;
راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست - مُچُم
راز خوشمزگی کباب چنجه و نکات پخت کباب چنجه و راز ترد شدن چنجه

راز خوشمزگی کباب چنجه و نکات پخت کباب چنجه و راز ترد شدن چنجه

راز خوشمزگی کباب چنجه راز خوشمزگی کباب چنجه و نکات پخت کباب چنجه و راز ترد شدن چنجه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چنجه یکی از معروف‌ترین غذاهای …

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و نکات پخت آبگوشت به و گردو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی مرغ شکم پر مجلسی و نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر در فر

راز خوشمزگی مرغ شکم پر مجلسی و نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر در فر

راز خوشمزگی مرغ شکم پر مجلسی راز خوشمزگی مرغ شکم پر مجلسی و نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر در فر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ …

راز خوشمزگی رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه طرز تهیه رولت خامه ای برای 10 نفر نکات پخت رولت خامه ای رولت گوشت کرمانی علت ترک خوردن رولت خامه ای طرز تهیه رولت خامه ای برای ۲۰نفر رولت گوشت جوادجوادی مواد لازم برای رولت خامه ای

راز خوشمزگی رولت خامه ای و نکات پخت رولت خامه ای چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رولت خامه‌ای یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه است که به‌راحتی در قنادی‌ها یافت می‌شود. اصالت این شیرینی به اروپای مرکزی برمی‌گردد و اغلب به آن رول سوئیسی نیز اشاره می‌شود، اما واقعاً مربوط به کشور سوئیس نیست. در قرن نوزدهم، این شیرینی در اروپا ابداع شده و به سرعت در آسیا و ایران محبوب شده است. افراد در سرتاسر جهان از خوردن این شیرینی اسفنجی پر از خامه لذت می‌برند و ایرانی‌ها با تغییراتی در دستور پخت آن، طعم آن را تقویت کرده‌اند.

اگرچه رولت خامه‌ای را از قنادی آماده خریداری کردند، اما تهیه این شیرینی در خانه می‌تواند لذت بخش‌تر باشد. ممکن است برخی افراد تهیه رولت خامه‌ای را دشوار بدانند، اما با رعایت چند نکته، می‌توانید یک رولت خامه‌ای عالی درست کنید.

بیشتر ما به دلیل طعم بی‌نظیر آن، عاشق شیرینی رولت خامه‌ای هستیم. این شیرینی از بخش عمده‌ای خامه تشکیل شده است که باعث می‌شود رولت خامه‌ای بسیار خوش‌طعم و شیرین شود.

رولت خامه‌ای با طعم‌ها و اشکال مختلفی مانند شکلاتی، نسکافه‌ای، پسته‌ای، وانیلی و غیره تهیه می‌شود. با رعایت دستور پخت و اصول تهیه، تهیه این شیرینی در منزل چندان دشوار نخواهد بود و می‌توانید در تولد‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده کنید.

مواد اولیه پخت رولت

تخم مرغ چهار عدد

آرد یک پیمانه

شکر نصف پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری

وانیل یک دوم قاشق چای‌خوری

آب جوش پنج قاشق غذا خوری

خامه قنادی ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم

آموزش پخت رولت خامه ای

فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود. سینی را با کاغذ روغنی پهن کنید تا آماده تهیه رولت خامه‌ای شوید.

ابتدا زرده و سفید تخم‌مرغ‌ها را از یکدیگر جدا کنید. زرده‌ها را تنها با هم بزنید و به آنها شکر اضافه کنید، سپس مجدداً آنها را هم بزنید. وقتی ترکیب شکر و زرده‌های تخم‌مرغ به شکل یک خمیر درآمد، وانیل را به آنها اضافه کنید. از همزن برای مخلوط کردن این ترکیب به مدت یک دقیقه استفاده کنید و سپس آب جوش را به ترکیب اضافه کنید.

آرد را به صورت مرحله‌ای به ترکیب اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر کاملاً صاف و یکدست شود. در این مرحله، از قاشق برای هم زدن استفاده کنید و نه همزن. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را به ترکیب اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکپارچه بدست آید.

خمیر را روی سینی آماده شده ریخته و آن را در داخل فر قرار دهید که قبلاً در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. مدت زمان پخت را بین ۸ تا ۱۲ دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد. پس از کامل شدن پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

روی کیک رول شده را باز کنید و در داخل آن یک لایه از خامه فرم‌گرفته ریخته، سپس کیک را مجدداً رول کنید و قسمت بیرونی آن را با یک لایه خامه پوشانید. حالا رولت خامه‌ای را به صورت دایره‌ای با ضخامت یکسان برش دهید. رولت خامه‌ای شما حاضر است، برش‌ها را در ظرفی بچینید و همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید سرو کنید.

راز خوشمزگی رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه‌ای بسیار شبیه به تهیه کیک اسفنجی است. اما با رعایت چند نکته، می‌توانید رولت خامه‌ای خوشمزه‌تر و حرفه‌ای‌تری تهیه کنید. همچنین، می‌توانید رولت خامه‌ای بدون استفاده از فر نیز تهیه کنید. در ادامه با نکات مهم در پخت رولت خامه‌ای آشنا می‌شوید:

برای تزیین رولت خامه‌ای، می‌توانید از تکه‌های میوه یا چیپس‌های شکلاتی استفاده کنید.

پختن رولت خامه‌ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.

پس از پختن، اجازه دهید رولت خامه‌ای در دمای اتاق خنک شود و برای خنک کردن آن از یخچال استفاده نکنید.

بعد از اضافه کردن خامه به رولت و انجام تزیینات روی کیک رولت خامه‌ای، آن را در یخچال نگهداری کنید.

در مورد طرز تهیه رولت خامه‌ای در توستر، باید بدانید که از آنجایی که توستر کوچکتر است، برای پختن رولت خامه‌ای در توستر، لازم است دمای این دستگاه را ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر از دمای فر تنظیم کنید.

برای تهیه رولت خامه‌ای دو رنگ یا رولت خامه‌ای با طرح، می‌توانید به نصف مواد کیک اسفنجی یک قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید و سپس طرح دلخواه خود را بر روی سینی فر پیاده کنید.

برای تهیه رولت خامه‌ای بدون استفاده از فر یا رولت خامه‌ای تابه‌ای، می‌توانید یک تابه دوطرفه ضد چسب را چرب کنید و اجازه دهید بر روی حرارت گرم شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. سپس کیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم ۵ دقیقه بپزد. سپس کیک اسفنجی پخته‌شده را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.

نحوه سرو رولت

شما می‌توانید رولت خامه ای را به‌عنوان دسر در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو کنید و همچنین برای عصرانه یا خوراک بعد از وعده‌های غذایی استفاده کنید. این شیرینی به‌ویژه در مناسبت‌های شاد مانند مجالس عروسی، جشن تولد و سایر مهمانی‌ها بسیار محبوب است و کاربرد گسترده‌ای دارد.

از طرف دیگر، رولت خامه‌ای را می‌توانید با چای سرو کنید که این ترکیب باعث تعدیل طعم شیرینی و مواد خامه‌ای آن می‌شود. همچنین، برخی افراد این شیرینی را با قهوه یا آبمیوه نیز ترجیح می‌دهند. انتخاب نوشیدنی‌ای که با رولت خامه‌ای سرو می‌کنید به ذائقه شما و مهمانانتان بستگی دارد و می‌توانید از گزینه‌های مختلف استفاده کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه طرز تهیه رولت خامه ای برای 10 نفر نکات پخت رولت خامه ای رولت گوشت کرمانی علت ترک خوردن رولت خامه ای طرز تهیه رولت خامه ای برای ۲۰نفر رولت گوشت جوادجوادی مواد لازم برای رولت خامه ای

فوت کوزه گری رولت خامه ای

برای تهیه این کیک، حتماً به‌خاطر داشته باشید که نباید آن را بیش از حدی بپزید که برشته شود، به میزانی که پخت کامل کیک کافی است.

از همین کیک پایه می‌توانید کیک بستنی نیز تهیه کنید. فقط کافیست خامه را با بستنی نرم جایگزین کنید و پس از رول کردن، کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

همچنین، اگر تمایل دارید می‌توانید مارمالاد را به عنوان جایگزینی برای خامه استفاده کنید تا یک رولت میوه‌ای با طعم بی‌نظیر تهیه کنید.

برای تهیه خامه، می‌توانید خامه قنادی را از بیرون تهیه کنید. آن را به اندازه‌ای که نیاز دارید جدا کنید و اجازه دهید تا نیمه‌آب شود. سپس با استفاده از همزن با دور تند، آن را به حدی بزنید که رد پره‌های همزن روی خامه باقی بماند. حالا می‌توانید از خامه برای تزئین کیک استفاده کنید و لذت ببرید.

علت ترک خوردن رولت خامه ای چیست

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که رولت شما حین پخت ترک خورده باشد و دنبال علت این موضوع باشید. دلیل اصلی ترک خوردن رولت خامه‌ای این است که مواد در همه جای آن یکسان توزیع نشده باشند.

لذا بهتر است پختن این نوع رولت خامه‌ای را بیش از ۱۲ دقیقه نپیش‌برید، زیرا ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.