راز خوشمزگی بورک اسفناج و نکات تهیه بورک اسفناج خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش قیمه …

راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترتیلا راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان ترتیلا، که در زبان اسپانیایی به معنی “کیک کوچک” …

راز خوشمزگی خورشت گل کلم و نکات پخت خورشت گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورشت گل کلم و نکات پخت خورشت گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورشت گل کلم راز خوشمزگی خورشت گل کلم و نکات پخت خورشت گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش گل کلم، یکی …

راز خوشمزگی بورک اسفناج

بورک اسفناج نواب ابراهیمی بورک اسفناج با خمیر خانگی بورک اسفناج با خمیر یوفکا مثلثی بورک اسفناج در تابه بورک اسفناج ساناز سانیا طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر هزارلا طرز تهیه بورک اسفناج با نان لواش طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر جادویی

راز خوشمزگی بورک اسفناج و نکات تهیه بورک اسفناج خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

آشپزی ترکیه‌ای به خاطر تنوع و طعم‌های فوق‌العاده‌اش در جهان معروف است. یکی از غذاهای محبوب ترکیه‌ای، بورک است که از خمیر فیلو یا یوفکا تهیه می‌شود. بورک در انواع مختلفی با مواد داخلی متفاوت مانند گوشت، پنیر، اسفناج و سیب‌زمینی وجود دارد. این غذا به قدری در میان خانواده‌های ترکیه‌ای محبوب است که اغلب چندین بار در هفته آن را تهیه می‌کنند و به همین دلیل، در اغلب رستوران‌های ترکیه می‌توانید بورک پیدا کنید. در این بخش، دستور تهیه بورک اسفناج را برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم

اسفناج ۴۰۰ گرم

شیر ½ لیوان

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیر ۲ حبه

خمیر یوفکا به تعداد کافی

پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

کنجد به مقدار کافی

طرز تهیه بورک اسفناج

ابتدا، اسفناج را شسته و همراه با دو لیوان آب و کمی نمک در قابلمه‌ای قرار می‌دهیم تا بجوشد. پس از ۱۰ دقیقه، اسفناج پخته می‌شود.

در این مدت، پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده اضافه کرده تا عطر آن دربیاید.

زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت می‌دهیم. اسفناج آبکش شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

پینر خامه‌ای و نصف پنیر پیتزا را اضافه کرده، سپس مخلوط می‌کنیم.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. شیر را با زعفران دم کرده و کمی روغن مایع مخلوط می‌کنیم.

خمیر یوفکا را باز کرده و با مخلوط شیر و زعفران می‌مالیم. مقداری از مایه اسفناج و پنیر پیتزا به صورت خطی روی خمیر قرار داده و رول می‌کنیم.

نان یوفکای رول شده را در سینی فر قرار داده، با مخلوط شیر و زعفران می‌زنیم و سیاه دانه یا کنجد روی آن می‌پاشیم.

سینی را در فر قرار داده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم. پس از پخت، گریل را روشن می‌کنیم تا روی بورک‌ها طلایی شود.

پس از خنک شدن، بورک‌ها را برش زده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. در نهایت با سس کچاپ خانگی سرو می‌کنیم.

راز خوشمزگی بورک اسفناج

بورک اسفناج یک گزینه عالی برای میان وعده یا پیش غذاست که تهیه آن ساده است. این غذا را می‌توانید در فر بپزید، یا در صورت عدم دسترسی به فر، در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که اگر بورک‌ها را در روغن سرخ می کنید، کنجد یا سیاه دانه را پس از سرخ شدن روی آنها بپاشید. برای تهیه بورک اسفناج و سیب زمینی، می‌توانید به مخلوط مواد کمی سیب زمینی پخته اضافه کنید. در برخی دستورالعمل‌ها، استفاده از گردو خرد شده و قارچ نیز برای این پیش غذای خوشمزه پیشنهاد شده است.

روش‌های متفاوتی برای پیچیدن بورک اسفناج وجود دارد. یکی از این روش‌ها پیچیدن بورک به شکل حلزونی است که در آن، پس از رول کردن با ورقه‌های بزرگ یوفکا، آنها را به صورت حلزونی در ظرف فر گرد می‌چینند. رایج‌ترین روش پیچیدن بورک اسفناج، شکل سیگاری است، که در آن بورک‌ها به شکل استوانه‌های بلند و باریک رول می‌شوند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.