;
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و نکات پخت گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت و نکات تهیه سالاد کاهو و ذرت خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت و نکات تهیه سالاد کاهو و ذرت خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت و نکات تهیه سالاد کاهو و ذرت خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه سالاد ذرت …

راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی

راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی

راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا و نکات پخت خورشت داوود پاشا خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش داوود پاشا، یکی از محبوب‌ترین …

راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی

راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی

راز خوشمزگی املت راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی الویه و نکات طلایی …

راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی

گراتن سیب زمینی آب پز گراتن سیب زمینی بدون سس بشامل گراتن سیب زمینی و سوسیس گراتن سیب زمینی با سس بشامل گراتن سیب زمینی روی گاز گراتن سیب زمینی و سبزیجات گراتن سیب زمینی رژیمی گراتن سیب زمینی با سس مایونز

راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و نکات پخت گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

گراتن به شکل‌های متنوعی تهیه می‌شود و یکی از محبوب‌ترین انواع آن، گراتن مرغ و سیب زمینی است که طعمی خوشمزه دارد. این نوع گراتن، که با استفاده از سیب زمینی پخته می‌شود، یکی از خوراک‌های خوش طعم و مغذی شناخته می‌شود و طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم

۱ عدد سینه مرغ

۳ قاشق غذاخوری ذرت کنسروی

۲۰۰ گرم قارچ

۱ عدد پیاز(نگینی خرد شده)

۳ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای(خرد شده)

۳ عدد سیب زمینی متوسط

½ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

آویشن به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه

برای تهیه این گراتن، ابتدا سینه مرغ را با ادویه‌های مورد علاقه و پیاز تفت داده تا رنگ آن تغییر کند.

سپس آب جوش به مرغ اضافه کرده، در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود. پس از پخت، مرغ را خنک کرده و ریش ریش کنید.

در تابه‌ای، روغن ریخته و یک پیاز متوسط خرد شده را تفت دهید. مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید. به این مخلوط، فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت و قارچ پخته شده را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.

به مخلوط مرغ، سس بشامل اضافه کرده، خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

سیب زمینی‌ها را به شکل خلال خرد کنید و در آب جوش بریزید، سپس آبکشی کرده و با آب سرد بشویید تا خنک شوند.

آنها را در تابه با روغن، نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. در ظرف مناسب، ابتدا لایه‌ای از سیب زمینی‌ها را قرار دهید، سپس روی آنها مرغ آماده و پنیر پیتزا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود.

روی لایه آخر نیز پنیر پیتزا بریزید. گراتن را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلایی و ذوب شود.

راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی

برای سرو، امکان استفاده از قالب‌های فردی وجود دارد که به این ترتیب هر وعده به صورت جداگانه سرو می‌شود.

همچنین، برای تنوع بیشتر در طعم، می‌توان در تهیه این گراتن از بیکن یا کالباس نیز استفاده کرد.

برای افزایش حجم غذا با استفاده از مواد کمتر، می‌توانید لایه‌هایی از نان تست را در تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی به کار ببرید، این کار به شما امکان می‌دهد با همان مقدار مواد، وعده‌های بیشتری سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 آذر 1402

1 دیدگاه

  • نعمت اله اکبری برمایی دسامبر 15, 2023 در 1:45 ق.ظ

    من تا حالا نخوردم به ظاهرش میخوره خوشمزه باشه 😋 من برای شکم دین و ایمانم رو میدم 😅 لعنتی جذاب من میخورمت 😁 الان به مادرم بگم گراتن سیب زمینی و مرغ درست کن برام مغزش هنگ میکنه 🤣

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.