راز خوشمزگی کباب ترکی و فوت و فن کباب ترکی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی و فوت و فن کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی و فوت و فن کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. هنگام پخت …
راز خوشمزگی لپه پلو و فوت و فن لپه پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی لپه پلو راز خوشمزگی لپه پلو و فوت و فن لپه پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لپه پلو، این غذای …
راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی و فوت و فن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی راز خوشمزگی سوپ کلم بروکلی و فوت و فن سوپ کلم بروکلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بروکلی به …
راز خوشمزگی کباب ترکی
راز خوشمزگی کباب ترکی و فوت و فن کباب ترکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از غذاهای بسیار محبوب و لذیذ کشور ترکیه است که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد. این کباب خوشمزه از گوشت چرخ کرده (معمولاً گوشت گوسفند یا گوساله) تهیه میشود که به همراه ادویههای مخصوص به صورت لایهای روی یک سیخ عمودی قرار گرفته و به آرامی پخته میشود. سپس لایههای نازکی از گوشت پخته شده از روی سیخ بریده شده و در نان مخصوص به همراه سبزیجات و سس سرو میشود.
مواد اولیه برای تهیه کباب ترکی
برای تهیه کباب ترکی خانگی، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (ترجیحاً گوشت گوسفندی یا مخلوط گوسفند و گوساله)
پیاز: ۱ عدد بزرگ، رنده شده
سیر: ۲ حبه، رنده شده
فلفل دلمهای: ۱ عدد، خرد شده
جعفری: ½ پیمانه، خرد شده
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا: به میزان لازم
نان پیتا یا لواش: برای سرو
سبزیجات: گوجه فرنگی، خیار، کاهو (اختیاری)
سس: سس مخصوص کباب ترکی یا سس دلخواه (ماست و خیار، سس گوجه فرنگی و …)
طرز تهیه کباب ترکی
آمادهسازی گوشت: گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر، فلفل دلمهای خرد شده، جعفری، رب گوجهفرنگی و ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا) خوب مخلوط کنید تا مایه کباب یکدست شود.
استراحت مایه کباب: روی ظرف حاوی مایه کباب را بپوشانید و به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
شکل دادن به کباب: میتوانید از قالبهای مخصوص کباب ترکی استفاده کنید یا مایه کباب را به صورت لایهای روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، پهن کنید.
پخت اولیه در فر: سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کباب کمی بپزد و خودش را بگیرد.
برش زدن کباب: بعد از پخت اولیه، کباب را از فر خارج کرده و به صورت نوارهای نازک برش بزنید.
قرار دادن برشهای کباب روی سیخ: برشهای کباب را به صورت لایهای روی سیخ چوبی یا فلزی بچینید.
پخت نهایی در فر: سیخ کباب را دوباره در فر قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا کباب کاملاً پخته و برشته شود.
گرم کردن نان: در همین حین، نان پیتا یا لواش را در تابه یا روی حرارت مستقیم کمی گرم کنید.
سرو کباب: برشهای کباب را از روی سیخ برداشته و داخل نان قرار دهید. میتوانید سبزیجات دلخواه (گوجه فرنگی، خیار، کاهو) و سس مخصوص را نیز به آن اضافه کنید.
نوش جان: کباب ترکی لذیذ شما آماده است. نوش جان!
راز خوشمزگی کباب ترکی
استفاده از گوشت با کیفیت: برای تهیه کباب ترکی لذیذ، بهتر است از گوشت تازه و با کیفیت (ترجیحاً گوشت گوسفندی یا مخلوط گوسفند و گوساله) استفاده کنید.
استراحت مایه کباب: استراحت دادن به مایه کباب باعث میشود تا مزهها به خورد هم بروند و کباب طعم بهتری پیدا کند.
ادویههای مناسب: استفاده از ادویههای مخصوص کباب ترکی (زیره، پاپریکا، فلفل سیاه و …) به کباب طعم و عطر بینظیری میبخشد.
پخت صحیح: پخت اولیه در فر باعث میشود تا کباب خودش را بگیرد و در هنگام برش زدن خرد نشود. پخت نهایی در فر یا روی آتش باعث برشته شدن و خوشمزگی بیشتر کباب میشود.
سس و سبزیجات تازه: استفاده از سس مخصوص کباب ترکی و سبزیجات تازه در کنار کباب، طعم و تازگی آن را دوچندان میکند.