;
راز خوشمزگی خورش طلا کوله و فوت و فن خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باقالی …

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آب آلبالو، نوشیدنی‌ای بسیار ساده …

راز خوشمزگی چلو گوشت و نکات پخت و ادویه چلو گوشت چیست

راز خوشمزگی چلو گوشت و نکات پخت و ادویه چلو گوشت چیست

راز خوشمزگی چلو گوشت راز خوشمزگی چلو گوشت و نکات پخت چلو گوشت و ادویه چلو گوشت چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و …

راز خوشمزگی خورش طلا کوله

طرز تهیه طلا کوله طرز تهیه خورش غورابه مازندرانی طرز تهیه خورشت دروغگو طرز تهیه خورشت هولابه خورشت ترش واش گیلانی خورش تره کردی طرز تهیه غورابه با بادمجون خورشت تابیران

راز خوشمزگی خورش طلا کوله و فوت و فن خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خورش طلا کوله، یک نوع خورش فسنجان معطر با سبزی‌های خوشبو است که طعمی لذیذ دارد. این خورشت مغذی و خوش‌طعم، یکی از غذاهای بومی استان گیلان به شمار می‌رود و توصیه می‌کنیم که شما نیز آن را تجربه کنید. خورشت طلا کوله را می‌توان هم با گوشت و هم با مرغ تهیه نمود و در صورت استفاده از مرغ، به آن به گویش محلی، خورش طلا کوله غورابه گفته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش طلا کوله

مرغ: ۱/۵ کیلوگرم

آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری

آب: سه لیوان فرانسوی دسته‌دار

جعفری تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

گردو: ۳۰۰ گرم

نعناع تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

گشنیز تازه خرد شده: ۱۵۰ گرم

آبغوره: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: ۱ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش طلا کوله

برای شروع تهیه خورشت غورابه گیلانی، باید بدانید که این غذا هم با گوشت و هم با مرغ قابل تهیه است. در این دستورالعمل، ما از مرغ استفاده می‌کنیم. اولین کار، شستن دقیق مرغ و قرار دادن آن در ظرف است. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن به مرغ اضافه کنید. پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند، سپس مرغ را به آن افزوده و با کمی زردچوبه تفت دهید. پس از چند دقیقه تفت دادن مرغ و پیاز، ۳ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.

در مرحله دوم تهیه خورشت طلا کوله غورابه، تمامی سبزیجات را بشویید و خرد کنید. در ماهیتابه‌ای با کمی روغن، سبزی‌ها را اندکی تفت دهید؛ نیازی به سرخ کردن کامل نیست. سپس سبزی‌های تفت داده شده را به مرغ پخته اضافه کنید. گردو را به همان شکلی که برای خورش فسنجان آماده می‌کنید، آسیاب کرده و به خورش اضافه نمایید. برای افزایش طعم خورشت غورابه، کمی فلفل، نمک و آبغوره به آن بیفزایید. آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید تا قوام یابد. پس از اینکه خورش کمی غلیظ شد، آن را با برنج کته و مخلفات محلی سرو نمایید.

راز خوشمزگی خورش طلا کوله

در تهیه خورشت طلا کوله غورابه، ابتدا پیازها را تا حدی سرخ کنید که رنگ طلایی بگیرند، بعد مرغ را به آن بیفزایید. این اقدام به غذا طعم و ظاهری عالی می‌بخشد.

برای آماده‌سازی غورابه گیلانی، سبزیجات را باید به دقت و به صورت ریز خرد نمایید.

در برخی دستورالعمل‌های غورابه گیلانی، استفاده از تره به همراه دیگر سبزیجات توصیه می‌شود.

چنانچه در این دستورالعمل از گوشت به جای مرغ استفاده می‌نمایید، اطمینان حاصل کنید که گوشت انتخابی بدون استخوان باشد.

برای آماده‌سازی این خورشت شمالی، مصرف گردوی چرخ‌شده ضروری است؛ ترجیحاً گردو را دو مرتبه چرخ کنید تا چربی آن بهتر در خورشت توزیع شود.

مراقب باشید که میزان نعناع استفاده‌شده از حد تعیین‌شده تجاوز نکند، زیرا افزودن بیش از حد آن ممکن است باعث تلخی خورشت شود.

خورشت طلا کوله غورابه به سبک مازندرانی نیز دارای شهرت ویژه‌ای است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 19 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.