راز خوشمزگی سالاد فصل و نکات تهیه سالاد فصل خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیر پسته و فوت و فن شیر پسته خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیر پسته راز خوشمزگی شیر پسته و فوت و فن شیر پسته خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیر پسته به عنوان یکی …
راز خوشمزگی خورش اناربیج و فوت و فن خورش اناربیج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش اناربیج راز خوشمزگی خورش اناربیج و فوت و فن خورش اناربیج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش اناربیج، با طعم …
راز خوشمزگی آش اوماج و فوت و فن آش اوماج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش اوماج راز خوشمزگی آش اوماج و فوت و فن آش اوماج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش اوماج، که یکی از …
راز خوشمزگی سالاد فصل
راز خوشمزگی سالاد فصل و نکات تهیه سالاد فصل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد فصل یکی از انواع محبوب و سنتی سالادهای ایرانی محسوب میشود که برای هر فصل از ترکیبات متفاوتی تهیه میشود. این سالاد در حال حاضر از مجموعهای از مواد شامل کاهو، خیار، گوجهفرنگی و … تشکیل شده است و به طور ثابت در طول سال با این ترکیب مخصوص تهیه میگردد.
مواد لازم
هویج متوسط ۲ عدد
خیار سالادی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
کلم برگ کوچک ۱ عدد
کاهوی متوسط ۱ عدد
آبلیمو و سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد فصل
ابتدا کاهوها را به صورت دانهدانه از مغزشان جدا کرده و در یک قابلمه قرار داده و آب ریخته تا حدود ۱۰ دقیقه در آب بمانند، تا در صورت وجود خاک یا حشرهای روی آنها قابل مشاهده باشد. سپس آنها را میشوریم و در آبکش قرار داده تا آب آنها تماماً برود.
بعد از آن، آنها را روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم و مجدداً داخل آبکش میریزیم. دو یا سه برگ از روی کلم را جدا کرده و باقی را آبکش میکنیم. سپس روی تخته آشپزخانه، کلم را به شکل نواری باریک برش میدهیم و به کاهو اضافه میکنیم.
میتوانیم از نصف کلم سفید و نصف کلم بنفش استفاده کنیم تا رنگ سالاد جذابتر شود. هویجها را تمیز میکنیم و آبکشی میکنیم. سپس آنها را با رنده درشت رنده میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس کلم، کاهو خرد شده و همچنین آبکش شده را به آن اضافه میکنیم.
در این مرحله مواد را میتوانیم در ظرف مورد نظرمان بریزیم و گوجه و خیار را که خرد کردیم روی این مواد بچینیم، یا اینکه تمامی مواد سالاد داخل یکدیگر باشند و موادی برای صرفاً روی سالاد تدارک نبینیم و داخل ظرف سالاد آمادهشده را بریزیم.
گوجهفرنگیها را میشوییم و به شکل حلقهای خرد میکنیم و به مواد میافزاییم. خیار را نیز میشوییم و به صورت ورقه ورقه برش میدهیم و به مواد سالاد اضافه میکنیم. در یک کاسه، مقداری سس مایونز ریخته و به دلخواه زنجبیل، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، آبلیمو روی آن میریزیم.
مقدار مواد سس کاملاً بستگی به سلیقه شما دارد. مواد را خوب هم میزنیم تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سالاد و سس آمادهشده، بهتر است روی سالاد سلفون بکشیم و با سس در یخچال قرار دهیم. زمانی که نیاز به استفاده از یخچال باشد، این سالاد ساده و بینظیر را برون بیاوریم و لذت ببریم.
مواد لازم برای تهیه سالاد فصل مخصوص
هویج: ۱ عدد
کاهو: ۱.۲ عدد
خیار: ۲ عدد
کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
کلم قرمز یا سفید: ۱.۴ عدد
توت فرنگی: ۵ عدد
انار: ۱.۴ پیمانه
گردو: ۱.۴ پیمانه
طرز تهیه سالاد فصل مخصوص
ابتدا هویج را به شکل رشتههای درشت برید. کاهوهای کوچک را از ساقه جدا کرده و خیارها را به صورت ورقههای بسیار نازک برش زده.
کلم بروکلیها را بشویید و از هم جدا کنید تا دستههای ریزتری تشکیل دهند. کلم قرمز را به شکل رشتههای بسیار ریز ببرید. توتهای فرنگی را از وسط به دو نیم کنید. انار را دانهدانه کرده و گردوها را نیز به دو نصف کنید.
مواد سالاد را به شکل ردیفهای زیبا در کنار یکدیگر تزئین کنید تا یک ظاهر مرتب و جذاب داشته باشند. این سالاد را همراه با سس، آبلیمو و روغن زیتون را در کنار غذا یا به عنوان یک میانوعده لذت ببرید.
راز خوشمزگی سالاد فصل
برای تهیه سس این سالاد، مقداری سس مایونز را با روغن زیتون، نمک، فلفل، و آبلیمو یا نارنج مخلوط کنید. مقدار سس باید با توجه به حجم مورد نظر برای سالاد انتخاب شود. در پایان، میتوانید سس را به صورت مخلوط با سالاد بریزید یا جداگانه در یک ظرف سرو کنید.
برای تهیه سالاد فصل با شکلهای متنوع، همهی مواد سالاد را میتوانید رنده کنید یا خرد کنید. مراحل تهیه را به صورت مرحله به مرحله در قالب مورد نظر خود قرار دهید و با پشت قاشق مواد را به داخل قالب فشار دهید. سپس سالاد را دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید و سرانجام آن را سرو کنید. برای جلوگیری از چسبیدن، میتوانید درون قالب را با یک کیسه فریزری پوشانید و مواد را درون آن بریزید.
در صورت تمایل به تهیه سالاد فصل رژیمی، میزان سس مایونز را به میزان کمتری تنظیم کنید و در جای آن میتوانید از ماست کم چرب استفاده کنید.
سالاد فصل را میتوان با زیباییهای مختلف و با توجه به مناسبتهای گوناگون تزئین کرد. حتی میتوانید از موادی همچون قارچ، لبوی پخته، گوجهگیلاسی، و دلمههای رنگارنگ برای زیبایی بیشتر در تزئین سالاد استفاده نمایید.
در صورت تهیه این سالاد برای مهمانیها، میتوانید از قارچ خام، لبوی پخته، گوجه گیلاسی، و انواع فلفل دلمهای با رنگهای مختلف به عنوان تزئین استفاده نمایید.