راز خوشمزگی کیک هلو و نکات پخت کیک هلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پنکیک و غلظت مایع پنکیک و چند روز در یخچال میماند

راز خوشمزگی پنکیک و غلظت مایع پنکیک و چند روز در یخچال میماند

راز خوشمزگی پنکیک راز خوشمزگی پنکیک و غلظت مایع پنکیک و چند روز در یخچال میماند در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روش هم زدن پنکیک توصیه می‌شود در …

راز خوشمزگی باسلوق لوله ای و فوت و فن باسلوق لوله ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باسلوق لوله ای و فوت و فن باسلوق لوله ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باسلوق لوله ای راز خوشمزگی باسلوق لوله ای و فوت و فن باسلوق لوله ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باسلوق …

راز خوشمزگی شیرینی دادلی و فوت و فن شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی دادلی و فوت و فن شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی دادلی راز خوشمزگی شیرینی دادلی و فوت و فن شیرینی دادلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی دادلی به عنوان یکی …

راز خوشمزگی کیک هلو

طرز تهیه کیک با آب هلو کیک هلو به خانه برمیگردیم کیک هلو سرآشپز پاپیون کیک هلو برگردان کیک هلو ساده کیک هلو آشپزخانه کوچک من کیک هلو بدون فر کیک هلو بدون شیر و ماست

راز خوشمزگی کیک هلو و نکات پخت کیک هلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک هلو، یک دسر میوه‌ای محبوب تابستانی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این کیک، نه تنها طعم دلپذیری دارد بلکه سرشار از مواد مغذی است و می‌تواند به عنوان یک میان وعده مغذی برای کودکان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم

آرد سفید ۱/۵ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

پوره هلو ۱/۳ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

مرحله اول، آماده‌سازی پوره هلو: ابتدا هلوها را پوست گرفته و هسته آن‌ها را خارج کنید. سپس هلوها را به کمک مخلوط‌کن یا هر دستگاه دیگری که در اختیار دارید به شکل پوره درآورید.

برای تهیه مخلوط کیک، تخم مرغ، کره، شکر و وانیل را برای مدت ۷ دقیقه مخلوط کنید تا بافتی کرمی و پُر کشش حاصل شود.

سپس پوره هلو را به این مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

در مرحله بعد، آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به تدریج به مواد کیک بیفزایید، سپس با استفاده از یک لیسک، مواد را به آرامی مخلوط کنید. مخلوط کیک را درون قالب چرب شده و دارای کاغذ روغنی بریزید و در فر پیش‌گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، با استفاده از یک خلال دندان، تست کنید که آیا کیک پخته است یا خیر. اگر خمیر به خلال نچسبید، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و با برش‌های هلو تزیین نموده و سرو کنید.

راز خوشمزگی کیک هلو

برای افزودن رنگ جذاب به کیک، می‌توانید یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کشیده را به مواد کیک اضافه کنید.

همچنین، این کیک را می‌توان همراه با خامه قنادی سرو نمود.

برای داشتن بافتی نرم و یکنواخت در کیک، توصیه می‌شود از آرد سفید قنادی استفاده کرده و آرد را سه بار الک کنید.

استفاده از هلوهای رسیده و شیرین، طعم و عطر بهتری به کیک می‌بخشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.