راز خوشمزگی کباب کوبیده و فوت و فن برای نرم شدن کباب کوبیده
راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی باسلوق راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باسلوق، یک نوع سوغات معروف در شهرهای مراغه، ملایر و …
راز خوشمزگی موز بادام و نکات تهیه موز بادام خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی موز بادام راز خوشمزگی موز بادام و نکات تهیه موز بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نوشیدنی اسموتی موز و بادام یک نوشیدنی …
راز خوشمزگی سوسیس خانگی و نکات پخت سوسیس خوشمزه
راز خوشمزگی سوسیس راز خوشمزگی سوسیس خانگی و نکات پخت سوسیس خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر به دلیل نگرانی از سالم بودن سوسیس آماده، از مصرف …
راز خوشمزگی کباب کوبیده
راز خوشمزگی کباب کوبیده و فوت و فن برای نرم شدن کباب کوبیده در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب کوبیده یکی از محبوبترین خوراکهای ایرانی است که به ثبت ملی رسیده و از گوشت چرخکرده درست میشود. این کباب خوشمزه را ناصرالدین شاه به ایران وارد کرد و در بیشتر مواقع با برنج و گوجه سرو میشود. در ادامه میتوانید نکات مهمی درباره پخت کباب کوبیده را مشاهده کنید.
نکات تهیه گوشت
برای تهیه کباب کوبیدهای اصیل و بازاری، شما میتوانید از ترکیب مساوی گوشت قلوه گاه گوسفند و سردست گوساله استفاده کنید. برای هر کیلو گوشت، میتوانید از ۳۰۰ گرم پیاز استفاده کنید.
راز چسبندگی گوشت کباب
مهمترین نکته در پخت کباب، چسبندگی و منسجم بودن مایه آن است. برای تهیه یک مایه منسجم، میتوانید گوشت را ۲ تا ۳ بار با یکدیگر چرخانده تا به خوبی ترکیب شده و آماده شوند.
فلفل سیاه استفاده نکنید
فلفل سیاه یکی از ادویههای خوش عطر و خوش طعم است که در بسیاری از غذاها استفاده میشود. اما برای کباب کوبیده، مناسب نیست زیرا آن را تیره و بدرنگ میکند. به جای فلفل سیاه، برای ادویهدهی به کباب کوبیده میتوانید از نمک و فلفل قرمز استفاده کنید.
علت پاره شدن کباب کوبیده روی منقل
پارگی و از هم پاشیده شدن کباب کوبیده بر روی سیخ، یکی از مشکلات اصلی در حین پخت این کباب است. برای جلوگیری از این اتفاق، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
۱. آب پیاز را از مایه جدا کنید و گوشت را خوب ورز دهید. این کار باعث میشود مایه گوشت چسبندهتر شده و کباب کوبیده بهتری شکل بگیرد.
۲. از ترکیب گوشت قلوه گاه گوسفند و سردست گوساله استفاده کنید. استفاده از گوشت گوسفندی کوبیده را بیش از حد چرب و استفاده از گوشت گوساله کوبیده را بیش از حد خشک میکند. با ترکیب این دو نوع گوشت، کباب کوبیده بافت بهتری خواهد داشت و روی سیخ نمیریزد.
۳. سیخهای پهن و کاملاً خشک را استفاده کنید. این کار باعث میشود کباب بهتری روی سیخ بچسبد. توصیه میشود سیخها را قبل از کبابزدن، یک ساعت در یخچال قرار دهید. همچنین، اگر سیخها تازه و استفاده نشدهاند، آنها را مدتی بر روی آتش قرار داده تا از خامی خارج شوند.
کباب کوبیده ارزان
با توجه به گرانی قیمت گوشت، میتوانید کباب کوبیده را با استفاده از ترکیب سنگدان مرغ و دمبه تازه تهیه کنید. این روش نه تنها طعم خوبی را به کباب میبخشد، بلکه قیمت ارزانتری نیز دارد.
راهکار وا نرفتن کباب کوبیده
رعایت نکتهای مهم، قرار دادن گوشت کوبیده خام در یخچال به مدت چند ساعت قبل از پخت است. این کار به وا نرفتن و نریختن کباب در هنگام پخت کمک میکند.
نقش پیاز در کباب
برای تهیه یک کباب کوبیده خوش طعم و لذیذ، به ازای هر کیلوگرم گوشت، نیاز است که ۲۵۰ گرم پیاز استفاده کنید. نحوه اضافه کردن پیاز به مایه کباب نیز بسیار مهم است. ابتدا پیاز را رنده کنید و سپس با کف دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود و حالت تفالهای پیدا کند. با جدا کردن آب پیاز، مایه کباب کوبیده منسجمتر میشود و روی سیخ از هم نمیپاشد. توصیه میشود پیاز را حدود ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار داده و سپس به مایه گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید.
راز خوشمزگی کباب کوبیده
یکی از نکات مهم درباره کباب کوبیده، میزان ورز دادن آن است تا مایهای منسجم و یکدست داشته باشید. ریختن کباب از روی سیخ یکی از مشکلات اصلی است که در هنگام پخت کباب کوبیده رخ میدهد، و دلیل آن کم ورز دادن مایه کباب است. برای بهبود وضعیت، توصیه میشود حداقل ۱۵ دقیقه برای مالش و ورز دادن کباب کافی است.
استراحت دادن به مواد
پس از ورز دادن و آماده شدن مایه کباب، میتوانید روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در داخل یخچال استراحت دهید. این کار به کباب کمک میکند تا مواد مختلف در مایه به هم متصل شوند و مزهها ترکیب شوند. پس از استراحت در یخچال، میتوانید کباب را به سیخ بکشید و آماده پخت کنید.
معجزه آب پیاز
پس از گرفتن آب پیاز، حتماً آن را دور نریزید. سپس سیخهای کباب کوبیده را ابتدا با آب پیاز خیس کنید و سپس از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی برداشت کرده و بر روی سیخ فرم دهید و آن را پهن کنید. این کار بهترین شکل دهی به کباب و کمک به چسبندگی مایه بر روی سیخ میکند.
سیخ کشیدن کباب
قبل از به سیخ کشیدن، توصیه میشود مایه کباب را هواگیری کنید. برای این کار، کافیست چند مشت از مایه کباب را برداشته و به درون ظرف بکوبید. این عمل باعث خروج هواهای موجود در مایه میشود و مایه به طور یکدست و منسجمتری بر روی سیخ قرار میگیرد.
چگونه کباب مغز پخت درست کنیم
بعد از به سیخ کشیدن کباب، میتوانید با استفاده از انگشت وسطی و شصت روی کباب شیارهایی بیاندازید تا کباب زیباتر شود و به خوبی مغز پخت و نرم شود. اما نقش انداختن را با احتیاط انجام دهید، زیرا اگر سیخ از زیر گوشت معلوم شود، کباب کوبیده شما خشک خواهد شد. بهتر است با دقت و با استفاده از انگشتان به سیخ اعمال کنید تا بهترین نتیجه را در حالت پخت کباب کوبیده بدست آورید.
علت شیرین شدن
جدا نکردن آب پیاز، یکی از مهمترین عواملی است که باعث شیرین شدن طعم کباب کوبیده میشود. قبل از اضافه کردن پیاز به مایه گوشت، توصیه میشود آن را با دست بفشارید و آبش را به طور کامل خارج کنید. این کار باعث میشود پیاز خرد شده در مایه کباب کوبیده تأثیر طعمی مطلوب داشته باشد و مانع از ایجاد شیرینی اضافی در کباب شود.
جوش شیرین
در کباب کوبیدههای بازاری و رستورانی، معمولاً مقدار بسیار کمی جوش شیرین استفاده میشود تا به همین خاطر بافت کباب نرم و آبدار باشد و ترک نکند. همچنین، جوش شیرین میتواند بوی ناخوشایند گوشت و چربی را از بین ببرد. نوک یک قاشق چایخوری جوش شیرین برای حدود ۱ کیلو گوشت کفایت میکند. با این حال، توجه داشته باشید که نباید در مصرف این ماده زیادهروی کنید زیرا ممکن است مضر باشد. بهتر است مقدار مناسبی از جوش شیرین را استفاده کنید تا طعم و بافت مطلوب کباب کوبیده را بدست آورید و به سلامتی خود نیز اهمیت بدهید.
علت سفت شدن کباب کوبیده چیست
سفت شدن کباب کوبیده به دلایل متنوعی رخ میدهد، اما یکی از این دلایل میتواند مقدار زیاد نمک در ترکیب گوشت باشد. استفاده از نمک بیش از حد، باعث خشک شدن گوشت و به خود گرفتن فرم سفتی میشود. انتخاب گوشت مناسب یکی از راهکارهایی است که میتواند این مشکل را حل کند. توصیه میشود برای تهیه کباب کوبیده، از ترکیب فیله گوساله و قلوهگاه گوسفند استفاده کنید. با این ترکیب، کباب کوبیده بافتی بهتر خواهد داشت و احتمال سفت شدن آن کاهش خواهد یافت.
خیلی خوب بید ممنون سلامت باشید اینشالله
رفتم شکار ملخ قدش ۴۰ سانت بوده
کوشت به
نزیره بز کوهی بود