راز خوشمزگی نان اک مگ و نکات پخت نان اک مگ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد روسی و فوت و فن سالاد روسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد روسی و فوت و فن سالاد روسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد روسی راز خوشمزگی سالاد روسی و فوت و فن سالاد روسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد روسی، یکی از محبوب‌ترین …

راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر و نکات پخت جیب تاجر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر و نکات پخت جیب تاجر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر و نکات پخت جیب تاجر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فینگر فودها، غذاهای …

راز خوشمزگی خورش قیمه آلو و فوت و فن خورش قیمه آلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قیمه آلو و فوت و فن خورش قیمه آلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قیمه آلو راز خوشمزگی خورش قیمه آلو و فوت و فن خورش قیمه آلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …

راز خوشمزگی نان اک مگ

نان اک مک سحر تاریخچه نان اک مک خرید نان اک مک قیمت نان اک مک نان اک مک اپارات طرز تهیه نان اکمک ترکمنی نان اکمک در تهران کالری نان اک مک

راز خوشمزگی نان اک مگ و نکات پخت نان اک مگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

حتماً شنیده‌اید که نون اِک مِک نوعی نان معروف در ترکیه است. این نان تنها از چهار مواد اصلی، یعنی آب، آرد، مخمر و نمک تهیه می‌شود، اما دارای دستورها و روش‌های مختلفی برای تهیه است. در نتیجه، نان اِک مِک عموماً با رویه‌ی ترد و با بافت نرم تهیه می‌شود. این نوع نان به اندازه‌های بزرگ ساخته می‌شود و برش داده می‌شود، اما می‌توان آن را به اندازه‌های کوچکتر نیز تهیه کرد. ارزش افزوده این نان اِک مِک این است که از مخمر فوری به جای خمیرترش استفاده می‌کند. بنابراین، این نان را برای دوستان خود نگه دارید و به علاقمندان به پخت نان ارسال کنید.

مواد لازم

پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی

آرد نان فانتزی ۳ تا ۴ پیمانه

مخمر فوری ½ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آب ۱ و ½ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا با ترکیب مخمر، شکر، و نصف لیوان آب در ظرفی، مخمر را برای ۵ دقیقه فعال می‌کنیم تا دو برابر حجمش شود. سپس آب و خمیر مایه فعال شده را در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم.

در این مرحله، ۳ پیمانه آرد و نمک اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا خمیر تشکیل شود. آرد اضافه می‌کنیم و خمیر را ورز می‌دهیم تا یکدست و نرم شود، با کمی چسبندگی.

با توجه به تفاوت جذب آب در آردهای مختلف، ممکن است کمتر از ۴ پیمانه آرد نیاز باشد. مهم است خمیر را بیش از حد سفت نکنیم، تا نان خوب پف کند.

خمیر را به شکل چونه درست کرده، در ظرف چرب شده قرار می‌دهیم و با سلفون و یک دستمال ضخیم می‌پوشانیم. در جای گرم برای یک ساعت قرار می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.

پس از استراحت، خمیر را ورز داده، به ۳ قسمت تقسیم و به شکل بیضی درمی‌آوریم. سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرها را کنار هم قرار می‌دهیم.

یک پارچه تمیز روی خمیرها انداخته، ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. پس از حجیم شدن خمیرها، کمی آرد می‌پاشیم و با کارد طرح‌ها را روی خمیر می‌کشیم.

فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم و کاسه‌ای آب جوش در فر قرار می‌دهیم. نان‌ها را در فر می‌پزیم، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. پس از پخت، نان‌ها را روی توری فلزی می‌گذاریم تا خنک شوند.

راز خوشمزگی اک مک

در تهیه نان، استفاده از آرد سفید باعث نرمی بیشتر نان می‌شود. با این حال، ترکیبی از آرد سفید و آرد گندم کامل، ضمن افزودن مواد مغذی، بر بافت، پف و خصوصیات دیگر نان تأثیر می‌گذارد.

در مورد تنظیم دمای فر، مهم است که با توجه به نوع فر خودتان، دما را تنظیم کنید. من توصیه‌هایم را برای فر برقی بدون استفاده از فن ارائه کردم، اما این دما ممکن است برای فر شما کم یا زیاد باشد. برای ترد شدن و شکفتن مناسب نان، نیاز به میزان زیادی بخار در فر است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.