انتخاب مواد میانی بستگی به ذائقه شما دارد. برای تهیه یک ته چین قالبی عالی، مهم است که قالب را پیش از پر کردن، با کره چرب کنید تا از چسبندگی جلوگیری شود و برای داشتن رنگی زیباتر، زعفران را به صورت غلیظ دم کرده و کمی یخ به آن اضافه کنید. جهت تزئین، استفاده از زرشک و انواع خلال‌ها توصیه می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه ته چین تک نفره

برنج ۳ پیمانه

سینه مرغ ۱/۲

پیاز ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۳ عدد

ماست چکیده ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۳ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

زرشک به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین تک نفره

سینه مرغ را در یک دیگ قرار دهید و به آن یک برگ بو، پیاز خرد شده به چهار قسمت، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس، آب جوش را روی مرغ‌ها بریزید و اجازه دهید تا کاملا بپزند. پس از پختن، مرغ‌ها را از دیگ خارج کرده، رشته رشته کنید و مقداری زعفران دم کرده روی آن‌ها بپاشید.

در یک کاسه بزرگ، زرده‌های تخم‌مرغ را بشکنید و با استفاده از یک چنگال یا همزن دستی، آن‌ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس ماست چکیده، روغن مایع و زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی صاف و یکدست حاصل شود.

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و سپس آن را بجوشانید. هنگام جوشاندن برنج، کف آن را به طور مداوم بردارید، سپس برنج را کمی زنده‌تر از حالت معمول آبکش کنید و به مخلوط ته چین در کاسه اضافه کنید.

قالب‌های مافین را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید، ابتدا یک لایه برنج در قالب بریزید، سپس لایه‌ای از مرغ ریش ریش شده روی آن قرار دهید و دوباره با برنج بپوشانید. با فشردن محکم مواد در قالب، آن‌ها را آماده کنید، کمی کره روی هر قالب قرار دهید و با فویل بپوشانید. پس از ایجاد چند سوراخ روی فویل، قالب‌ها را در فر پیش گرم شده قرار دهید تا برنج دم بکشد. در دقایق پایانی پخت، فویل را بردارید و گریل فر را روشن کنید تا سطح ته چین طلایی شود. پس از خارج کردن ته چین‌ها از قالب، آن‌ها را با زرشک تفت داده شده و شکر تزئین کنید.

راز خوشمزگی ته چین تک نفره

مدت زمان لازم برای پخت بسته به نوع قالب مورد استفاده، بین یک تا یک و نیم ساعت متفاوت خواهد بود.

استفاده از تخم‌مرغ به صورت کامل نیز امکان‌پذیر است.

هنگام هم زدن زرده‌ها، احتیاط کنید تا زرده‌ها بیش از حد هم نخورند و بوی نامطبوعی به خود نگیرند.

برای افزودن طعم و بافت به ته چین، می‌توانید از زرشک تفت داده شده به همراه تکه‌های مرغ در میانه آن استفاده کنید.

برای زیبایی بیشتر در تزئین، می‌توانید از فیله مرغ به شکل حلزونی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.