راز خوشمزگی کوکو ذرت و نکات پخت کوکو ذرت خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ترشی قاشقی و فوت و فن ترشی قاشقی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترشی قاشقی و فوت و فن ترشی قاشقی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترشی قاشقی راز خوشمزگی ترشی قاشقی و فوت و فن ترشی قاشقی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترشی قاشقی، این مخلوط …

راز خوشمزگی خورش به و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه

راز خوشمزگی خورش به و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه

راز خوشمزگی خورش به راز خوشمزگی خورش به و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در …

راز خوشمزگی مربای پرتقال و فوت و فن مربای پرتقال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای پرتقال و فوت و فن مربای پرتقال خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای پرتقال راز خوشمزگی مربای پرتقال و فوت و فن مربای پرتقال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای پرتقال، یکی از …

راز خوشمزگی کوکو ذرت

 کوکو ذرت و سیب زمینی کوکو ذرت ساده کوکو ذرت نی نی سایت کوکو ذرت و قارچ کوکو ذرت و هویج کوکو ذرت و مرغ کوکو ذرت با پنیر پیتزا کوکوی ذرت و نخود فرنگی

راز خوشمزگی کوکو ذرت و نکات پخت کوکو ذرت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کوکو ذرت، نوعی فریتر پرطرفدار است که گزینه‌ای مناسب برای گیاه‌خواران به شمار می‌رود. این غذای خوشمزه یا پیش‌غذای جالب با مواد اولیه ساده و قابل دسترس قابل تهیه است. فریترها، که مشابه کوکوها هستند، غذاهای سرخ‌شده‌ای هستند که در تهیه آن‌ها از تخم‌مرغ و انواع آردها نظیر آرد سفید یا آرد سوخاری برای بخشیدن چسبندگی و قوام به سبزیجات و پروتئین‌ها استفاده می‌شود.

مواد لازم

ذرت شیرین ۱ پیمانه

آرد سفید ۱ سوم پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۳ _۴ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

نمک و فلفل، پودر آویشن به میزان لازم

فلفل دلمه ای رنگی ۱ سوم پیمانه

بیکینگ پودر ۱ چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

ماست ۱ پیمانه

سس کچاپ ۱ چهارم پیمانه

سیر ۱ حبه

شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی ذرت

ابتدا، آرد و بیکینگ پودر را الک می‌کنیم و سپس تخم‌مرغ‌های هم‌دمای محیط را به آن اضافه کرده و با یک همزن دستی به خوبی هم می‌زنیم.

پس از آن، ادویه‌ها، نمک، و سیر رنده شده را به مخلوط افزوده و حدود ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا ادویه‌ها کاملا با هم مخلوط شوند و بوی تخم‌مرغ را خنثی کنند. شیر را اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

ذرت و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی و بدون له کردن مواد، آن‌ها را تا حصول ترکیب کامل هم می‌زنیم.

جعفری و پیازچه خرد شده را نیز به مخلوط کوکو افزوده و هم می‌زنیم. در صورت تمایل، می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر مانند گشنیز، شوید، نعنا و غیره نیز استفاده کنید.

در یک تابه نچسب کمی روغن می‌ریزیم و پس از گرم شدن روغن، با یک قاشق از مخلوط برداشته و در روغن می‌ریزیم و با قاشق اطراف آن را صاف می‌کنیم.

توجه داشته باشید که تا زمانی که مواد منسجم شود و فرم بگیرد، نباید آن‌ها را جابجا کرد. پس از سرخ شدن یک طرف، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز به طور کامل سرخ شود.

فریترها (کوکو) سرخ شده را روی دستمال روغن‌گیر قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و کمی خنک شوند.

طرز تهیه سس مخصوص کوکوی ذرت

ماست را به آرامی هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شود، البته استفاده از ماست هم‌زده از قبل نیز ممکن است.

سپس، کچاپ، سیر رنده شده، نمک، فلفل، و شوید خشک را به ماست اضافه کرده و آن‌ها را هم می‌زنیم تا ترکیب یکدستی به دست آید.

سس تهیه شده را برای نیم تا یک ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و سپس از آن استفاده کنید.

فریترهای آماده را با انواع مواد دلخواه نظیر گوجه‌فرنگی، دانه‌های ذرت، برگ‌های جعفری، خیارشور تزئین کرده و به همراه سس سرو می‌کنیم.

راز خوشمزگی کوکوی ذرت

استفاده از بیکینگ پودر در کنار آرد الک شده، به ایجاد بافت ترد و حجیم در فریتر کمک می‌کند؛ بنابراین این ماده را کنار نگذارید.

شما می‌توانید به جای استفاده از ذرت، از انواع دیگر سبزیجات بهره ببرید.

استفاده از دستمال کاغذی جاذب روغن یا دستمال حوله‌ای آشپزخانه پس از سرخ کردن فریترها مهم است تا روغن اضافی گرفته شود و بافت آن‌ها تردتر گردد.

در صورتی که از ذرت شیرین یا کنسرو ذرت استفاده نمی‌کنید، مطمئن شوید که ذرت استفاده شده پخته شده باشد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.