راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش زرشک راز خوشمزگی آش زرشک و فوت و فن آش زرشک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش زرشک یکی از آش‌های …

راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه شربت به لیمو خانگی

راز خوشمزگی شربت به لیمو راز خوشمزگی شربت به لیمو و نکات تهیه سالاد شربت به لیمو خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت به‌لیمو از جمله …

راز خوشمزگی آش دوغی و فوت و فن آش دوغی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش دوغی و فوت و فن آش دوغی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش دوغی راز خوشمزگی آش دوغی و فوت و فن آش دوغی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش دوغی، این غذای …

راز خوشمزگی آبگوشت غوره

راز خوشمزگی آبگوشت مجلسی راز خوشمزه شدن آبگوشت نی نی سایت آبگوشت غوره همدان ادویه برای خوشمزه شدن آبگوشت آبگوشت سیر و غوره راز خوشمزه شدن ابگوشت مرغ برای غلیظ شدن آبگوشت طرز تهیه آبگوشت غورابه همدان

راز خوشمزگی آبگوشت غوره و نکات پخت آبگوشت غوره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آب‌گوشت‌ها انواع و اقسام بسیاری دارند و عمدتاً در اکثر شهرها با رسپی‌های خاص خود تهیه می‌شوند. با این حال، در این مواقع، قصد داریم برای بهبود مزه آب‌گوشت از غوره استفاده کنیم. همانطور که می‌دانید، مناسب است در انتهای فرآیند پخت آب‌گوشت از لیمو عمانی یا گرد لیموعمانی استفاده کنیم تا به آب‌گوشت یک طعم و مزه ترشی آمیز بدهد. در صورتی که در تابستان هستید، می‌توانید همزمان با رسیدن غوره تازه یا غوره یخ زده استفاده کنید. می‌توانید از گوشت گوسفندی یا گردن استفاده کنید و برای افزایش خوشمزه بودن، از دنبه نیز بهره ببرید.

مواد لازم

گوشت گوسفندی با دنبه ۳۰۰ گرم

نخود و لوبیا از هر کدام ۱ لیوان

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر ۳ حبه

سیب زمینی ۱ عدد

غوره ۲ ق غذا خوری

رب ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت غوره

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را تعویض نمایید تا نخود و لوبیا نفخ خود را گیر دهند و پخت آن‌ها را راحت‌تر سازید. امکان دارد که از لوبیا سفید یا چیتی به دلخواه خود استفاده نمایید؛ هر دوی آن‌ها مناسب تهیه این آب‌گوشت می‌باشند.

پس از آماده‌سازی لوبیا و نخود، گوجه‌فرنگی را بشویید و پوره کنید یا می‌توانید از رنده ریز نیز استفاده نمایید. در داخل قابلمه مورد نظر، کمی روغن بریزید و پیاز را ریز کنید. با افزودن گوشت و دنبه، مواد را کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید. هرچند می‌توانید مواد را بدون تفت دادن نیز بپزید، اما این کار ممکن است بر طعم نهایی غذا تأثیر بگذارد.

در مرحله بعد، نخود و لوبیا خیس‌شده، پوره گوجه‌فرنگی و سیر پوست‌کنده را به مواد اضافه کرده و آب جوش را روی آن‌ها بریزید. اجازه دهید گوشت با حرارت کم پخته شود و روغن به‌تدریج بیافزاید. در صورت نیاز، برای سرعت در پخت گوشت، از زودپز استفاده کنید.

وقتی گوشت پخته شد، رب را در یک تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی رب برطرف شود. سپس همراه با سیب‌زمینی پوست‌کنده را به آب‌گوشت اضافه کنید. در انتها، غوره را به مواد اضافه و با گوشتکوب دنبه را خوب کوبید. مجدداً داخل آب‌گوشت بریزید و به مدت نیم ساعت بگذارید تا مواد جا بیافتند. در پایان، نمک را به میزان دلخواه افزوده و مزه غذا را تست کنید.

راز خوشمزگی آبگوشت غوره

می‌توانید مقدار غوره را حتی به میزان یک پیاله کوچک نیز اضافه کنید.

آب‌گوشت باید به آرامی پخته شود تا روغن افراز نموده و مواد درون آن جا افتاده شوند.

اگر تمایل دارید، می‌توانید گوجه‌فرنگی خرد شده را به آب‌گوشت افزوده ولی استفاده از پوره گوجه لعاب بهتری را به آب‌گوشت اضافه خواهد کرد.

اصلاً توصیه می‌شود که گوشت را به آب سرد اضافه نکنید و نمک از ابتدا به آب‌گوشت افزوده نشود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.