راز خوشمزگی راحت الحلقوم و نکات پخت راحت الحلقوم خوشمزه خانگی
راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا
راز خوشمزگی پیتزا راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات اولیه پیتزا برای پخت پیتزا، خمیر …
راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری و نکات پخت شیرینی مینیاتوری خانگی
راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری و نکات پخت شیرینی مینیاتوری خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی مینیاتوری دارای بافتی خوشمزه و بیسکویتی میباشد. این …
راز خوشمزگی آش عباسعلی و نکات پخت آش عباسعلی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش عباسعلی راز خوشمزگی آش عباسعلی و نکات پخت آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی یکی از انواع آشهاست که …
راز خوشمزگی راحت الحلقوم
راز خوشمزگی راحت الحلقوم و نکات پخت راحت الحلقوم خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
راحتالحلقوم یکی از شیرینیهای بسیار لذیذ است که اصالت آن به ترکیه بازمیگردد. این شیرینی معمولاً برای دورهمیها و جشن شب یلدا انتخاب مناسبی محسوب میشود. تاریخچه راحتالحلقوم به حداقل ۵۰۰ سال پیش برمیگردد و امروزه یکی از شیرینیهای محبوب جهان به شمار میآید. دستور تهیه راحتالحلقوم از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی نداشته است. اما داستان این شیرینی به سال ۱۹۷۷ در دوران حکومت سلطان عبدالحمید اول بازمیگردد. او به منظور جلب نظر ملکه، به آشپزهای خود دستور داد یک شیرینی یا دسر منحصر به فرد تهیه کنند. تمام آشپزها با هم جمع شدند و در نهایت یک آقای به نام بکیر افندی از یک شهر کوچک در شرق آناتولی توانست این شیرینی را کشف کند و ملکه بسیار از این راحتالحلقوم لذیذ لذت برد.
مواد لازم
نشاسته گل ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
آب سرد به مقدار لازم
شکر ۱ لیوان
جوهر لیمو نوک ق چای خوری
گلاب ۱/۲ لیوان
گلوکز ۲ ق غذا خوری
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو یا پسته به مقدار لازم
طرز تهیه راحت الحلقوم
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و اجازه دهید تا نرم شود. سپس نشاستهی گل را با ۳ لیوان آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید، سپس آب را به آرامی به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید. این مرحله برای جلوگیری از ترش شدن نشاسته در طول پخت بوده و در صورتی که از نشاسته با کیفیت استفاده میکنید، میتوانید این مرحله را حذف کنید و نشاستهی آماده را با ۳ لیوان آب مخلوط کنید و به آرامی اضافه کنید.
شکر را با ۱ و نیم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود و به جوش آید. وقتی به جوش آمد، جوهر لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. سپس نشاسته صاف شده را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از قاشق چوبی مدام هم بزنید. حتماً در این مرحله حرارت ملایمی داشته باشید.
بعد از گذشت حداقل ۳۰ دقیقه وقتی نشاسته شفاف شده و بوی خامی آن از بین رفت، ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از حل شدن کامل ژلاتین، نصف مقدار گلاب را در این مرحله اضافه کنید (و بقیهی آن را در مرحله آخر)، سپس گلوکز را هم اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید. در این مرحله، راحتالحلقوم شروع به سفت شدن و غلیظ شدن خواهد کرد، بنابراین روغن مایع و کره را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا راحتالحلقوم مثل توپ درون قابلمه جمع شود.
وقتی کمی راحتالحلقوم از حرارت افتاد و خنک شد، در یک ظرف پیرکس پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را بپاشید. سپس نصف مقدار راحتالحلقوم را با کمک پالت در داخل ظرف صاف کنید و در وسط آن مغز مورد نظر را قرار دهید. سپس بقیهی مقدار راحتالحلقوم را روی آن بریزید و دوباره با نشاسته یا نارگیل کاور کنید. میتوانید با دست هم فرم دهید. سپس راحتالحلقوم را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
راز خوشمزگی راحت الحلقوم
جوهر لیمو را میتوانید حذف کنید.
اضافه کردن گلوکز به راحتالحلقوم باعث افزایش کشسانی آن میشود.
برای نگهداری طولانیمدت، آنها را در یک ظرف دربسته قرار داده و تا ۱ ماه در فریزر میتوانید نگه دارید.
میتوانید راحتالحلقوم را با استفاده از قالب سیلیکونی نیز تهیه کنید.
همچنین، میتوانید از آرد برای کاور کردن استفاده کنید.
راه هایی برای سفت شدن راحت الحلقوم
راهکار اولیه برای تهیه یک راحتالحلقوم باطراوت و خوشمزه این است که به مواد اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم آب خود را از دست دهند. اگر شعله آتش بیش از حد بلند باشد، آب به سرعت کشیده میشود و بوی خامی نشاسته از بین نمیرود. همچنین، اگر مواد را از روی شعله بردارید در حالی که هنوز آب کافی را از دست ندادهاند، راحتالحلقوم سفت نخواهد شد.
نشاسته یکی از عوامل اساسی برای دستیابی به بافت مطلوب راحتالحلقوم است. بنابراین، مطمئن شوید که مقدار نشاسته را مطابق دستور تهیه اندازهگیری کنید تا از مشکل سفت نشدن راحتالحلقوم جلوگیری شود. اما توجه داشته باشید که استفاده از مقدار زیادی نشاسته ممکن است مزه آن را تغییر دهد.
نکته مهم دیگر این است که در مرحله نهایی پخت و هنگام خاموش کردن شعله گاز، کمی کره به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید. این کار باعث میشود که پس از قرار دادن مواد در یخچال، آنها به آسانی بسته شده و بافت دلخواهی داشته باشند. با اعمال این نکات، امیدواریم مشکل سفت نشدن راحتالحلقوم را حل کنید.