راز خوشمزگی کروسان و نکات پخت کروسان خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی قیمه مجلسی و نکات پخت قیمه مجلسی خوشمزه

راز خوشمزگی قیمه مجلسی و نکات پخت قیمه مجلسی خوشمزه

راز خوشمزگی قیمه مجلسی راز خوشمزگی قیمه مجلسی و نکات پخت قیمه مجلسی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت قیمه، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که …

راز خوشمزگی آش کلم برگ و فوت و فن آش کلم برگ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کلم برگ و فوت و فن آش کلم برگ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کلم برگ راز خوشمزگی آش کلم برگ و فوت و فن آش کلم برگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو عدس راز خوشمزگی کوکو عدس و فوت و فن کوکو عدس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکوی عدس، یک غذای لذیذ …

راز خوشمزگی کروسان

 طرز تهیه کروسان با خمیر هزار لا طرز تهیه کروسان سریع طرز تهیه کروسان فرانسوی طرز تهیه کروسان با خمیر جادویی طرز تهیه کروسان شکلاتی طرز تهیه کروسان شکلاتی نی نی سایت طرز تهیه کروسان ساده خانگی انواع کروسان

راز خوشمزگی کروسان و نکات پخت کروسان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کروسان‌های کوچک با بافت نرم و ظاهر دلپذیرشان، بخش ثابت صبحانه بسیاری از افراد در سراسر جهان هستند. این نان خوشمزه و محبوب، که به راحتی قابل تهیه در خانه است، تنوع بالایی دارد. در اینجا دستور تهیه کروسان شکلاتی را برای شما به اشتراک گذاشته‌ایم، اما امکان سفارشی‌سازی این نان‌های دلپذیر با انواع مواد دلخواهتان نیز وجود دارد.

مواد لازم

آرد یک‌ و‌ دو سوم پیمانه

خمیر مایه فوری یک قاشق چای‌خوری

شکر دو قاشق غذاخوری

آب ولرم یک چهارم پیمانه

شیر کم‌چرب یک چهارم پیمانه

کره ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ دو عدد

نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

شکلات چیپسی به مقدار لازم

طرز تهیه

برای آغاز تهیه کروسان، ابتدا خمیر مایه، آب ولرم و مقداری شکر را درون کاسه‌ای ریخته، مخلوط کرده و اجازه دهید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود.

در یک قابلمه دیگر، باقی شکر، نمک، شیر و مقدار کمی کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود، سپس محتویات قابلمه را به کاسه‌ای دیگر منتقل کرده و آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن اولیه، خمیر مایه فعال شده را اضافه کرده و با دست هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید.

خمیر را برای پنج دقیقه ورز دهید، به شکل توپ درآورید و داخل کاسه‌ای چرب شده قرار دهید. کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در محیط گرم قرار دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود. سپس کاسه را با فویل یا پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید.

کره باقیمانده را به ضخامت یک سانتی‌متر پهن کرده و در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شود.

سطح کار را با کمی آرد پوشانده، خمیر را با وردنه پهن کنید و کره سرد را در وسط خمیر قرار دهید. لبه‌های خمیر را روی کره بیاورید و به هم بچسبانید. خمیر را چندین بار تا کرده، به اندازه یک چهارم بزنید.

خمیر تا شده را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه پهن کنید. دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند. خمیر را مجدداً تا کرده و برای ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کرده و در مرحله آخر خمیر را در کیسه فریزر بسته‌بندی کرده و یک شب در یخچال بگذارید.

پس از استراحت نهایی، خمیر را روی سطح کار نازک پهن کرده و به شکل مثلث برش بزنید. در وسط خمیر شکلات چیپسی بریزید و خمیر را از قسمت پهن به سمت باریک به آرامی رول کنید.

خمیرهای آماده شده را با فاصله در سینی فر قرار دهید

راز خوشمزگی کروسان

برای دستیابی به نتایج مطلوب در تهیه کروسان، دمای خمیرهای لایه‌ای نباید بیش از حد سرد باشد، زیرا خمیر سرد، وردنه‌کشی را مشکل می‌سازد و به این ترتیب، کروسان‌ها بافت پف‌دار و لانه زنبوری‌شان را از دست می‌دهند. میز کار باید اندکی سرد باشد تا در حین کار با خمیر، دمای مطلوبی حفظ شود.

پس از پخت کروسان، بهتر است اجازه دهید تا کاملاً در دمای اتاق سرد شوند. سپس برای برش دادن، از چاقوی تیز و دندانه‌دار استفاده کنید. استفاده از چاقوی بی‌کیفیت یا بدون دندانه ممکن است باعث له شدن کروسان‌ها در هنگام برش شود.

هنگام برش کروسان، باید بافت لانه زنبوری را در آن مشاهده کنید. این بافت به معنای وجود حباب‌های هوای منظم و یکنواخت در داخل خمیر است که نشان‌دهنده پخت موفقیت‌آمیز کروسان است.

تاریخچه نان کروسان

نان باگت، کروسان و شکلات، از دوران قدیم، جزء صبحانه‌های سنتی فرانسوی‌ها بوده‌اند. گفته می‌شود که تاریخچه تولید کروسان به سال ۱۶۸۳ بازمی‌گردد، و اولین دلایل مستند برای وجود کروسان در فرانسه به نانوایی آگوست زانگ (August Zang) در دهه ۱۸۰۰ مرتبط است. این نانوایی در پاریس قرار داشت و به عنوان یک شیرینی فروشی مجلل، انواع غذاهای محبوب آن زمان را عرضه می‌کرد.

کروسان، که بعضی‌ها آن را کروسانت نیز می‌نامند، در سال ۱۹۲۰ به عنوان یک محصول ملی فرانسه شناخته شد. در ابتدا، کروسان در فرانسه به عنوان یک محصول لوکس شناخته می‌شد، اما تا پایان قرن نوزدهم، در سفره‌های طبقه متوسط نیز جای خود را باز کرد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.