راز خوشمزگی راتاتویی و نکات راتاتویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره و نکات پخت آبگوشت به
راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره و نکات پخت آبگوشت به در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت در …
راز خوشمزگی آش شله قلمکار و کش آمدن و فوت و فن آن
راز خوشمزگی آش شله قلمکار راز خوشمزگی آش شله قلمکار و کش آمدن و فوت و فن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه …
راز خوشمزگی پولکی و نکات تهیه پولکی ساده در مزنل بدون سرکه
راز خوشمزگی پولکی راز خوشمزگی پولکی و نکات تهیه پولکی ساده در مزنل بدون سرکه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پولکی، یکی از خوراکیهای لذیذ و منحصر به …
راز خوشمزگی راتاتویی
راز خوشمزگی راتاتویی و نکات راتاتویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
راتاتویی، یکی از لذیذترین و متمایزترین غذاهای رژیمی در جهان است. این غذای فرانسوی که خاطرات فراوانی را برای بسیاری ایجاد میکند، دارای کالری بسیار پایینی است و طعم منحصربهفرد آن آن را در میان غذاهای محبوب بینالمللی قرار داده است. شما به راحتی میتوانید این غذای سنتی فرانسوی را در خانه طبخ کنید. راتاتویی علاوه بر طعم بینظیر، به سلامت بدن نیز کمک میکند، چرا که سرشار از ویتامینها و املاح معدنی ضروری است. اگر مایلید با دستور پخت دقیق و اصولی راتاتویی آشنا شوید، توصیه میکنیم این مطلب را تا انتها دنبال کنید. راتاتویی قطعاً خاطرات بهترین عطر و طعمها را برای شما زنده خواهد کرد.
مواد لازم
یک عدد بادمجان
۱ عدد کدو
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه راتاتویی
برای تهیه یک سس عالی برای راتاتویی که نقش مهمی در ایجاد طعم خوشایند آن دارد، زمان و دقت زیادی صرف کنید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز خرد شده، مقداری روغن زیتون، فلفل، زرچوبه، نعنا و ریحان را با هم تفت دهید تا سس شما آماده شود.
پس از آماده شدن سس، نمک را روی سبزیجات حلقهای ریخته، سپس سس آماده شده را در کف ظرف بریزید و سبزیجات را داخل آن بچینید.
اطمینان حاصل کنید که سبزیجات در ظرف به صورت فشرده چیده شدهاند. سبزیجات را با روغن زیتون به طور کامل آغشته کنید.
برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. ظرف را برای ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، قبل از قرار دادن در فر، ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج شود.
پس از پخت، پوشش ظرف را برداشته و در صورتی که سبزیجات نرم شده باشند، گریل فر را روشن کرده تا سبزیجات کمی برشته شوند.
راز خوشمزگی راتاتویی
برای به دست آوردن یک راتاتویی فوقالعاده، حتماً از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید، چرا که کیفیت مواد اولیه در نتیجه نهایی تأثیر بسزایی دارد.
استفاده از روغنهای سالم نظیر روغن ذرت، کانولا یا کنجد میتواند غذایی هم سالمتر و هم خوشمزهتر ایجاد کند. یکی از این روغنها را انتخاب کرده و در دستور پخت راتاتویی به کار ببرید.
برخی از افراد به استفاده از رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه تمایل دارند، اما استفاده از گوجه فرنگی تازه توصیه میشود.
پیش از استفاده از بادمجانها، آنها را با نمک بپاشید تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود و طعم بهتری پیدا کنند.
توصیه میشود از فلفل دلمهای رنگی در تهیه راتاتویی استفاده کنید تا علاوه بر خوشمزگی و خواص آن، ظاهری جذاب و رنگارنگ داشته باشد.
استفاده از سیر تازه در خورش راتاتویی توصیه میشود تا طعمی عالی و بینظیر به غذا ببخشید.