راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی و نکات پخت پیتزا سیسیلی خانگی
راز خوشمزگی قلیه تن ماهی و فوت و فن قلیه تن ماهی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قلیه تن ماهی راز خوشمزگی قلیه تن ماهی و فوت و فن قلیه تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قلیه …
راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر و فوت و فن کباب کوبیده در فر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر و فوت و فن کباب کوبیده در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی شیر برنج و فوت و فن شیر برنج حوشمزه با خامه و کره
راز خوشمزگی شیر برنج راز خوشمزگی شیر برنج و فوت و فن شیر برنج حوشمزه با خامه و کره در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیر برنج یک غذای …
راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی
راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی و نکات پخت پیتزا سیسیلی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سبک سیسیلی پیتزا یک نوع خاص است که ریشهاش به شهر سیسیل در ایتالیا بازمیگردد. این نوع پیتزا در اواخر قرن نوزدهم به یک غذای محبوب در منطقه غربی سیسیل تبدیل شد و تا دهه ۱۸۶۰ میلادی عمدتاً در سیسیل مورد استفاده قرار میگرفت. پس از این مدت، پیتزای سیسیلی با تغییراتی در شکل و ضخامت به شکل مستطیلی، به آمریکای شمالی وارد شد.
مواد لازم
خمیرمایه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱.۵ پیمانه
شیر گرم ۲/۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای رنگی ۲/۱ عدد
زیتون سیاه ۱۰ عدد
گوجه ۶ عدد
سیر ۴ حبه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن، پونه به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا سیسیلی
در ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا، دو قاشق غذاخوری خمیرمایه را در یک ظرف قرار داده و نصف پیمانه شیر، یک تخممرغ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، و یک قاشق چایخوری شکر و نمک اضافه کرده، سپس مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا حبابهایی در آن ایجاد شود.
پس از گذشت زمان، آرد را سه بار از الک عبور دهید و به مراتب به مرور به مواد اضافه کنید تا خمیر پیتزا سیسیلی به دست آید. بعد از شکل گیری، حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
کف ظرفی با حجم دو برابر از خمیر را چرب کرده و خمیر ورز داده شده را در وسط آن قرار دهید. سپس روی ظرف را با پارچه تمیزی بپوشانید و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر پف کند و بالا بیاید.
حالا به تهیه سس خوشمزه پیتزا سیسیلی بپردازید. ابتدا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابهای روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود. سپس چهار حبه سیر رنده شده، به همراه نمک، پونه، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه عطر ادویهها پخش شد، نصف یک حبه فلفل دلمهای قرمز را به شکل نگینی و خیلی ریز به تابه اضافه کنید. سپس پوست ۶ عدد گوجه را گرفته، آنها را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گوجهها، مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا سس کمی نرم شود و سپس با استفاده از قاشق یا گوشتکوب، مواد را له کنید تا به شکل پوره درآیند و زمان بدهید تا سس روی حرارت ملایم غلیط شود.
حالا به سراغ مواد دیگر برای پیتزا بروید؛ یک حبه پیاز را به شکل نواری نازک برش دهید و کنار بگذارید. سپس نصف هر یک از فلفل دلمهایها (قرمز، سبز و زرد) را به همان شکل پیازها با قطر حدود نیم سانت برش بزنید.
ده عدد زیتون سیاه را حلقهای برش دهید و هستههای آن را جدا کنید و دور بریزید. مواد را در کنار پیاز و فلفل دلمهها قرار دهید. پس از برش مواد، سس غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و به سراغ آماده کردن خمیر بروید.
روی سطحی را آرد کرده و خمیر پیتزا را از ظرف خارج کنید و دوباره آن را ورز دهید. سپس کف قالب مدنظر را کمی چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید و لبههای خمیر را بالا بیاورید تا کمی ضخیم شود.
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سیسیلی، سطح خمیر را به طور کامل به سس مخصوص آغشته کنید و یک لایه پر، پنیر پیتزا را روی آن بریزید. در آخر فلفل دلمه، پیاز و زیتون سیاه را روی خمیر قرار دهید و دوباره مقداری پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و در طبقه وسط فر قرار دهید.
راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی
اگر در حین آمادهسازی خمیر پیتزا حس کنید که خمیر خشک است، مقداری آب به آن اضافه کنید.
پس از قرار دادن خمیر در قالب، به یاد داشته باشید که تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید.
برای تهیه سس پیتزا سیسیلی خانگی، گوجهها را رنده کنید تا پخت آن راحتتر باشد.
پس از اتمام قرار دادن مواد روی خمیر، روی لبههای آن کنجد بپاشید.
حواستان باشد که ۲۰ دقیقه پیش از قرار دادن پیتزا در فر، آن را روشن کنید تا گرم شود.