راز خوشمزگی پیتزا کالزونه و نکات پخت پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای زردآلو راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای زردآلو، با طعم دلپذیر و خوشمزه‌ای …

راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان ویانا راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان ویانا یکی از …

راز خوشمزگی قیمه لا پلو و فوت و فن قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی قیمه لا پلو و فوت و فن قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی قیمه لا پلو راز خوشمزگی قیمه لا پلو و فوت و فن قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قیمه درهم …

راز خوشمزگی پیتزا کالزونه

طرز تهیه کالزونه گوشت پیتزا کالزونه چیست طرز تهیه کالزونه مارپیچی طرز تهیه کالزونه مرغ کالزونه گوشت و قارچ ویدیوهای کالزونه

راز خوشمزگی پیتزا کالزونه و نکات پخت پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا کالزونه یک غذای ایتالیایی بسیار لذیذ است که از خمیر پیتزا و مخلفات متنوع استفاده می‌کند. این پیتزا به شکل لقمه‌هایی طراحی شده است و به نوعی به شکل یک ساندویچ نیز می‌تواند باشد. در ایتالیا، پیتزا کالزونه به عنوان یک گزینه سریع و خوشمزه در پیشخوان‌های ناهار یا توسط فروشندگان در خیابان‌ها عرضه می‌شود. این امر از آنجا ناشی می‌شود که خوردن آن در حالت راه رفتن یا ایستادن بسیار آسان است.

در قرون ۱۸ و ۱۹، معمول بود گوشت خوک یا تخم مرغ برای پر کردن پیتزا کالزونه استفاده شود. اما در آمریکا، یک نوع خاص از پیتزا کالزونه رایج است که روی آن سس مارینارا یا سیر و روغن اضافه می‌شود. این دو نوع پیتزا، ایتالیایی و آمریکایی، با تفاوت‌هایی در روش تهیه و اجزای استفاده شده، یکمی از یکدیگر متمایز هستند.

شما می‌توانید در تهیه پیتزا کالزونه از هر گونه ماده‌ای که دوست دارید استفاده کنید. همچنین، پیتزاها همواره به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در سراسر جهان شناخته شده‌اند و هستند.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا کالزونه

خمیر مایه ۱ ق چای خوری

آرد ۴.۵ پیمانه

نمک ۱.۵ ق چای خوری

روغن مایع یا روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

آب سرد ۱ و ۳/۴ پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

سینه مرغ پخته شده ۱ عدد

قارچ ۱/۴ پیمانه

ذرت ۳ ق غذا خوری

فلفل دلمه ۳ ق غذا خوری

سس گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا کالزونه

برای تهیه خمیر کالزونه، ابتدا آرد را در یخچال قرار داده و حداقل ۲-۳ ساعت خنک شود. از مایه فوری استفاده کنید تا نیاز به عمل آوری نداشته باشد. آرد خنک شده را در کاسه قرار داده و نمک و خمیر مایه را اضافه کرده، سپس روغن زیتون را هم اضافه و مخلوط کنید. کم کم آب سرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود، اما توجه داشته باشید که ممکن است کمتر آب نیاز باشد.

خمیر جمع شد، به مدت ۱۰ دقیقه آن را با دستورهمزن خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را در کاسه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید قرار داده، سلفون را روی کاسه بکشید و در جای گرم حدود ۱-۲ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

برای تهیه مواد پر کننده کالزونه، سینه مرغ را با پیاز و برگ بو بپزید و سپس آن را خرد کنید. قارچ‌ها را بشویید و در تابه با حرارت بالا تفت دهید. ذرت را بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید. همچنین فلفل دلمه را خرد کنید.

برای تهیه سس، از کچاب یا گوجه‌ها استفاده کنید. گوجه‌ها را در آب جوشانده و سپس در آب سرد قرار دهید تا پوستشان کمی جدا شود. سپس گوجه‌ها را در میکسر پوره کرده و همراه با نمک و سیر در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

زمانی که خمیر حجم گرفت، آن را با دست خود به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد باز کنید. روی نصف از هر قسمت سس را مالیده، پنیر پیتزا را بریزید و مواد دیگر را اضافه کنید. سپس نصف دیگر خمیر را روی مواد میانی بیاورید و با دست کناره خمیر را به هم چسبانید و شکل دهید.

همه خمیرها را به این شکل آماده کنید و داخل سینی فر قرار دهید. اگر دوست دارید، زرده تخم مرغ را روی آن بمالید. فر را گرم کنید و سینی فر را داخل آن قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه پخته و سپس از فر خارج کرده و روی آن سس کچاب را ریخته و سرو کنید.

راز خوشمزگی پیتزا کالزونه

قبل از استفاده، قارچ را حتماً تفت داده و از انتشار آب جلوگیری کنید، در غیر اینصورت ممکن است آب اضافه شده خمیر را شل کند.

می‌توانید از هر نوع ماده افزودنی مثل سوسیس، کالباس یا گوشت چرخ‌کرده برای تنوع در مواد استفاده کنید.

نکته حائز اهمیت در تهیه این پیتزا کالزونه، سرد بودن مواد استفاده شده در خمیر است.

برای نرم کردن خمیر، داخل فر یک ظرف حاوی آب قرار دهید تا با ایجاد رطوبت، خمیر نرم شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.