راز خوشمزگی بال مرغ عسلی و فوت و فن بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قارچ شکم پر و فوت و فن قارچ شکم پر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قارچ شکم پر راز خوشمزگی قارچ شکم پر و فوت و فن قارچ شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. راز …
راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی
راز خوشمزگی شربت به لیمو راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه سالاد شربت به لیمو خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت بهلیمو از جمله …
راز خوشمزگی قهوه ترک و فوت و فن قهوه ترک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قهوه ترک راز خوشمزگی قهوه ترک و فوت و فن قهوه ترک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قهوه ترک، این نوشیدنی …
راز خوشمزگی بال مرغ عسلی
راز خوشمزگی بال مرغ عسلی و فوت و فن بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ممکن است ترکیب طعمهای تند و شیرین در ابتدا چندان جذاب به نظر نرسد، ولی دستور پخت بال مرغ عسلی که در اینجا معرفی میشود، قطعاً نگرش شما را متحول خواهد کرد و شما را به علاقهمندان پروپاقرص این غذا تبدیل خواهد کرد. بال مرغ به عنوان یکی از خوشمزهترین قسمتهای مرغ در غذاهای کبابی شناخته میشود و همواره، صرف نظر از نوع طبخ، طعم دلپذیری دارد. با افزودن عسل و ادویههای متنوع، شما به نتیجهای بینظیر دست پیدا میکنید که برای اعضای خانواده با هر سن و سلیقهای دوستداشتنی خواهد بود. طعم منحصر به فرد و تردی گوشت آن را به یکی از انتخابهای ثابت سفرههای کبابی شما بدل میکند، طوری که بیدرنگ در دهان آب میشود.
مواد اولیه برای تهیه بال مرغ عسلی
لیموترش سبز ۳ عدد
عسل یک چهارم فنجان
سیر رنده شده ۳ جبه کوچک
گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
کتف و بال مرغ حدود ۲۷۰۰ گرم
برش های لیموترش به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه بال مرغ عسلی
فر را از قبل گرم کنید تا به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برسد. لیموترش را آماده سازید، دو قاشق چایخوری از پوست آن را رنده کرده و یک چهارم فنجان از آب آن را استخراج نمایید. در کاسهای کوچک، عسل، سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، نمک و فلفل را به همراه آب و پوست لیموترش با استفاده از چنگال ترکیب نمایید. این ترکیب را بر روی تکههای مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پوشانده شوند.
مرغها را درون تابهای مناسب یا بر روی سینی فر قرار دهید و مطمئن شوید که سس به خوبی روی آنها ریخته شده است. سینی را در ردیف میانی فر قرار دهید و بگذارید مرغها پخته شوند، در صورت نیاز آنها را برگردانید تا از هر دو طرف طلایی شوند. در آخر، گریل فر را فعال کنید تا مرغها به رنگ دلخواه برسند. هنگام سرو، مرغها را در ظرف مورد نظر قرار دهید، با برشهای لیموترش تزیین کنید و با باقیمانده پوست لیموترش را روی آنها بپاشید.
راز خوشمزگی بال مرغ عسلی
در صورتی که علاقهمند به غذاهای تند هستید، امکان افزودن مقدار بیشتری از پودر فلفل قرمز در ابتدای طبخ وجود دارد.
چنانچه به وسیله گریل برای پختن بالها دسترسی ندارید، میتوانید از فر با تنظیم دما بر روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد برای آمادهسازی آنها استفاده نمایید.
برای افزودن طعم، استفاده از پودر سیر یا پودر پیاز در دستور پخت پیشنهاد میشود.
همچنین، برای افزایش لذت بردن از این وعده غذایی لذیذ، میتوانید پنیر کبابی را به عنوان یک دورچین خوش طعم سرو کنید.
بالهای مزهدار شده را میتوانید برای مدتی تا دو هفته درون فریزر نگهداری کنید تا در زمان دلخواه مورد استفاده قرار گیرند.