راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری و نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری خانگی
راز خوشمزگی کیک گردویی و فوت و فن کیک گردویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک گردویی راز خوشمزگی کیک گردویی و فوت و فن کیک گردویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک گردویی، این شیرینی …
راز خوشمزگی کباب لا پلویی و فوت و فن کباب لا پلویی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب لا پلویی راز خوشمزگی کباب لا پلویی و فوت و فن کباب لا پلویی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب …
راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شربت ریحان راز خوشمزگی شربت ریحان و فوت و فن شربت ریحان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت ریحان، یک نوشیدنی سنتی …
راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری
راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری و نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت نعنا جعفری، یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی ایرانی است که تاریخچه عریضی در فرهنگ ما دارد. زمان دقیق ورود این غذا به فرهنگ مشخص نیست، اما بازهمینا، سندی که به تهیه آبگوشت اشاره دارد، به قرن ۸ باز میگردد. البته در کتب قدیمیتر، اسم آبگوشت معمولاً به نام “شورباج” آمده است و آن را به عنوان یک نوع شوربا توصیف میکردند. شما میتوانید از لوبیا سفید یا چیتی برای تهیه آبگوشت انتخاب کنید و با افزودن نعنا و جعفری، عطر و طعم استثنایی به این آش ببخشید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی با استخوان و کمی دنبه ۲۵۰ گرم
لوبیا سفید و نخود از هر کدام ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
نعنا و جعفری ۲۵۰ گرم
بلغور گندم ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت نعنا جعفری
ابتدا باید نخود و لوبیا آبگوشت را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا راحتتر پخته شود و نفخ آن گرفته شود. گوشت را نیز بشورید و برای افزایش خوشمزگی آن، بهتر است کمی دنبه اضافه کنید. همچنین، نعنا و جعفری را بشورید و خرد کنید.
در مرحله بعد، پیاز را پوستگیری کرده و نگینی ریز خرد کنید. سپس با افزودن کمی روغن، پیاز را در قابلمه تفت دهید. گاهی اوقات به گوشت تفت داده شده نیز دنبه اضافه شود. سپس ادویهها، حبوبات و بلغور را به مواد اضافه کرده و روی مواد آب جوش بریزید. این مرحله را حداقل ۴ ساعت ادامه دهید تا گوشت و حبوبات به خوبی پخته شوند.
پس از آمادهسازی مرحله قبلی، رب را جداگانه با کمی روغن تفت داده و سپس به مواد اصلی اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و سپس سیبزمینی پوستکنده را نیز اضافه کرده و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینیها نرم شوند.
در مرحله بعد، نعنا و جعفری خرد شده را به همراه لیمو عمانی (که از قبل سوراخ کرده و داخل لیوان گذاشتهاید تا تلخی آن برطرف شود) به آبگوشت اضافه کرده و دنبه را در کاسه بزنید. سپس نمک مورد نیاز را اضافه و همه مواد را با نان تیلیت کنید. حاصل را سرو کنید.
راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری
در صورت تمایل، میتوانید رب را حذف کنید.
از گوجههای سبز در فصل بهار یا گوجههای فریزر شده نیز میتوانید بهرهبرداری کنید.
برای افزایش ترشی، میتوانید آبلیمو یا یک بند انگشت قرقروت سفید یا سیاه اضافه کنید.
از پرک یا رب لیمو نیز میتوانید به جای لیمو عمانی استفاده نمایید.