راز خوشمزگی لازانیای گیاهی و فوت و فن لازانیای گیاهی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب

راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب

راز خوشمزگی جوجه کباب راز خوشمزگی جوجه کباب و بهترین سس و دلیل زدن ماست به جوجه کباب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای جوجه کباب به عنوان …

راز خوشمزگی پیده گوشت و فوت و فن پیده گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیده گوشت و فوت و فن پیده گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیده گوشت راز خوشمزگی پیده گوشت و فوت و فن پیده گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از غذاهای مدرن ترکی …

راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس

راز خوشمزگی خورش کرفس راز خوشمزگی خورش کرفس و لعابدار شدن و علت سفت شدن کرفس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه خورشت کرفس، بهتر است در …

راز خوشمزگی لازانیای گیاهی

راز خوشمزگی لازانیای گیاهی و فوت و فن لازانیای گیاهی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی لازانیای گیاهی و فوت و فن لازانیای گیاهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

لازانیای گیاهی، به عنوان یک غذای ایتالیایی اصیل و خوشمزه، قدمتی طولانی دارد و به دوران باستان روم باز می‌گردد. در آن زمان، لایه‌های خمیر پهن با مواد مختلفی مانند گوشت و سبزیجات پر می‌شد و روی آتش پخته می‌شد. با گذشت زمان و با ورود گوجه فرنگی از قاره آمریکا به ایتالیا در قرن شانزدهم، دستور پخت لازانیا دچار تغییراتی شد و سس گوجه فرنگی به عنوان یکی از اجزای اصلی آن به کار گرفته شد. لازانیای گیاهی نیز با الهام از همین غذا و با حذف گوشت و استفاده از انواع سبزیجات و پنیر، به عنوان یک گزینه سالم و مغذی برای گیاهخواران و افرادی که به دنبال کاهش مصرف گوشت هستند، به وجود آمده است. این غذا با طعم و عطر منحصر به فرد خود، به عنوان یک غذای اصلی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود و به دلیل تنوع در انتخاب سبزیجات و سس‌ها، می‌تواند سلیقه‌های مختلف را راضی کند.

مواد اولیه برای تهیه لازانیای گیاهی (برای ۴ نفر)

ورقه لازانیا: ۲۵۰ گرم

قارچ: ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

روغن زیتون: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای گیاهی

پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

ورقه‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته‌بندی آن در آب جوش بپزید.

کف یک ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه از ورقه‌های لازانیا را در آن بچینید.

یک لایه از مایه گیاهی را روی ورقه‌های لازانیا ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.

این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و در آخر یک لایه پنیر پیتزا روی لازانیا بریزید.

لازانیا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا پنیر آن آب شده و طلایی شود.

راز خوشمزگی لازانیای گیاهی

استفاده از سبزیجات تازه و با کیفیت

تفت دادن خوب سبزیجات تا طعم و عطر آنها آزاد شود.

استفاده از سس گوجه فرنگی خوشمزه و معطر

استفاده از پنیر پیتزا با کیفیت و به مقدار کافی

پخت لازانیا در دمای مناسب تا کاملا پخته و برشته شود.

نکات تکمیلی

می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند هویج، کدو سبز، بادمجان و اسفناج نیز در لازانیای گیاهی استفاده کنید.

می‌توانید به جای سس گوجه فرنگی از سس بشامل نیز استفاده کنید.

می‌توانید لازانیا را به همراه سس گوجه فرنگی یا ماست سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص لازانیای گیاهی

منبع غنی از کربوهیدرات و انرژی

حاوی فیبر و کمک به بهبود گوارش

منبع خوب ویتامین C و آنتی اکسیدان (به دلیل وجود سبزیجات)

کم چرب و مناسب برای کاهش وزن

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب و عروق

تقویت استخوان‌ها

بهبود عملکرد مغز

کمک به کنترل قند خون

بهبود سلامت پوست و مو

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.