راز خوشمزگی خورش طلا کوله و فوت و فن خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی
مدل شومیز مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شومیز یک کلمه فرانسوی است …
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی خورش طلا کوله
راز خوشمزگی خورش طلا کوله و فوت و فن خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خورش طلا کوله، یک نوع خورش فسنجان معطر با سبزیهای خوشبو است که طعمی لذیذ دارد. این خورشت مغذی و خوشطعم، یکی از غذاهای بومی استان گیلان به شمار میرود و توصیه میکنیم که شما نیز آن را تجربه کنید. خورشت طلا کوله را میتوان هم با گوشت و هم با مرغ تهیه نمود و در صورت استفاده از مرغ، به آن به گویش محلی، خورش طلا کوله غورابه گفته میشود.
مواد لازم برای تهیه خورش طلا کوله
مرغ: ۱/۵ کیلوگرم
آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
آب: سه لیوان فرانسوی دستهدار
جعفری تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم
گردو: ۳۰۰ گرم
نعناع تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم
آبغوره: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش طلا کوله
برای شروع تهیه خورشت غورابه گیلانی، باید بدانید که این غذا هم با گوشت و هم با مرغ قابل تهیه است. در این دستورالعمل، ما از مرغ استفاده میکنیم. اولین کار، شستن دقیق مرغ و قرار دادن آن در ظرف است. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن به مرغ اضافه کنید. پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند، سپس مرغ را به آن افزوده و با کمی زردچوبه تفت دهید. پس از چند دقیقه تفت دادن مرغ و پیاز، ۳ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله دوم تهیه خورشت طلا کوله غورابه، تمامی سبزیجات را بشویید و خرد کنید. در ماهیتابهای با کمی روغن، سبزیها را اندکی تفت دهید؛ نیازی به سرخ کردن کامل نیست. سپس سبزیهای تفت داده شده را به مرغ پخته اضافه کنید. گردو را به همان شکلی که برای خورش فسنجان آماده میکنید، آسیاب کرده و به خورش اضافه نمایید. برای افزایش طعم خورشت غورابه، کمی فلفل، نمک و آبغوره به آن بیفزایید. آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید تا قوام یابد. پس از اینکه خورش کمی غلیظ شد، آن را با برنج کته و مخلفات محلی سرو نمایید.
راز خوشمزگی خورش طلا کوله
در تهیه خورشت طلا کوله غورابه، ابتدا پیازها را تا حدی سرخ کنید که رنگ طلایی بگیرند، بعد مرغ را به آن بیفزایید. این اقدام به غذا طعم و ظاهری عالی میبخشد.
برای آمادهسازی غورابه گیلانی، سبزیجات را باید به دقت و به صورت ریز خرد نمایید.
در برخی دستورالعملهای غورابه گیلانی، استفاده از تره به همراه دیگر سبزیجات توصیه میشود.
چنانچه در این دستورالعمل از گوشت به جای مرغ استفاده مینمایید، اطمینان حاصل کنید که گوشت انتخابی بدون استخوان باشد.
برای آمادهسازی این خورشت شمالی، مصرف گردوی چرخشده ضروری است؛ ترجیحاً گردو را دو مرتبه چرخ کنید تا چربی آن بهتر در خورشت توزیع شود.
مراقب باشید که میزان نعناع استفادهشده از حد تعیینشده تجاوز نکند، زیرا افزودن بیش از حد آن ممکن است باعث تلخی خورشت شود.
خورشت طلا کوله غورابه به سبک مازندرانی نیز دارای شهرت ویژهای است.