راز خوشمزگی بستنی زمستانی و نکات بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای

راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای

راز خوشمزگی مربا راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. وقتی قصد تهیه مربا در خانه …

راز خوشمزگی حلوای سارای و فوت و فن حلوای سارای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوای سارای و فوت و فن حلوای سارای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوای سارای راز خوشمزگی حلوای سارای و فوت و فن حلوای سارای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای سارای یک شیرینی …

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی جوجه کباب لاری راز خوشمزگی جوجه کباب لاری و فوت و فن جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه کباب، …

راز خوشمزگی بستنی زمستانی

بستنی زمستانی دیجی کالا بستنی زمستانی قدیمی بستنی زمستانی خارجی بستنی زمستانی شیبا بستنی زمستانی قیفی طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین بستنی زمستانی میهن خرید بستنی زمستانی

راز خوشمزگی بستنی زمستانی و نکات بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بستنی زمستانی یک خاطره شیرین و نوستالژیک از دوران کودکی است. با فرا رسیدن زمستان، این نوع بستنی جایگزین بستنی‌های خنک و تابستانی می‌شود و فروشگاه‌ها مملو از بسته‌های این بستنی لذیذ می‌شوند. اگر شما و فرزندانتان از دوستداران این بستنی خاص هستید، چرا خودتان در خانه نسخه‌ای سالم‌تر، ارزان‌تر و بدون مواد نگهدارنده نسازید؟ ما به شما آموزش خواهیم داد که چگونه آن را مرحله به مرحله تهیه کنید.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

پودر قند یا شکر: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چایخوری

آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری

نان میکادو: ۱ الی ۲ ورق

شکلات تخته ای: به مقدار لازم

شکلات شیری آب شده: به مقدار لازم

طرز تهیه بستنی زمستانی

برای تهیه بستنی زمستانی، ابتدا نان میکادو را با استفاده از کاتر گرد به قطر دلخواه (مثلاً ۴.۵ سانتی‌متر) برش دهید. چون نان‌ها نرم هستند، روی یکی از نان‌ها شکلات سفید ذوب شده بمالید تا نان دیگر به آن بچسبد و ضخامت نان دوبرابر شود.

سپس شکلات شیری ذوب شده را روی یک طرف نان‌ها بمالید و نان دیگری را به آن بچسبانید. در همین حال، ژلاتین و آب سرد را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا بعداً با استفاده از روش بن ماری (یعنی با حرارت غیرمستقیم) آن را حل کنید.

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید، وقتی کف کرد وانیل اضافه کنید. در حین همزن زدن، به تدریج پودر قند اضافه کنید و آنقدر ادامه دهید تا سفیده‌ها فرم بگیرند و در هنگام برگرداندن ظرف نریزند.

سپس سفیده‌های فرم گرفته را روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) قرار دهید و با همزن بزنید. به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا سفیده‌ها کاملاً پخته و فرم بگیرند.

در همین زمان ژلاتین را نیز با روش بن ماری حل کنید تا شفاف شود و کمی بگذارید خنک شود. وقتی سفیده‌ها کاملاً پخته و سفت شدند، از روی حرارت برداشته و ژلاتین را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مواد را در قیف بریزید و با استفاده از سر ماسوره ساده یا بدون سر ماسوره، مواد را روی نان‌ها پایپ کنید. سپس بستنی‌ها را برای ۲-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا منسجم شوند.

شکلات را با روش بن ماری ذوب کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید تا سطح بستنی را کاملاً بپوشاند و سپس به یخچال منتقل کنید تا شکلات سفت شود.

در صورت تمایل، بستنی‌ها را با ترافل، پودر نارگیل، شکلات سفید ذوب شده و دیگر تزیینات زیبا کنید یا آن‌ها را ساده نگه دارید.

راز خوشمزگی بستنی زمستانی

با این دستور پخت، حدود ۱۵ تا ۲۰ بستنی زمستانی خواهید داشت، که البته مقدار دقیق بستگی به اندازه پایپ کردن روی نان‌ها دارد. برای پودر قند، می‌توانید بین ۸۰ تا ۱۰۰ گرم استفاده کنید که این میزان بسته به ذائقه و شیرینی دلخواه شما متغیر است. هشتاد گرم تقریباً نصف پیمانه است و در صورت تمایل می‌توانید به جای پودر قند از شکر دانه ریز استفاده کنید.

به جای نان میکادو می‌توانید از نان‌های قیفی شکل یا مینی تارت‌ها استفاده کنید تا کار راحت‌تر شود یا حتی از هر نوع بیسکوییت دایره‌ای شکلی استفاده کنید. همچنین می‌توانید کیک را در ظرف مسطح پخته و سپس با استفاده از قالب گرد برش دهید و روی آن بستنی‌ها را پایپ کنید.

برای شکلات تخته‌ای، می‌توانید از شکلات دارک، تلخ یا شیری استفاده کنید، که این انتخاب کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و روی رنگ نهایی بستنی تأثیرگذار است.

پس از کاور کردن بستنی‌ها با شکلات، بهتر است آن‌ها را روی سینی نایلون یا کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود و بتوانید آن‌ها را به راحتی از ظرف جدا کنید.

هنگام همزدن سفیده‌ها روی بخار آب، مراقب باشید که حرارت کم و بخار آب ملایم باشد و ظرف سفیده‌ها باید به گونه‌ای قرار گیرد که کف آن با آب تماس نداشته باشد تا سفیده‌ها شل نشوند.

برای افزودن طعم خاص به بستنی، می‌توانید به جای دو قاشق آب، از گلاب استفاده کرده و آن را با ژلاتین مخلوط کنید.

ماندگاری بستنی‌ها در یخچال، به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده، حدود سه تا چهار روز است.

قبل از اضافه کردن ژلاتین بن ماری شده به سفیده‌ها، می‌توانید دو تا سه قاشق خامه فرم گرفته برای طعم یا پنج تا شش عدد مارشمالوی آب شده و خنک شده برای ایجاد حجم بیشتر به سفیده‌ها اضافه کنید.

اگر هنگام ریختن شکلات روی بستنی‌ها، شکلات بیش از حد سفت بود، می‌توانید یک قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکلات نرم‌تر شود.

اگر مایلید، می‌توانید به سفیده‌های آماده پایپ کردن، رنگ خوراکی اضافه کنید، اما باید با احتیاط مخلوط کنید تا سفیده‌ها شل نشوند و ترجیحاً از رنگ‌های ژلاتینی استفاده کنید. رنگ‌های مایع ممکن است به سفتی سفیده‌ها آسیب بزنند. همچنین می‌توانید در هنگام پایپ کردن از ماسوره‌های شکل‌دار استفاده کنید تا ظاهر بستنی‌ها زیباتر شود، اما این انتخاب‌ها کاملاً سلیقه‌ای هستند و ممکن است کار را کمی دشوارتر کنند.

نکات مهم در مورد فرم گرفتن سفیده تخم مرغ

زمانی که سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می‌کنید، مراقب باشید که هیچ قسمتی از زرده با سفیده مخلوط نشود، چرا که این امر می‌تواند مانع از فرم گرفتن سفیده شود. هنگام فرم دادن به سفیده، پره‌های همزن باید کاملاً تمیز، خشک و بدون هیچ گونه چربی باشند.

ظرفی که سفیده‌ها را در آن فرم می‌دهید، باید کاملاً خشک و تمیز باشد، و جنس ظرف نیز تأثیر بسزایی دارد. توصیه می‌شود برای فرم دادن سفیده از ظرف شیشه‌ای استفاده کنید. زیرا ظروف پلاستیکی ممکن است چربی‌های باقی مانده از مواد غذایی قبلی را جذب کنند، که این چربی‌ها می‌توانند مانع فرم گرفتن سفیده شوند. اگر ناچار به استفاده از ظرف پلاستیکی هستید، آن را پیش از استفاده با صابون بشویید و خوب خشک کنید.

هنگام فرم دادن به سفیده‌ها، بهتر است همزن را همواره در یک جهت حرکت دهید، مثلاً به جهت عقربه‌های ساعت، و تا فرم گرفتن کامل، همین جهت را حفظ کنید. تغییر سریع و مکرر جهت حرکت همزن می‌تواند باعث شود که سفیده‌ها آب بیندازند و فرم نگیرند.

هنگام شروع به فرم دادن سفیده‌ها، با سرعت کم شروع کرده و به تدریج سرعت را افزایش دهید و سپس به سرعت ثابت و بالا نگه دارید و به صورت مداوم هم بزنید تا سفیده‌ها فرم بگیرند. تغییر زیاد در سرعت یا وقفه انداختن در همزدن می‌تواند باعث شود که سفیده‌ها آب بیندازند و فرم نگیرند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.