;
راز خوشمزگی کباب انگشتی و فوت و فن کباب انگشتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ و نکات پخت زرشک پلو با مرغ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی بوقلمون و بهترین ادویه و فوت و فن پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی بوقلمون و بهترین ادویه و فوت و فن پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی بوقلمون راز خوشمزگی بوقلمون و بهترین ادویه و فوت و فن پخت گوشت بوقلمون در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع …

راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای

راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای

راز خوشمزگی تاس کباب راز خوشمزگی تاس کباب و نکات پخت تاس کباب حرفه ای تاس کباب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی و محبوب …

راز خوشمزگی کباب انگشتی

کباب انگشتی نی نی سایت کوفته انگشتی کتلت انگشتی کباب تابه ای راز خوشمزه شدن کباب تابه ای طرز تهیه کباب بادیه کشمیری کباب آموزش کباب خانگی

راز خوشمزگی کباب انگشتی و فوت و فن کباب انگشتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب انگشتی، یک غذای ایرانی خوش طعم با طعمی متمایز است که همگان از خوردن آن لذت می‌برند و در این بخش، نحوه پخت آن را خواهید آموخت.

این کباب به غذاهایی چون کتلت و شامی نزدیکی دارد و برای زمان‌هایی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید، انتخابی سریع و مناسب است.

کباب در خاورمیانه، و به خصوص در ایران و منطقه قفقاز، غذایی محبوب است. این غذا از گوشت چرخ‌کرده یا قطعاتی از گوشت گاو، گوسفند یا گوساله به همراه پیاز و ادویه‌جات تهیه می‌شود. کباب انگشتی، که یک سبک از کباب کشمیری به شمار می‌رود، به دلیل شکل ظریف و اندازه‌های کوچکش که به اندازه یک انگشت است، معروف است و طعمی مشابه کباب تابه‌ای یا شامی دارد و می‌توانید آن را همراه با برنج یا نان مصرف کنید. در ادامه، روش پخت کباب انگشتی تشریح می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب انگشتی

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نان تست ۳ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع به میزان لازم

ادویه جات به اندازه کافی

طرز تهیه کباب انگشتی

ابتدا، نان تست را با کمی آب خیس کرده و به حالت خمیری درآورید. سپس پیاز را پوست گرفته و آن را به دقت رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را به همراه نان تست خمیر شده درون ظرفی ریخته، سپس زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، و زردچوبه را به آن اضافه نمایید و با دستان خود به خوبی مواد را مخلوط کرده و ورز دهید.

مواد را تا زمانی که یک خمیر یکدست به دست آید، ورز دهید، سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و برای مزه‌دار شدن گوشت، آن را در یخچال قرار دهید.

مقداری روغن در تابه ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس مواد را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری برداشته و به شکل بیضی فرم دهید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. پس از سرخ شدن یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و این روند را تا اتمام مواد ادامه دهید.

برای سرو کردن این غذا، می‌توانید کنار آن سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی اضافه کنید. کباب‌ها را درون ظرف چیده و با حلقه‌های سرخ شده گوجه فرنگی و سیب زمینی آن را زیبا کنید. این غذای خوش طعم را می‌توانید همراه با نان یا برنج برای ناهار یا شام نوش جان کنید.

راز خوشمزگی کباب انگشتی

گوشت مورد نظر برای استفاده را از چرخ گوشت دو بار عبور دهید تا نرم‌تر شود. برای افزایش طعم کباب، می‌توانید جعفری خرد شده را به مخلوط خود اضافه کنید. همچنین، افزودن یک قاشق چای‌خوری پودر سیر و یک قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا به مواد، طعم آن را بیشتر خواهد کرد. در صورتی که زمان کافی برای پخت ندارید، می‌توانید مرحله استراحت مواد در یخچال را نادیده بگیرید.

امیدواریم که از طعم منحصر به فرد کباب انگشتی نهایت لذت را ببرید. در بخش‌های بعدی، دستورالعمل‌هایی برای تهیه چندین نوع کباب خوشمزه دیگر را فراهم آورده‌ایم که می‌توانید به راحتی در خانه آن‌ها را آماده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.