راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بریلو، نامی آشنا برای قنادان و شیرینی‌پزان …

راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فیله استریپس راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چیکن استریپس، که به فیله استریپس نیز …

راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ و فوت و فن شوید پلو با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ و فوت و فن شوید پلو با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ راز خوشمزگی شوید پلو با مرغ و فوت و فن شوید پلو با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی شیرینی قندی

 طرز تهیه شیرینی قندی با لیوان تزیین شیرینی قندی خانگی طرز تهیه شیرینی قندی سبزواری فیلم شیرینی قندی شیرینی قندی با روغن مایع مدل شیرینی قندی شیرینی قندی قزوین گلاور طرز تهیه شیرینی قندی تبریز

راز خوشمزگی شیرینی قندی و نکات شیرینی قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی قندی را می‌توانید به راحتی و با استفاده از موادی که اغلب در خانه موجود هستند، درست کنید. این شیرینی لذیذ دارای بافتی ترد است و با عطر گلاب و هل، طعمی خاص و دلنشین پیدا می‌کند. اگر به دنبال تهیه یک شیرینی خاص و خانگی برای عید در کمتر از یک ساعت هستید، این دستور پخت می‌تواند گزینه‌ای عالی باشد.

مواد لازم

آرد ۳۰۰ گرم

روغن صاف یا کره ۲۰۰ گرم

گلاب ۶۰ گرم

پودر شکر ۸۰ گرم

هل نصف قاشق چایخوری

خلال پسته کمی برای تزئین

زعفران دم کرده کمی برای تزئین

طرز تهیه شیرینی قندی

در دستور تهیه شیرینی قندی، مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا آرد و روغن را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را خوب ورز دهید. به این مخلوط، پودر هل اضافه کنید.

پودر شکر را با گلاب مخلوط کرده و این ترکیب را به مواد آردی بیفزایید.

خمیر حاصل را در یخچال قرار دهید تا سخت شود.

زمانی که خمیر سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا نرم شود. سپس، فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر، توپ‌های کوچک به اندازه یک فندق جدا کرده و آن‌ها را روی سینی فر با فاصله قرار دهید.

برای تزئین، روی هر یک از شیرینی‌ها با زغفران یک نقش ضربدری ایجاد کنید و در وسط هر شیرینی مقداری خلال پسته قرار دهید.

شیرینی‌ها را برای ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزند و آماده شوند.

در نهایت، اگر به شیرینی‌های سنتی علاقه دارید، دستور تهیه شیرینی شوشتری را نیز امتحان کنید.

آشنایی با تهیه شیرینی قندی اصیل هرات

برای تهیه شیرینی قندی اصیل هراتی، ابتدا ۲ عدد تخم مرغ را با ۱ لیوان شکر و ۱ قاشق چایخوری هل مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید.

به این مخلوط، نصف لیوان روغن مایع اضافه کرده و سپس کمی وانیل به آن بیفزایید.

۳ لیوان آرد، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک را به مواد اضافه کنید.

خوب با دست مواد را ورز دهید و در آخر، نصف لیوان شیر را به تدریج اضافه کرده و همچنان ورز دهید.

خمیر را برای حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک پهن کنید. با یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی‌های کوچک برش دهید و آن‌ها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، با فاصله مناسب بچینید.

برای رومال شیرینی‌ها، از ترکیب زرده تخم مرغ و شیر استفاده کنید.

فر را روی ۳۸۰ درجه فارنهایت (۱۹۳ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و شیرینی‌ها را برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا آماده شوند.

آشنایی با تهیه شیرینی قندی اصیل بجستان

شیرینی بجستانی، که از دسته شیرینی‌های قندی به شمار می‌رود، با مخلوط کردن آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، خمیرمایه و هل تهیه می‌شود. این شیرینی فاقد بافت پفکی و اسفنجی بوده و معمولاً با پودر قند تزئین می‌شود. شیرینی بجستانی می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده خوش‌طعم و مقوی همراه با چای مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.