;
راز خوشمزگی سالاد شیرازی و فوت کوزه گری و چاشنی سالاد شیرازی - مُچُم
راز خوشمزگی ترشی بادمجان و سبزی معطر ترشی بادمجان شکم پر

راز خوشمزگی ترشی بادمجان و سبزی معطر ترشی بادمجان شکم پر

راز خوشمزگی ترشی بادمجان راز خوشمزگی ترشی بادمجان و سبزی معطر ترشی بادمجان شکم پر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی، یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های خاورمیانه است که …

راز خوشمزگی کوکو شیرین و نکات پخت کوکو شیرین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو شیرین و نکات پخت کوکو شیرین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو شیرین راز خوشمزگی کوکو شیرین و نکات پخت کوکو شیرین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو شیرین، یک غذای سنتی و کهن …

راز خوشمزگی کیک خرفه و فوت و فن کیک خرفه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرفه و فوت و فن کیک خرفه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرفه راز خوشمزگی کیک خرفه و فوت و فن کیک خرفه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک خرفه، با طعم عالی …

راز خوشمزگی سالاد شیرازی

چاشنی سالاد شیرازی سالاد شیرازی با سس نی نی سایت سالاد شیرازی مجلسی سالاد شیرازی با چه غذایی سرو می شود نی نی سایت سالاد شیرازی نی نی سایت

راز خوشمزگی سالاد شیرازی و فوت کوزه گری و چاشین سالاد شیرازی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد شیرازی یک مخلوط از خیار، گوجه‌فرنگی و پیاز است که پس از خرد شدن به صورت نگینی و مساوی، با استفاده از آبغوره، نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک مزه‌ده می‌شود. این سالاد به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته می‌شود و به عنوان چاشنی غذا در کنار بیشتر غذاهای ایرانی مصرف می‌شود. در بیشتر شهرستان‌های استان فارس به این سالاد، سالاد آبغوره ای گفته می‌شود که نشان دهنده اهمیت وجود آبغوره در تهیه اصلی این سالاد است.

در بعضی از رستوران‌های ایران، به آبغوره اضافه‌ای از آبلیمو نیز می‌شود. همچنین، اضافه کردن فلفل دلمه ای، جعفری، گشنیز و پیازچه نیز می‌تواند به این سالاد عطر و طعم خوبی ببخشد.

این سالاد نام سالاد شیرازی را در کشورهای دیگر نیز دارد و در آن‌ها نیز محبوب است.

فوت و فن سالاد شیرازی

سالاد شیرازی اصیل و سنتی فقط با استفاده از سه ماده اصلی یعنی پیاز، خیار و گوجه فرنگی تهیه می‌شود. استفاده از مواد اضافی مانند فلفل دلمه‌ای‌های رنگی، هویج، کاهو، کلم بروکلی، کلم بنفش و غیره، باعث از بین رفتن طعم اصلی و اصیل سالاد شیرازی می‌شود.

در تهیه سالاد شیرازی، توصیه می‌شود پوست خیار را نگیرید. بهتر است خیار سالاد شیرازی با پوست تهیه شود تا رنگ سبز آن جذاب و هوس انگیز باشد. فقط در صورتی که خیار زرد یا لکه دار باشد، می‌توانید پوست آن را بردارید.

برش و خردشدن مواد سالاد شیرازی باید بسیار ریز باشد. معمولاً در سالاد شیرازی، مواد اولیه به قطعاتی با اندازه کمتر از نیم سانتیمتر خرد می‌شوند. هر چه برش‌ها کوچکتر باشند، طعم سالاد یکنواخت‌تر و ظاهر آن زیباتر خواهد بود.

چاشنی سالاد شیرازی در اصل آبغوره است، اما اضافه کردن یک تا دو قاشق آب لیمو تازه نیز طعم آن را بسیار لذیذتر می‌کند. با این حال، طعم آبغوره باید در مقابل آبلیمو غالب باشد. برخی افراد از آب نارنج به جای آبلیمو و آبغوره استفاده می‌کنند.

اگر می‌خواهید سالاد شیرازی را با سس مایونز مخلوط کنید، حتماً آب گوجه، پیاز و خیار را که بعد از برش زدن خارج شده است، دور بریزید و سپس سس مایونز را اضافه کنید. ترکیب آب مواد با سس مایونز هم تأثیری بر طعم آن می‌گذارد و هم روی ظاهر سالاد شیرازی تأثیر منفی دارد.

روی سالاد شیرازی چه بریزیم

در تهیه سالاد شیرازی، استفاده از نعنا یا پونه خشک و پودر شده رایج است. بهتر است از سبزیجات تازه و خردشده مانند گشنیز و جعفری در سالاد شیرازی استفاده نکنید، زیرا این اسباب آشفتگی در طعم اصلی سالاد شیرازی ایجاد می‌کنند.

نمک و پودر فلفل سیاه نیز از اجزای اصلی سالاد شیرازی هستند و باید در طبقه بندی اصلی باشند. به جز این دو ادویه، استفاده از سایر ادویه‌ها در این سالاد توصیه نمی‌شود تا طعم اصلی سالاد حفظ شود.

بعد از تهیه سالاد شیرازی و اضافه کردن نمک، پودر فلفل سیاه و پودر نعنا خشک، بهتر است آن را حداقل ۱۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا مواد به خوبی مخلوط شوند و طعم یکنواختی به خود بگیرند.

مواد لازم

خیار: ۴ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد بزرگ

نعنا خشک: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

آبغوره: به میزان دلخواه

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

چاشنی سالاد شیرازی سالاد شیرازی با سس نی نی سایت سالاد شیرازی مجلسی سالاد شیرازی با چه غذایی سرو می شود نی نی سایت سالاد شیرازی نی نی سایت

طرز تهیه سالاد شیرازی

قبل از شروع تهیه سالاد شیرازی، خیار و گوجه فرنگی ها را به طور کامل بشویید. سر و ته خیارها را جدا کنید. بدون اینکه پوست آنها را جدا کنید، برش های مربعی کوچک را روی خیارها ایجاد کنید.

خیارها را در یک کاسه ریز خرد کنید. همین کار را با پیاز شسته و پوست کنده و گوجه فرنگی‌ها نیز انجام دهید.

وقتی همه مواد را به طور کامل خرد و با هم مخلوط کردید، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. معمولاً سالاد شیرازی را کمی تندتر درست می‌کنند و به دلیل استفاده از آبغوره، نمک بیشتری اضافه می‌کنند. اما در نهایت، سلیقه و ترجیح شخصی خود را در نظر بگیرید.

آبغوره را به ترکیب سالاد شیرازی اضافه کنید و روی سالاد را با نعنا خشک پاشید. توجه داشته باشید که استفاده از مقدار زیادی نعنا خشک باعث تلخ شدن سالاد می‌شود و در صورت استفاده از مقدار کمی، عطر مناسب را نخواهد داشت.

بعد از اینکه همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کردید، سالاد را چند دقیقه استراحت دهید تا طعم یکنواختی بگیرد. سپس سالاد شیرازی را در ظرف مناسب سرو کنید.

راز خوشمزگی سالاد شیرازی

در تهیه سالاد شیرازی، بهتر است آبلیمو یا آبغوره را به مواد اضافه نکنید، زیرا ممکن است گوجه‌ها آب بدهند و سالاد دارای آب زیادی شود که موجب از بین رفتن طعم اصلی آن می‌شود.

پس از آماده شدن سالاد، بهتر است آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در صورت تمایل، می‌توانید به سالاد شیرازی مقداری فلفل دلمه‌ای اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود.

اگر می‌خواهید طعم متفاوتی به سالاد بدهید، می‌توانید به جای آبغوره از آبلیمو یا آب نارنج استفاده کنید.

شما می‌توانید برای تهیه این نوع سالاد از خیار با یا بدون پوست استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید برای افزودن طعم بهتر به سالاد شیرازی، مقداری سس مایونز و سس فرانسوی یا سس تاتار به آن اضافه کنید.

همچنین، می‌توانید این نوع سالاد را به صورت سالاد شیرازی قالبی نیز تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 مرداد 1402

14 دیدگاه

  • ناشناس ژوئن 11, 2023 در 1:54 ب.ظ

    افزودن دوسه قاشق روغن زیتون بی بوهم طعم دلپذیری به سالاد میده .

  • حقانی ژوئن 11, 2023 در 1:55 ب.ظ

    افزودن دوسه قاشق روغن زیتون بی بوهم طعم دلپذیری به سالاد میده .

  • پروا ژوئن 11, 2023 در 2:01 ب.ظ

    بکار بردن کلمه شهوت انگیز در رنگ خیار و تهیه سالاد بسیار زشت و ناپسنده اصلا کلمه شهوت در تهیه سالاد چه دخلی داره چه ربطی بهم لطفا در ادبیات خودتون دقت کنید

  • الی ژوئن 12, 2023 در 7:35 ق.ظ

    “شهوت انگیز” نه. اشتهاآور. درسته

  • شهروند ژوئن 12, 2023 در 9:25 ق.ظ

    عالی بود ممنون

  • لیانا ژوئن 12, 2023 در 9:48 ق.ظ

    چاشین 😂 خیلی خوب بود داشتم از افسردگی میمردم

  • لیانا ژوئن 12, 2023 در 9:55 ق.ظ

    چاشین با نام مستعار چاشنی وارد بازار میشود😂😂
    یعنی چاشنی اینقدر داغونه که شما اینطوری
    می نویسینش
    چاشنی بیچاره😂😂😂😂

  • ناشناس ژوئن 12, 2023 در 10:03 ق.ظ

    تعداد زیادی نظر ارسال کردم انصاف داشته باشید همه رو منتشر کنید شوخیهای من با اشتباه تایپی شما معرکه است منتشرشون کنید شاید دلی رو از غم درآوردید میدونید من چه قدر احساس افسردگی میکردم تا اینکه چشمم به این مطلب افتاد وای هیچ وقت اینقدر نخندیده بودم
    ببینم فقط زورتون به این چاشنی بیچاره رسیده بود فقط بلدید کلمات رو اشتباه بنویسید یا کار دیگه هم از دستتون بر میاد این وسط فقط چاشنی بیچاره شانس نداشت که افتاد زیر دست شما آخه چاشین 😂
    پس معرفت داشته باشید و تمام نظرات منو منتشر کنید

  • مهسا ژوئن 12, 2023 در 1:37 ب.ظ

    پیشنهاد من اینه خیار ها سالم باشند اینطوری شهوت انگیزتره

  • آرزو ژوئن 12, 2023 در 3:08 ب.ظ

    این سالاد مربوط به تمام شهرهای استان فارس است ولی مثل همیشه شیراز همه چیز رو به نام خودش تمام میکنه

  • محمد ژوئن 12, 2023 در 9:00 ب.ظ

    کاکو فوت کوزهگریش اولن او لیمو تازن بعدشم نعنا و پودنه خشک . نوش جونتون

  • ایرانی تبار ژوئن 13, 2023 در 12:24 ق.ظ

    من از قدیم شنیدم سالاد شیرازی در اصل سالاد آمریکایی یعنی ترکیب خیار گوجه و پیاز قرمز با چاشنی آبلیمو
    ولی هموطنان عزیز شیرازی با یه سری تغییرات و دخل و تصرف اونو به سالاد شیرازی تغییر نام دادن .🙌

  • فرهاد ژوئن 13, 2023 در 2:38 ق.ظ

    شهوت انگیز ؟؟؟؟ چرا حال آدم را به هم میزنی . حرف زدن بلد نیستی گوه نخور .

  • سمیرا ژوئن 13, 2023 در 2:48 ق.ظ

    به این سالادکمی روغن زیتون وکمی هم پودرگلپراضافه کنیدازطعمش سیرنمیشید

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.