راز خوشمزگی کباب برگ و فوت و فن کباب برگ خوشمزه و خانگی - مُچُم
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …

مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن

مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن

مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …

مدل ابرو جدید +  قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابرو‌ها یکی از مهم‌ترین …

راز خوشمزگی کباب برگ

 فوت و فن کباب برگ علت سفت شدن کباب برگ طرز تهیه کباب برگ رستورانی طرز تهیه کباب برگ با گوشت گوساله ادویه مخصوص کباب برگ برای نرم شدن گوشت کباب برگ طرز تهیه کباب برگ روی توری طرز تهیه کباب برگ بدون سیخ

راز خوشمزگی کباب برگ و فوت و فن کباب برگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب برگ رستورانی، یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که در شهر مشهد می‌توانید از بهترین نمونه‌های آن لذت ببرید. در اینجا، روش تهیه کباب برگ به سبک رستوران‌ها و رازهای تهیه کباب برگی نرم و خوش طعم ارائه می‌شود.

برای تهیه کباب برگ به سبک رستوران‌ها، باید دقیق و اصولی عمل کرد. اگرچه دقت به جزئیات در طبخ کباب برگ تأثیر زیادی بر کیفیت نهایی دارد، اما نکته‌ای که باید مد نظر قرار دهید این است که استفاده از گوشت گوسفندی راسته برای تهیه یک کباب برگ رستورانی با کیفیت ضروری است. گوشت راسته گوسفندی به عنوان بهترین انتخاب برای ساخت کباب برگ نرم، ترد و لذیذ شناخته می‌شود. کلیدی‌ترین گام در فرآیند طبخ کباب برگ، انجماد گوشت تازه به همراه پیاز و سپس ذوب کردن آن در یخچال قبل از پخت است. کباب برگ رستورانی، که به خاطر استفاده از گوشت راسته گوسفند یا گوساله محبوبیت دارد، برای تهیه نسخه‌ای نرم، با پیاز مزه‌دار و نرم می‌شود و از زعفران برای طعم‌دهی استفاده می‌شود. اضافه کردن پیاز به گوشت، مهم‌ترین و شاید اصلی‌ترین مرحله در تهیه کباب برگ به سبک رستوران‌ها است که به نرم شدن گوشت کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه کباب برگ

گوشت راسته گوسفند یا گوساله ۱ کیلوگرم

پیاز بزرگ ۳ عدد

آب پیاز ۲ پیمانه

زعفران ۱ قاشق چایخوری

کره ۳ قاشق غذاخوری

آب زعفران رقیق ۱/۲ فنجان

آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری

آب ولرم ۱ کاسه

نمک به میزان لازم

طرز تهیه کباب برگ

تهیه کباب برگ به سبک رستورانی در خانه کار دشواری نیست. اگر شما هم از دوستداران کباب برگ رستورانی هستید و فکر می‌کنید که تنها در رستوران می‌توانید این کباب خوش طعم را نوش جان کنید، اما در عین حال ترجیح می‌دهید که در خانه خود اقدام به پخت آن کنید، جای نگرانی نیست. با دنبال کردن چند گام ساده می‌توانید کباب برگ رستورانی را در خانه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. انتخاب گوشت مناسب کلید طعم دلچسب کباب برگ است، پس به این نکته دقت کنید. گوشت مناسب برای این کباب باید از نوع راسته گوساله یا گوسفند و کاملا نرم باشد.

برای آماده‌سازی کباب برگ با کیفیت رستورانی، گوشت را از یک روز قبل یا در صورت کمبود وقت، حداقل ۸ ساعت پیش از پخت، مزه‌دار و نرم کنید. ابتدا گوشت را بشویید و خشک کنید. سپس، گوشت را روی تخته گوشت قرار داده و با استفاده از استیک کوب، آن را به خوبی بکوبید تا پهن شده و به ضخامت نیم سانتی‌متر برسد.
در صورتی که گوشت ضخیم است و با استیک کوب به ضخامت دلخواه نمی‌رسد، ابتدا آن را با چاقوی تیز به دو نیمه مساوی تقسیم کرده، سپس هر قسمت را تا رسیدن به ضخامت مورد نظر بکوبید. ایده‌آل است که پهنای گوشت پس از کوبیده شدن به اندازه چهار انگشت یا حدود ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر باشد.

پیازها را پوست بکنید، بشویید و به صورت درشت خرد کنید.
نصف پیازهای خرد شده را در ظرفی قرار دهید، گوشت را روی آن‌ها بگذارید و باقی پیازها را روی گوشت بریزید تا کاملا پوشانده شود.
ظرف را ببندید و آن را برای منجمد شدن در فریزر قرار دهید.
پس از منجمد شدن، گوشت را از فریزر خارج و در یخچال بگذارید تا یخ آن آب شود.
پیازهای چسبیده به گوشت را جدا کنید، سطح کار را مرطوب کرده و گوشت را روی آن قرار دهید.
با دست چپ گوشت را نگه دارید و با چاقوی تیز و دست راست، به آرامی گوشت را از وسط برش دهید تا شکافی ایجاد شود، اما از بریدن کامل گوشت اجتناب کنید.

سطح کار را دوباره مرطوب کنید و گوشت را به صورت عمودی قرار دهید. با پشت چاقو، ضربه‌هایی به گوشت بزنید تا شیارهایی روی سطوح آن ایجاد شود. این کار را برای هر دو طرف گوشت انجام دهید، و توجه داشته باشید که چاقو به اندازه طول گوشت باشد تا کل سطح آن به خوبی ضربه بخورد.

گوشت را به پهنای چهار انگشت، سپس به پهنای سه انگشت و در نهایت به پهنای دو انگشت برش دهید تا برای سیخ کردن آماده شود.
برای سیخ زدن، ابتدا سیخ را مرطوب کنید و از قسمت پهن‌تر شروع به فرو کردن سیخ در گوشت کنید، به گونه‌ای که سیخ زیر انگشتان شما حس شود و به آرامی در گوشت فرو برود.

کمی آب زعفران روی سطح کار بمالید، سیخ کباب را روی آن قرار دهید و با دست کمی آب زعفران روی کباب بمالید. با کف دست فشار وارد کنید تا گوشت به صورت یکنواخت روی سیخ پهن شود.
برای مرینیت کردن، آب پیاز، نمک و زعفران را در ظرفی ریخته و کباب‌ها را در آن قرار دهید تا برای مدتی کوتاه مزه‌دار شوند.

پیش از پخت، کباب‌ها را روی آتش زغال به صورت یکنواخت قرار دهید و پس از پخت یک طرف، آن‌ها را برگردانید. حین پخت، کره، آبلیمو و زعفران را مخلوط کرده و با برس چندین بار روی کباب بمالید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
در زمان پخت، اگر گوشت خشک به نظر می‌رسد، مخصوصا اگر از گوشت گوساله استفاده شده است، می‌توانید با فرچه کمی کره روی آن بمالید و در اواسط پخت، کمی نمک روی گوشت بپاشید.

کباب برگ را بر روی برنج زعفرانی در ظرف سرو قرار دهید و در کنار آن، گوجه و فلفل کبابی را بچینید.

چکار کنیم که کباب برگ نرم شود

برای درست کردن کباب برگ نرم و لذیذ، استفاده از گوشتی که لااقل سه روز از زمان کشتارش گذشته باشد، ضروری است. این نوع گوشت، که به آن گوشت بیات گفته می‌شود، به شما کباب برگی ترد و نرم می‌دهد. اگر گوشت در دسترس تازه است، آن را برای دو تا سه روز در یخچال نگه دارید تا به خوبی برسد.

اگر خواهان کباب برگی هستید که نرم‌تر باشد، افزودن ۱ قاشق چایخوری کیوی رنده شده به ترکیب، پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای داشتن کبابی چرب‌تر، می‌توانید هنگام سیخ زدن گوشت کباب برگ، دنبه‌ای بین لایه‌های گوشت قرار دهید. نمک را نیز بعد از اینکه گوشت را به سیخ کشیدید، روی آن بپاشید.

گوشت فیله باید برای تهیه کباب برگی که نرم و ترد است، انتخاب شود. گرچه برخی از گوشت راسته گوسفند یا گوساله نیز برای این منظور استفاده می‌کنند، اما گوشت فیله، به خصوص فیله گوسفند، طعم و بافت بهتری دارد. برای افزودن طعم به کباب برگ به جای استفاده از پودرهای تجاری نرم کننده گوشت، بهتر است از رزماری، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی، و سیر استفاده کنید. این افزودنی‌ها عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به کباب شما خواهند بخشید.

برای کمک به نرم شدن گوشت کباب برگ، استفاده از یک عدد کیوی رنده شده در مرحله مرینیت کردن توصیه می‌شود، زیرا کیوی به نرم شدن گوشت کمک می‌کند.

مراقب باشید هنگام کوبیدن گوشت، آن را بیش از حد نکوبید که تکه تکه شود. در مرحله سیخ زدن، گوشت‌ها را روی تخته گوشت قرار داده، با دست آن‌ها را ثابت نگه دارید و سپس سیخ را از بین آن‌ها عبور دهید، تا تمام قطعات گوشت به خوبی روی سیخ قرار گیرند.

راز خوشمزگی کباب برگ

اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید روغن زیتون را از مواد تشکیل‌دهنده سس کباب برگ رستورانی حذف نمایید.
اضافه کردن نمک به سس کباب برگ نرم رستورانی را انجام ندهید، چرا که این کار موجب سخت شدن گوشت کباب می‌گردد. نمک را باید پس از اینکه کباب بر روی زغال کاملا پخت، به آن افزود.
دقت کنید زمانی که کباب برگ را به سبک رستورانی روی سیخ می‌زنید، هیچ قطعه پیازی به گوشت نچسبد، زیرا پیازها روی منقل سوخته و به کباب می‌چسبند که این امر باعث تلخ شدن طعم کباب می‌شود.

سس باربیکیو، بهترین انتخاب برای همراهی با کباب برگ لذیذ است که معمولا در ظرف مخصوصی روی میز سرو می‌شود. این سس را روی کباب خود بمالید تا از طعم آن بهره‌مند شوید.

با این روش ساده، تهیه کباب برگ رستورانی در دسترس شماست. گوشت قرمز، سرشار از پروتئین و آهن است که هر دو برای سلامتی ضروری می‌باشند. با حذف روغن زیتون از دستور، این غذا کم چربی بوده و نیازی به نگرانی از بابت میزان چربی غذا نیست.

پس از روشن کردن آتش، منتظر بمانید تا شعله‌ها فروکش کرده و تنها حرارت باقی بماند. سپس با استفاده از انبر، زغال‌ها را به طور یکنواخت در سراسر منقل پخش کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.