راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی و فوت و فن آبگوشت کرمانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه
راز خوشمزگی آش امام حسین راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش گندم یزدی یکی از دستورهای …
راز خوشمزگی ماهی لا پلو و فوت و فن ماهی لا پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ماهی لا پلو راز خوشمزگی ماهی لا پلو و فوت و فن ماهی لا پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ماهی …
راز خوشمزگی بابا غنوش و نکات بابا غنوش خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بابا غنوش راز خوشمزگی بابا غنوش و نکات بابا غنوش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بابا غنوش، یکی از غذاهای لذیذ و …
راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی
راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی و فوت و فن آبگوشت کرمانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آبگوشت کرمانی، با طعمی منحصر به فرد و ترکیبی از مزههای گوشت، حبوبات و سبزیجات معطر، یکی از غذاهای سنتی و اصیل استان کرمان است که در سفرههای مردم این دیار جایگاه ویژهای دارد. اگرچه آبگوشت به عنوان یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی در سراسر کشور با روشهای مختلف تهیه میشود، اما آبگوشت کرمانی با دارا بودن ویژگیهای خاص خود مانند استفاده از برگه زردآلو و به، طعمی متفاوت و دلچسب دارد. تاریخچه آبگوشت کرمانی به دوران گذشته و فرهنگ غذایی مردم این منطقه باز میگردد که با استفاده از مواد اولیه در دسترس و محلی مانند گوشت گوسفند، حبوبات و میوههای خشک، این غذای سالم و مغذی را تهیه میکردند. آبگوشت کرمانی به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم لذیذ آن، به عنوان یک غذای اصلی در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی سرو میشود و به دلیل سادگی و صمیمیت آن، یادآور سفرههای سنتی و گرم خانوادههای کرمانی است.
مواد اولیه برای تهیه آبگوشت کرمانی (برای ۴ نفر)
گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
نخود: ۱ پیمانه
لوبیا سفید: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد بزرگ (خرد شده)
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (درسته)
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (درسته)
برگه زردآلو: ۴ عدد
به: ۱ عدد متوسط (خرد شده)
لیمو عمانی: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت کرمانی
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید.
در یک قابلمه بزرگ، گوشت، پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
نخود و لوبیا خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.
به مقدار لازم آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و حبوبات به آرامی بپزند.
سیب زمینی، گوجه فرنگی، برگه زردآلو و به را به آبگوشت اضافه کرده و اجازه دهید به همراه گوشت و حبوبات بپزند تا نرم شوند.
لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در نیم ساعت آخر پخت به آبگوشت اضافه کنید.
آبگوشت کرمانی را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن میل نمایید.
راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی
استفاده از گوشت گوسفندی با کیفیت
استفاده از حبوبات تازه و خیس خورده
اضافه کردن برگه زردآلو و به برای طعم و عطر منحصر به فرد
پخت آرام و ملایم آبگوشت تا کاملا جا بیفتد
نکات تکمیلی
میتوانید به جای لیمو عمانی از آبلیمو نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به آبگوشت اضافه کنید.
میتوانید آبگوشت کرمانی را به همراه ترشی و پیاز نیز سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص آبگوشت کرمانی
منبع غنی از پروتئین
سرشار از آهن و پیشگیری از کم خونی
تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک به رشد و ترمیم بافتها
افزایش انرژی و شادابی
بهبود سلامت قلب و عروق
تقویت استخوانها
بهبود عملکرد مغز
کمک به هضم غذا
بهبود سلامت پوست و مو