راز خوشمزگی مربای گل و نکات پخت مربای گل خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش چاقاله و فوت و فن آش چاقاله خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش چاقاله راز خوشمزگی آش چاقاله و فوت و فن آش چاقاله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش چاقاله، یادگاری از …
راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ورکواز راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش ورکواز، این غذای …
راز خوشمزگی آش چینی و فوت و فن آش چینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش چینی راز خوشمزگی آش چینی و فوت و فن آش چینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش چینی، این غذای …
راز خوشمزگی مربای گل
راز خوشمزگی مربای گل و نکات پخت مربای گل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای گل محمدی یا گلسرخ یکی از خوشمزگیهای عطرانی است که از گلهای تازه یا خشک تهیه میشود. این مربا لذیذ اغلب با استفاده از گلهای محمدی از نقاط مختلف کشور تولید میشود. به عنوان مثال، گلهای مناطق آذربایجان و شهرهای مختلف آن بهعنوان بهترین نوع گل سرخ برای تهیه این مربا شناخته میشوند؛ زیرا این گلها دارای رگ تلخی نیستند و نیازی به جوشاندن ندارند.
برای تهیه مربای گل سرخ، اطلاعات جزئیات بسیاری لازم است که در این دستورالعمل، آنها را با دقت توضیح دادهایم. بنابراین، پیشنهاد میشود ابتدا دستورالعمل را با تمام نکات و توضیحات آن خوانده و سپس به تهیه مربا بپردازید. همچنین، برای تنوع در این مربا، میتوانید از مغزهای مختلف مانند گردو یا پسته نیز استفاده کنید.
مواد لازم
گلبرگ گل محمدیدو پیمانه فشرده
شکر سفید معمولیشش لیوان
آبسه پیمانه
جوهر لیمویکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای گل
مربای گل محمدی یک صبحانه مقوی و خوشمزه است که به بدن انرژی لازم برای شروع یک روز پرکار یا درسی میدهد. اینکه چگونه مربای گل محمدی را تهیه کنید، مانند دیگر دستورهای ما، یک دستور ساده و لذیذ است. برای شروع، آب را در یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس یکچهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو را به آب اضافه کنید و شکر را نیز به آب بیفزایید. حاصل از این ترکیب را بجوشانید و سپس حرارت را کاهش دهید تا شکر بهطور کامل حل شود و به قوام برسد.
زمانی که شیره داخل قابلمه به قوام دلخواه شما برسد، گلبرگهای خرد شده را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت کم به آرامی تفت دهید تا حجم آنها کاهش یابد. سپس یک لیوان آب جوش را به تابه اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا گلبرگها داخل تابه حفظ شوند. حتماً در این مرحله تابه را بپوشانید. اگر رنگ گلبرگها تغییر کرد، نگران نباشید زیرا هنگام اضافه شدن به شیره، رنگ آنها به حالت اصلی بازمیگردد.
وقتی که شیره به قوام مطلوب رسید، گلبرگها را به شیره اضافه کرده و حدود شش دقیقه صبر کنید تا روی حرارت بمانند. در این مرحله زمان را نیز برای جلوگیری از تلخی مربا بگیرید. پس از شش دقیقه، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی روی در قابلمه قرار داده و در قابلمه را بگذارید. ظرف حاوی آب یخ را پر کنید و قابلمه مربا را داخل این ظرف قرار دهید تا گلبرگها شوک بخورند و رنگ بیشتری پیدا کنند. پس از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
راز خوشمزگی مربای گل
سعی کنید به جای جوهر لیمو از آبلیمو استفاده نکنید. چراکه جوهر لیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن مربا، به آن رنگ زیبایی میدهد.
در صورتی که شیره هنگام جوشیدن به کنارههای قابلمه پاشد، حتماً آن را با قلمویی که در آبلیمو آغشته شده است، تمیز کنید. زیرا ذرات شکر میتوانند باعث شکرک زدن مربایتان شوند.
تلخ شدن مربا به دو عامل بستگی دارد: اولاً اینکه خود گلبرگها تلخ باشند و دوماً اینکه بگذارید گلبرگها زیاد روی حرارت جوش بخورند.
از گلبرگهای مناطق خشک و کویری برای تهیه این مربا استفاده نکنید، زیرا این گلبرگها تلخ هستند و نیاز به چندین بار جوشاندن دارند تا تلخی آنها کم شود. این موضوع ممکن است باعث از بین رفتن مزه مربا شود.
استفاده از دمکنی باعث میشود عطر مربا حفظ شود و از عرق کردن و ریختن آب داخل مربا جلوگیری میکند.
استفاده از شوک حرارتی و قرار دادن مربا در آب یخ باعث میشود رنگ مربای شما تیره نشده و زیباتر شود و رنگ گلبرگها به خوبی بیرون آمده و مربا را تزیین کند.
میتوانید برای افزودن شکوفه به مربا از گلبرگهای کامل یا خرد شده استفاده کنید. اگر از گلبرگهای کامل استفاده میکنید، سر سفید آنها را با قیچی بچینید. و اگر میخواهید از گلبرگهای خرد شده استفاده کنید، قسمت صورتی گلبرگها را با قیچی خرد کنید. اما به خاطر داشته باشید که گلبرگهای درشتتر بیشتر زیر دندان حس میشوند.