;
راز خوشمزگی شیرینی نان چای و فوت و فن شیرینی نان چای خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کیک شربتی و نکات پخت کیک شربتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک شربتی و نکات پخت کیک شربتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک شربتی راز خوشمزگی کیک شربتی و نکات پخت کیک شربتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک شربتی یک دسر پرطرفدار و خوشمزه …

راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مشهدی راز خوشمزگی شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرنی مربایی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی مشهدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که …

راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ و نکات پخت خورش قلیه قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ و نکات پخت خورش قلیه قارچ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ و نکات پخت خورش قلیه قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورشت قلیه قارچ، …

راز خوشمزگی شیرینی نان چای

طرز تهیه شیرینی نون چایی خانگی شیرینی نان چایی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی نون چایی طبسی قیمت شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه نان چای قزوین با پیمانه طرز تهیه نان چایی قزوین خانم گل آور طرز تهیه نون چایی قزوین خانم صرافها بهترین نان چایی قزوین

راز خوشمزگی شیرینی نان چای و فوت و فن شیرینی نان چای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان چای، شیرینی پرطرفداری در ایران است که بیشتر در زمان نوروز به عنوان خوراکی میان وعده مورد استفاده می‌شود. همچنین، در طول سال نیز می‌توان از این شیرینی لذیذ به عنوان یک میان وعده لذت برد.

دنباله این دستور شیرینی‌پزی به شما اجازه می‌دهد تا برای چهار نفر نان چای قزوینی آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان چای

آرد ۲۲۵ گرم

پودر قند ۶۰ گرم

کنجد به اندازه کافی

زرده تخم مرغ ۱ عدد

روغن قنادی پنجاه ۸۰ گرم

پودر هل ۱/۴ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد

بیکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری

ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری

زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

ماست برای رومال ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نان چای

برای آماده‌سازی شیرینی نان چای قزوینی، اولین قدم این است که روغن را در کاسه‌ای بریزید و پودر قند را به آن افزوده و با همزن برقی خوب بزنید تا رنگشان روشن شود و حجم آن‌ها بیشتر گردد. این فرآیند باعث می‌شود که مخلوط به شکل خامه‌ای با حجم زیاد درآید.

در مرحله بعد، زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه وانیل و هل به مخلوط اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید. بیکینگ پودر را نیز به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود، سپس این مخلوط را به سایر مواد افزوده و مخلوط کنید.

آرد را کم‌کم الک کرده و به مخلوط اضافه کنید، هنگام ورز دادن خمیر دست‌هایتان را مرطوب کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را داخل یک کیسه فریزر گذاشته و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در این فاصله، مواد لازم برای رومال کردن شیرینی‌ها را آماده سازید.

فر را پیش از شروع پخت روشن کرده تا گرم شود. زرده‌های تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید.

خمیر را بین دو تکه پلاستیک قرار داده و با وردنه تا ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید. با استفاده از قالب به شکل‌های دلخواه شیرینی‌ها را قالب زده و روی سینی فریزر بچینید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌ها را روی آن چیده، رومال آماده شده را با فرچه روی شیرینی‌ها بمالید و کنجد را روی آن‌ها پاشید. سپس سینی را در فر گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

پس از آنکه شیرینی‌ها به رنگ طلایی درآمدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. حالا شیرینی‌های نان چای آماده را در ظروف مورد نظر چیده و از آن‌ها لذت ببرید. برای پخت بدون فر نیز می‌توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید و شیرینی‌ها را در آن بپزید.

راز خوشمزگی شیرینی نان چای

با استفاده از این دستور، می‌توانید تقریباً ۸۰ شیرینی آماده کنید.

برای حفظ تازگی و طولانی کردن زمان نگهداری شیرینی‌ها، آن‌ها را در یک ظرف با درپوش در مکانی خنک و دور از رطوبت قرار دهید.

اگر برای پخت شیرینی از فر برقی یا توستر استفاده می‌کنید، دما را به شدت پایین‌تر از ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

هنگام انتخاب ماست برای تهیه این شیرینی، اطمینان حاصل کنید که از ماست چکیده و شیرین استفاده کنید، چرا که ماست ترش و رقیق برای این شیرینی مناسب نیست.

خمیر باید به نحوی آماده شود که هنگام فرم دادن به آن به صورت گلوله، هیچ گونه ترک یا شکافی بر روی آن ایجاد نگردد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.