راز خوشمزگی رنگینک و نکات پخت رنگینک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی گل کلم تنوری و فوت و فن گل کلم تنوری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گل کلم تنوری و فوت و فن گل کلم تنوری خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گل کلم تنوری راز خوشمزگی گل کلم تنوری و فوت و فن گل کلم تنوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …

راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی رنگینک

طرز تهیه رنگینک ساده خانگی طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده طرز تهیه رنگینک مجلسی طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده نی نی سایت طرز تهیه رنگینک با آرد گندم طرز تهیه رنگینک شیرازی طرز تهیه رنگینک رزا منتظمی طرز تهیه رنگینک خرما

راز خوشمزگی رنگینک و نکات پخت رنگینک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رنگینک یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن به مناطق جنوبی کشورمان بازمی‌گردد. در برخی از شهرهای جنوبی ایران، رنگینک به عنوان همراهی به چای نیز مصرف می‌شود. این شیرینی به دلیل مواد مغذی مورد استفاده در آن، بسیار مقوی می‌باشد و می‌توانید در ماه مبارک رمضان، این دسر خوشمزه را برای سحر و افطار تهیه کنید تا با خوردن آن احساس سیری طولانی مدت داشته باشید. علاوه بر این، ماندگاری این دسر بسیار خوب است و با مقادیری که در این دستور آمده است، می‌توانید رنگینک برای ۶ نفر تهیه نمایید. در صورتی که تمایل به تهیه مقدار کمتر یا بیشتری رنگینک دارید، کافیست مقادیر مواد را به میزان دلخواه تنظیم کنید.

مواد لازم

آرد ۲ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

پودر هل ۱/۲ ق چای خوری

مغز گردو و خرما به اندازه کافی

پودر قند یا پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه رنگینک

برای تهیه رنگینک مجلسی، ابتدا کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود، سپس آن را در یک تابه قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. بعداز آن، آرد الک شده را به کره اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به رنگ طلایی درآید. می‌توانید ابتدا آرد را در تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس کره را اضافه کنید. هر دو روش صحیح است.

پس از طلایی شدن آرد، پودر هل و پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را مجدداً تفت دهید تا نسوزند. به یاد داشته باشید که تابه هنوز داغ است و اگر مواد را رها کنید، ممکن است بسوزند.

سپس هسته‌های خرما را خارج کنید (با استفاده از یک عدد لوله خودکار) و جای آنها را با گردو بگذارید. کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و سلفون بکشید.

سپس نیمی از مخلوط آرد تفت داده شده را در دسری که قرار است در آن سرو کنید بریزید و روی آن را با خرماهای گردو زده کاملاً بپوشانید. سپس باقی مخلوط آرد را روی آن بریزید و بعد از آن رنگینک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و بتوانید به آسانی برش بزنید. در نهایت، رنگینک را از یخچال بیرون بیاورید و آن را با پودر قند یا پودر پسته تزئین کنید. می‌توانید رنگینک را به شکل‌های لوزی، مربعی یا حتی با استفاده از قالب‌های کوچک قالب‌بندی کنید و سپس تزئین کنید. می‌توانید آن را به همراه چای میل کنید و یا در یخچال نگهداری کرده و به مرور مصرف کنید. توجه داشته باشید که رنگینک را به مدت حداکثر یک ماه در یخچال در ظرف بسته نگهداری کنید. بنابراین به میزان مصرف خود نگاه دارید.

راز خوشمزگی رنگینک

در صورت تمایل به افزایش چربی در رنگینک، می‌توانید ۲۵۰ گرم کره را به مواد اضافه کنید.

برای تهیه رنگینک، هر مقدار آرد که استفاده می‌کنید، نصف از این مقدار روغن یا کره باید بریزید.

استفاده از کره محلی نیز برای تهیه رنگینک مناسب است.

در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را با تعدادی پسته خلال شده تزئین کنید.

برای افزایش خوشمزگی رنگینک، می‌توانید ۱.۵ پیمانه آرد سفید و ۱/۲ پیمانه آرد نخود را بریزید.

می‌توانید مقدار کره را نصف کنید و مابقی را با روغن جامد جایگزین کنید.

میزان استفاده از خرما بستگی به اندازه ظرف سرو دارد، به نحوی که بتواند روی مواد کاملاً پوشش دهد.

با این مواد می‌توانید حدودًا ۱۰۰ عدد رنگینک خرما در اندازه‌های کوچک به دست آورید.

بهتر است خرما بدون شیره باشد تا بهتر انسجام پیدا کند. خرمای رطب به دلیل نرمی خود مناسب نیست.

برای نرم کردن خرما، قبل از چرخ‌کردن آن، حتماً آن را با کمی آب جوش بجوشانید تا نرم شود.

حین مخلوط کردن مواد، به طور مکرر دست‌های خود را با کره چرب کنید.

برای قالب‌بندی رنگینک، قالب‌های سیلیکونی نیازی به چرب کردن ندارند.

قالب‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس به راحتی مواد را از قالب جدا کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.