;
راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سوپ و ادویه برای خوشمزه شدن و نکات پخت سوپ

راز خوشمزگی سوپ و ادویه برای خوشمزه شدن و نکات پخت سوپ

راز خوشمزگی سوپ راز خوشمزگی سوپ و ادویه برای خوشمزه شدن و نکات پخت سوپ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ یکی از غذاهای اولیه و ساده‌ترین غذاها …

راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه

راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه

راز خوشمزگی پیاز سوخاری راز خوشمزگی پیاز سوخاری و نکات تهیه پیاز سوخاری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر می‌خواهید پیازهای شما ظاهری خشک‌تر و جذاب‌تر داشته …

راز خوشمزگی بورک اسفناج و نکات تهیه بورک اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بورک اسفناج و نکات تهیه بورک اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بورک اسفناج راز خوشمزگی بورک اسفناج و نکات تهیه بورک اسفناج خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آشپزی ترکیه‌ای به خاطر تنوع …

راز خوشمزگی کوکو قارچ

کوکو قارچ بدون سیب زمینی کوکوی قارچ و هویج کوکوی قارچ و فلفل دلمه ای کوکو قارچ و پنیر کوکو سیب زمینی با قارچ و پنیر پیتزا کوکوی قارچ نی نی سایت کوکو قارچ و مرغ طرز تهیه کوکو قارچ رژیمی

راز خوشمزگی کوکو قارچ و فوت و فن تهیه کوکو قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کوکو یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که دوستداران بسیاری دارد. به طور کلی، کوکوها به دو دسته با گوشت و بدون گوشت تقسیم می‌شوند. در میان کوکوهای بدون گوشت، کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی از محبوب‌ترین‌ها هستند. نوع بدون گوشت به دلیل عدم استفاده از گوشت، طرفداران زیادی دارد. امروز در آشپزخانه کیان، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کوکوی قارچ درست کنید و از آن لذت ببرید.

احتمالاً شما هم با خواص بی‌نظیر قارچ آشنا هستید. کوکوی قارچ، به ویژه برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی کم کالری هستند، گزینه‌ای ایده‌آل است. قارچ سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها است. همچنین، تهیه کوکوی قارچ زمان زیادی نمی‌برد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه و ساده را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ

سیب زمینی ۳ عدد

قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم

سیر له شده ۲ حبه

تخم مرغ ۳ عدد

پیاز خرد شده ۱ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری

روغن به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کوکو قارچ

اولین قدم، پخت سیب زمینی‌ها در آب است. پس از پخت، آن‌ها را رنده کنید.

موادی مانند جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را به دقت خرد کنید.

سپس سیر و قارچ خرد شده را در کمی روغن برای مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

پس از انجام سه مرحله فوق، سیب زمینی رنده شده، جعفری، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر و قارچ تفت داده شده را در یک ظرف بریزید. به آن‌ها نمک، فلفل، آرد و تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

در مرحله بعد، کمی روغن در تابه بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط مرحله قبل را درون تابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید با حرارت بپزد. زمانی که یک طرف کوکو قارچ پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

کوکو قارچ شما حالا آماده است. آن را با گوجه، زیتون و سبزی تزیین کنید و به عنوان نهار، شام یا پیش غذا سرو نمایید.

راز خوشمزگی کوکو قارچ

همه مواد را به شکل ریز خرد کنید.

موقع سرخ کردن کوکو قارچ، اطمینان حاصل کنید که روغن کاملاً داغ باشد و سپس مواد را در تابه بریزید.

با دقت تخم مرغ‌ها را به قارچ اضافه کنید، زیرا اندازه تخم مرغ‌ها در ایران متفاوت است. اگر پس از اضافه کردن سه تخم مرغ متوجه شدید که به تخم مرغ بیشتری نیاز دارید، یکی دیگر اضافه کنید.

توصیه می‌شود قارچ را با کمی آبلیمو تفت دهید تا رنگش تغییر نکند.

می‌توانید پیاز را به صورت رنده شده استفاده کنید، اما قبل از اضافه کردن به مواد، حتما آب آن را بگیرید.

در صورتی که مهمان ناگهانی داشتید و می‌خواهید حجم کوکو را افزایش دهید، می‌توانید یک قارچ دیگر رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

در صورت تمایل، به جای سیر تازه، می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.