فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر و فوت و فن کباب شیشلیک در فر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر و فوت و فن کباب شیشلیک در فر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر راز خوشمزگی کباب شیشلیک در فر و فوت و فن کباب شیشلیک در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

فوت و فن مرغ لیمویی و راز خوشمزگی مرغ لیمویی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ لیمویی و راز خوشمزگی مرغ لیمویی خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ لیمویی فوت و فن مرغ لیمویی و راز خوشمزگی مرغ لیمویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ لیمویی یک غذای …

راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت غوره راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آب‌گوشت‌ها انواع و اقسام بسیاری دارند و …

 

فوت و فن مارمالاد زردآلو

فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مارمالاد زردآلو یک نوع دسر خوشمزه و لذیذ است که از پوره زردآلو، شکر و در برخی موارد ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر بافت نرم و ژله‌ای دارد و طعم شیرین و ملایمی دارد. مارمالاد زردآلو را می‌توان به تنهایی یا همراه با نان، پنکیک، وافل و یا به عنوان رویه کیک و شیرینی استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد زردآلو

برای تهیه مارمالاد زردآلو به مواد زیر نیاز دارید:

زردآلو: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۰۰ گرم

آب: ۱ پیمانه

زعفران: به دلخواه

جوهر لیمو: ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

زردآلوها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.

زردآلوها را به قطعات دلخواه خرد کنید.

در یک قابلمه مناسب، زردآلوها، شکر و آب را مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش بیاورید.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا زردآلوها نرم شوند.

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران و جوهر لیمو را به مارمالاد اضافه کنید.

مارمالاد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مارمالاد را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن مارمالاد زردآلو

برای اینکه مارمالاد شما خوشرنگ تر شود، می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.

اگر می خواهید مارمالاد شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید از کمی آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید.

برای اینکه مارمالاد شما غلیظ تر شود، می توانید زمان پخت را افزایش دهید.

مارمالاد را در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 خرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.