راز خوشمزگی شکر پاره و نکات پخت شیرینی شکر پاره ترکیه ای خوشمزه
راز خوشمزگی سیب زمینی شکم پر و فوت و فن سیب زمینی شکم پر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سیب زمینی شکم پر راز خوشمزگی سیب زمینی شکم پر و فوت و فن سیب زمینی شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش تره راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورشها به عنوان بخش مهم …
راز خوشمزگی خورش گوجه فرنگی و فوت و فن خورش گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش گوجه فرنگی راز خوشمزگی خورش گوجه فرنگی و فوت و فن خورش گوجه فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …
راز خوشمزگی شکر پاره
راز خوشمزگی شکر پاره و نکات پخت شیرینی شکر پاره ترکیه ای خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شکر پاره ترکی یکی از شیرینیهای محبوب ترکیه است که طرز تهیهاش بسیار ساده است. شما میتوانید این شیرینی را به لیست شیرینیهای نوروزی خود اضافه کنید و با تنوع دادن به شیرینیهای نوروزی، طعمهای مختلفی را تجربه کنید. شکر پاره ترکیه از ترکیب آرد و سمولینا تهیه میشود. برای تهیه این شیرینی، حتماً باید سمولینا را در دسترس داشته باشید تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید. این آرد در فروشگاههای قنادی و عطاریها قابل دسترسی است. پس از پخت، این شیرینی داخل شهد یا همان شربت قرار میگیرد و دارای طعم و مزهای دلچسب است. این شیرینی را همراه با چای یا قهوه میتوانید لذت بخش کنید.
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
وانیل ۱ ق مربا خوری
آرد سمولینا ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۴۷۰ گرم
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق مربا خوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
هل ۲ عدد
زعفران ۱ ق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه شیرینی شکر پاره
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی به جوش آمد، مدت ۱۰ دقیقه را زمان بگیرید تا شربت ریز جوش بزند. سپس دانه هل، زعفران و آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. تا شربت خنک شود، نیازی به غلیظ شدن آن نیست.
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ شود. سپس کره، روغن مایع و پودر هل را اضافه کنید و مجدداً با هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
سپس سمولینا و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن با سرعت کم مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و با توجه به نوع آردهای مختلف، آن را به آرامی و کم کم اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که بیش از اندازه آرد را نریزید.
از خمیر به مقدار ۵۰ گرم بردارید و آن را در دست به شکل گلوله بچرخانید. سپس به شکلهای مختلفی آن را طراحی کنید و با کمک چاقو چند خط روی آن بکشید. با استفاده از کمی زرده، شیر و زعفران شیرینی شکر پاره را روی آن رمال کنید.
حالا شیرینیهای آماده شده را در سینی فری که از قبل کاغذ روغنی گذاشتهاید قرار دهید. سپس آن را در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. برای تازهتر شدن شیرینیها و دادن رنگ طلایی به آنها، چند دقیقه اول روشنایی فر را روشن کنید.
وقتی شیرینیها آماده شدند، آنها را از فر خارج کنید و کمی که از داغی افتاده را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس شیرینیها را داخل یک ظرف گود قرار دهید و روی آن شربت خنک را بریزید تا شیره به خوبی جذب شیرینیها شود. به مدت ۳۰ دقیقه شیرینیها را در شربت بماند و سپس با پودر پسته تزئین کنید.
راز خوشمزگی شکر پاره
برای بهترین نگهداری، بهتر است شیرینیهای شکر پاره را در یک ظرف با درب در دمای محیط نگهداری کنید.
با این دستور، تعداد ۲۳ عدد شیرینی شکر پاره تولید میشود.
مراقب باشید که آرد را بیش از حد نریزید تا شیرینیها نرم و خوشمزه باشند.