راز خوشمزگی نان مغزدار و فوت و فن نان مغزدار خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم تنوری و فوت و فن گل کلم تنوری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم تنوری راز خوشمزگی گل کلم تنوری و فوت و فن گل کلم تنوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …
راز خوشمزگی نان مغزدار
راز خوشمزگی نان مغزدار و فوت و فن نان مغزدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
نان مغزدار تبریزی، یکی از نانهای لذیذ و شناخته شدهی شهر تبریز، به دلیل داشتن بافتی نرم و ظریف، دارای طرفداران فراوانی است و معمولاً در ماه مبارک رمضان برای زمانهای افطار و سحری پخته شدن آن متداول است.
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد قنادی (یا۴۰ گرم) ۲ قاشق غذا خوری سرپر
آب (یا ۱ لیوان) ۲۰۰ میلی لیتر
مواد لازم برای داخل نان
آرد قنادی ۶۰۰ گرم
شیر ولرم ۳۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت ۱ عدد
خمیر مایه (یا ۱۰ گرم) ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کنجد یا خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه نان مغزدار
برای آمادهسازی نان، ابتدا با ساخت خمیر تانگژانگ آغاز میکنیم، که شامل اضافه کردن ۲ قاشق آرد به ۱ لیوان آب در قابلمه و پختن آن با حرارت ملایم تا زمانی که به قوام فرنی برسد است، سپس اجازه میدهیم تا خنک شود.
در مرحله بعدی، خمیر مایه را با شیر و شکر مخلوط کرده و اجازه میدهیم در مکان گرمی قرار گیرد تا عمل بیاید و حبابدار شود، که حدوداً ۱۵ دقیقه طول میکشد.
پس از آن، در ظرف بزرگتری ابتدا مخلوط خمیر مایه، سپس کره، تخم مرغ، کره، نمک و خمیر تانگژانگ خنک شده را اضافه کرده و در آخر آرد را به تدریج افزوده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خوب ورز میدهیم. ابتدا خمیر چسبناک است ولی پس از ورز دادن، آن را در مکان گرم به مدت یک ساعت برای استراحت قرار میدهیم.
سپس خمیر را به شکل دلخواه، از جمله گل یا در قالب لوف شکل دهید. من ۸ قطعه برداشته و در قالب کمربندی قرار دادم، درون هر بخش ۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را قرار داده و با فاصله کنار هم میگذاریم تا فضای کافی برای ورآمدن داشته باشند.
پس از دادن فرصت استراحت دوم به مدت ۱۵ دقیقه، رویه را با مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن مایع مالیده و میتوانید آن را با کنجد یا تخم گشنیز تزیین کنید و در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر پخته و برای رنگ طلایی بیشتر، ۱۰ دقیقه آخر فر را از بالا روشن کنید.
راز خوشمزگی نان مغزدار
این نان دارای بافتی اسفنجی و مرطوب است. برای تهیهی مغز، من از سینه مرغ پخته، فلفل دلمهای، پنیر پیتزا، و آویشن استفاده کردهام. شما میتوانید این نان را پس از پخت به صورت ساده در کنار صبحانه میل کنید یا در حالی که هنوز داغ است، روی آن عسل بمالید و به عنوان میان وعده همراه با چای یا شیر مصرف نمایید. افزودن مقدار بیشتری آرد، نان را سفتتر میکند.