راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری و نکات پخت شیرینی مینیاتوری خانگی
راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی و فوت و فن کوکوی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی و فوت و فن کوکوی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکوی نخود …
راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو و فوت و فن مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو و فوت و فن مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مارمالاد، این خوراکی شیرین …
راز خوشمزگی حلوا زرده و نکات پخت حلوا زرده خوشمزه همدانی
راز خوشمزگی حلوا زرده راز خوشمزگی حلوا زرده و نکات پخت حلوا زرده خوشمزه همدانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوا زرده یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و …
راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری
راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری و نکات پخت شیرینی مینیاتوری خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی مینیاتوری دارای بافتی خوشمزه و بیسکویتی میباشد. این نوع شیرینی به علت استفاده از کاترهای کوچک جهت ساخت قالبهای کوچک و زیباش به نام “مینیاتوری” شناخته میشود.
شما میتوانید با طعمهای متنوع، خمیر شیرینی مینیاتوری را آماده کنید و با استفاده از کاترهای دلخواه، قالبهای مختلفی بسازید و سپس با مربا، شکلات یا مغزهای متنوع آنها را تزئین نمایید.
واقعیت این است که بزرگترین مزیت شیرینی مینیاتوری در تنوع شکل و طعم آن مخفی است؛ با یک خمیر پایه میتوانید شیرینیهای مختلفی با طرحها و طعمهای متفاوت بسازید.
مواد لازم
آرد برنج حدود ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل حدود ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
نشاسته ی ذرت ۱۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۳۰ گرم
پودر پسته ۳۰ گرم
پودر گردو ۳۰ گرم
پودر هل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
پودر زنجبیل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
پودر نارگیل را به همراه آرد برنج و نیمی از آرد گندم در یک ماشین آسیاب قرار دهید تا به طور کامل نرم شود. در حین آسیاب کردن، چند بار آسیاب را متوقف کنید و با قاشق محتویات را مخلوط کنید تا به صورت یکدست پودر شوند.
روغن و پودر قند را در ظرفی جداگانه با استفاده از همزن برقی با هم مخلوط کنید تا به رنگ و کرمی شوند.
نشاسته ذرت و باقیمانده آرد گندم را به روغن اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و باز هم مخلوط نمایید، اما خمیر را از حد زیادی ورز ندهید.
میتوانید خمیر را به چند بخش تقسیم کنید و به هر بخش اسانس دلخواه خود را اضافه کنید.
یک تکه خمیر را با مواد مانند زعفران، وانیل و هل ترکیب کنید.
یک تکه دیگر را با پودر گردو یا پسته مخلوط کنید.
با این روش، شیرینیهای مینیاتوری شما به طعمها و مزههای مختلفی خواهند بود.
روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
خمیرها را با دست به شکل گرد درآورید و روی آنها تکههای مغز گردو یا پسته را با کمی فشار بچسبانید، یا از کاترهای کوچک و مینیاتوری برای ساخت قالبهای مورد نظر استفاده کنید. سپس سینی فر را در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن شده است، قرار دهید تا مدت ۲۰-۳۰ دقیقه پخته شوند.
وقتی کف شیرینیها کمی طلایی شود، سینی فر را از فر خارج کرده و خنک کنید. سپس شیرینیها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود ترتیب دهید.
میتوانید شیرینیها را با موادی مانند شکلات، مربا، پودر نارگیل یا گردو و غیره تزئین نمایید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مینیاتوری تخم مرغی
آرد قنادی ۳۲۰ گرم ( ۲ و ۲/۳لیوان )
پودر قند ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ لیوان )
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم ( از نصف لیوان دو قاشق کمتر )
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری تخم مرغی
کره را در دمای محیز رسیده با پودر قند مخلوط کرده تا تبدیل به کرمی رنگ و حجیم شود.
روغن مایع، وانیل و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و همزن بزنید.
آرد و بیکربنات سدیم (بکینگ پودر) را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
یکی از این قسمتها را ساده بگذارید و به یکی از آنها پودر کاکائو، به دیگری پودر پسته و دو قطره رنگ سبز خوراکی و به دیگری شکلات چیپسی اضافه کنید. سپس هر قسمت را در کیسههای نگهداری غذایی بگذارید و آنها را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانید.
خمیر را بین دو لایه پلاستیک یا کاغذ روغنی به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و با کاترهای مینیاتوری قالب بزنید، سپس آنها را در سینیهای فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید.
مواد لازم شیرینی مینیاتوری با مارمالاد
کره ۶۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری
مارمالاد دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری با مارمالاد
کره را با استفاده از همزن برقی به صورت یکدست و صاف بزنید. سپس پودر قند را به کره اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا حجیم و با رنگی کرمی تبدیل شود.
پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
همزن را کنار بگذارید و آرد و بیکربنات سدیم (بکینگ پودر) را به مخلوط اضافه کرده و از قاشق استفاده کنید تا مواد خمیری جمع شوند.
خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی یا پلاستیک با ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید. سپس با کاترهای به اندازه ۳ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
با استفاده از خلال دندان وسط هر گلبرگ، فوراً فرورفتگیهای کوچکی ایجاد کنید.
شیرینیها را در فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه پخته و پس از خنک شدن، مارمالاد را درون حفرههای ایجاد شده در هر شیرینی بزنید.