راز خوشمزگی رولت خرما و نکات پخت رولت خرما خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سس پنیر و فوت و فن سس پنیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سس پنیر راز خوشمزگی سس پنیر و فوت و فن سس پنیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سس پنیر، این همراه …
راز خوشمزگی ماهی شکم پر و فوت و فن ماهی شکم پر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ماهی شکم پر راز خوشمزگی ماهی شکم پر و فوت و فن ماهی شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ماهی …
راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر
راز خوشمزگی کیک در فر راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک یک انواع …
راز خوشمزگی رولت خرما
راز خوشمزگی رولت خرما و نکات پخت رولت خرما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
رولت خرما با بیسکویت و گردو، که بدون استفاده از آرد تهیه میشود، یک شیرینی مغذی و سرشار از انرژی است. این رولت نه تنها در مهمانیها و مراسم مذهبی مانند افطار ماه رمضان به کار میرود، بلکه به عنوان یک میان وعده مقوی نیز مناسب است و کودکان نیز از خوردن آن لذت خواهند برد. تهیه این رولت خرما نیازی به فر ندارد و به دلیل دستور پخت آسانش، بسیار محبوب شده است.
مواد لازم
خرمای هسته گرفته ۳۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۱۵۰ گرم
کره ۷۰ گرم
مغز گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن رولت خرما، ابتدا هستههای خرما را خارج کرده و پوست آنها را بکنید. سپس، تابهای را روی حرارت قرار دهید. یک سوم از کره را در تابه بیندازید تا ذوب شود، بعد خرماها را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم شوند.
بیسکویت پتی بور را آسیاب کنید (بیسکویتها را داخل کیسه زیپدار ریخته و با وردنه روی آنها فشار آورید تا پودر شوند). در تابه دیگری، باقیمانده کره را ذوب کنید و پودر بیسکویت را اضافه کنید تا رنگش تغییر کند، سپس از روی حرارت بردارید.
وقتی هر دو مخلوط خنک شدند، روی سینی مستطیل شکلی نایلون بیندازید و خرما را روی آن پهن کنید، بعد مخلوط بیسکویت را روی خرما بریزید و یکدست کنید تا سطح خرما کاملاً با بیسکویت پوشیده شود.
روی آن مغز گردوی خرد شده، پودر دارچین و پودر زنجبیل بپاشید. با کمک نایلون، مواد را به شکل رول درآورید و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پس از این مدت، رولت را از یخچال بیرون آورده، با پودر نارگیل تزئین کنید و با چاقوی تیز به اندازههای مساوی برش دهید و در ظرف مناسب برای سرو بچینید.
راز خوشمزگی رولت خرما
برای تهیه رولت خرما، میتوانید مغز گردو را پس از خرد کردن، کمی روی حرارت ملایم برای تفت دادن قرار دهید.
در صورت تمایل، به جای استفاده از کره، میتوانید از ارده کنجد بهره ببرید.
اگر مغز گردو به دلخواه شما نیست، میتوانید از سایر مغزهای دلخواه خود در تهیه رول استفاده کنید.
بیسکویتهای مانند بیسکویت مادر را میتوان به جای بیسکویت پتی بور به کار برد.
برای تزئین، به جای استفاده از پودر نارگیل، میتوانید از کنجد استفاده کنید.
این نوع شیرینی را باید در ظروف دربسته و در محیط خنک نگهداری کنید.