راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و نکات پخت گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن و نکات پخت پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن و نکات پخت پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا ناپولیتن یک پیتزای ایتالیایی اصیل است …
راز خوشمزگی خورش کدو حلوایی و فوت و فن خورش کدو حلوایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش کدو حلوایی راز خوشمزگی خورش کدو حلوایی و فوت و فن خورش کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …
راز خوشمزگی کشک و کدو بادمجان و فوت و فن کشک و کدو بادمجان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کشک و کدو بادمجان راز خوشمزگی کشک و کدو بادمجان و فوت و فن کشک و کدو بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و نکات پخت گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
گراتن به شکلهای متنوعی تهیه میشود و یکی از محبوبترین انواع آن، گراتن مرغ و سیب زمینی است که طعمی خوشمزه دارد. این نوع گراتن، که با استفاده از سیب زمینی پخته میشود، یکی از خوراکهای خوش طعم و مغذی شناخته میشود و طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم
۱ عدد سینه مرغ
۳ قاشق غذاخوری ذرت کنسروی
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز(نگینی خرد شده)
۳ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای(خرد شده)
۳ عدد سیب زمینی متوسط
½ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
طرز تهیه
برای تهیه این گراتن، ابتدا سینه مرغ را با ادویههای مورد علاقه و پیاز تفت داده تا رنگ آن تغییر کند.
سپس آب جوش به مرغ اضافه کرده، در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود. پس از پخت، مرغ را خنک کرده و ریش ریش کنید.
در تابهای، روغن ریخته و یک پیاز متوسط خرد شده را تفت دهید. مرغ و ادویهها را اضافه کنید. به این مخلوط، فلفل دلمهای خرد شده، ذرت و قارچ پخته شده را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.
به مخلوط مرغ، سس بشامل اضافه کرده، خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
سیب زمینیها را به شکل خلال خرد کنید و در آب جوش بریزید، سپس آبکشی کرده و با آب سرد بشویید تا خنک شوند.
آنها را در تابه با روغن، نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. در ظرف مناسب، ابتدا لایهای از سیب زمینیها را قرار دهید، سپس روی آنها مرغ آماده و پنیر پیتزا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
روی لایه آخر نیز پنیر پیتزا بریزید. گراتن را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلایی و ذوب شود.
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی
برای سرو، امکان استفاده از قالبهای فردی وجود دارد که به این ترتیب هر وعده به صورت جداگانه سرو میشود.
همچنین، برای تنوع بیشتر در طعم، میتوان در تهیه این گراتن از بیکن یا کالباس نیز استفاده کرد.
برای افزایش حجم غذا با استفاده از مواد کمتر، میتوانید لایههایی از نان تست را در تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی به کار ببرید، این کار به شما امکان میدهد با همان مقدار مواد، وعدههای بیشتری سرو کنید.
من تا حالا نخوردم به ظاهرش میخوره خوشمزه باشه 😋 من برای شکم دین و ایمانم رو میدم 😅 لعنتی جذاب من میخورمت 😁 الان به مادرم بگم گراتن سیب زمینی و مرغ درست کن برام مغزش هنگ میکنه 🤣