راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی و نکات پخت شیرینی ناپلئونی خوشمزه
راز خوشمزگی سرویسی گوشت و فوت و فن سرویسی گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سرویسی گوشت راز خوشمزگی سرویسی گوشت و فوت و فن سرویسی گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سرویسی گوشت، این غذای …
راز خوشمزگی پوآچا گوشت و فوت و فن پوآچا گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پوآچا گوشت راز خوشمزگی پوآچا گوشت و فوت و فن پوآچا گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پوآچا، این نان خوشمزه …
راز خوشمزگی ترافل شکلاتی و فوت و فن ترافل شکلاتی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ترافل شکلاتی راز خوشمزگی ترافل شکلاتی و فوت و فن ترافل شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترافل شکلاتی، این گویهای …
راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی
راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی و نکات پخت شیرینی ناپلئونی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینیهای خامهای محبوب است که با ظاهر متنوعی در ویترینهای قنادیها قرار میگیرد. این شیرینی فرانسوی از ترکیب لایههای متعددی از خمیر هزارلا و کرم خاص یا خامه ساخته شده است. هر لایه از این شیرینی با خامه و خردههای خمیر شیرینی یا شکلات رنده شده پر میشود و روی آن پودر کاکائو و پودر قند و پسته پاشیده میشود.
شیرینی ناپلئونی که اصالتاً از فرانسه به وجود آمده است، جزو محبوبترین شیرینیهای ایرانیان نیز محسوب میشود. اصلیترین ماده در این شیرینی خمیر هزارلا است که به لایههای ترد و شکننده آن اضافه میشود و سپس با کرم یا خامه پر میشود. پخت این شیرینی در ظاهر ممکن است سخت به نظر برسد، اما با دنبال کردن یک دستور پخت ساده و رعایت چند نکته کلیدی، میتوانید به سادگی آن را در منزل تهیه کرده و برای مهمانان خود سرو کنید.
مواد لازم
خمیر هزارلا: ۱ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پودر قند: به میزان لازم
پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
برای تهیه این نوع شیرینی، در ابتدا خمیر هزارلا را از یخچال بیرون بیاورید تا کمی دما بگیرد، اما باید اجازه دهید تا کاملاً یخ زدگی آن باز نشود. بعد خمیر را از بسته خارج کنید و آن را باز کنید و روی میز پهن کنید. برای تهیه شیرینیهای ناپلئونی، نیازی به وردنه کردن خمیر نیست. تنها کافیست خمیر را با کاتر برش بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
سپس خمیر هزارلا را از وسط ببرید و هر دو قسمت را داخل سینی فر قرار دهید که در کف آن کاغذ روغنی قرار گرفته است. برشهای نازکی که از دور خمیر جدا کردید را نیز داخل سینی شیرینیپزی بگذارید تا بپزند.
حالا سینی مخصوص شیرینیپزی را در فر قرار دهید. برای داشتن سطحی طلایی رویه خمیر، آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت خمیر هزارلا و آماده شدن آن، اجازه دهید تا به طور کامل خنک شود. باید مراقب باشید که خمیر بسیار شکننده است و از شکلهای آسیبپذیری بهرهبرداری کنید.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ناپلئونی، لایههای خمیر را از هم جدا کنید. برای اطمینان از چسبندگی بهتر لایهها به هم، سطح رویه خمیر هزارلا که بعد از پخت کمی پف کرده را با چاقو صاف کنید.
حالا در لایههای شیرینی به مقدار دلخواه خامه اضافه کنید و آنها را در کنار هم در یک سینی بچینید. تعداد لایهها به سلیقه شما بستگی دارد، اما بهتر است بیشتر از سه لایه روی هم نگذارید تا خوردن آن آسانتر باشد. در ادامه اضافههای از قبل خمیر پخته را خرد کرده و با پودر قند مخلوط کنید، سپس این ترکیب را به صورت یکنواخت روی سطح شیرینیها پاشید. برای جلوگیری از پخش شدن پودرها، بهتر است یک لایه خامه روی سطح شیرینیها قرار دهید.
در مرحله آخر، شیرینیها را داخل ظرف مورد نظر خود قرار داده و با پودر پسته آنها را تزیین کنید. برای اینکه رطوبت خامه در لایههای شیرینی منتشر شود، آنها را در یخچال قرار دهید.
راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی
در طرز تهیه شیرینیهای ناپلئونی خانگی باید به نکات زیر توجه داشته باشید تا یک شیرینی خوشمزه و لذیذ را برای سرو آماده کنید:
کنارههای برش داده شده از خمیر را بعد از پخت، ابتدا به پودر تبدیل کنید و سپس روی سطح شیرینی بپاشید.
به جای خامه، میتوانید از مارمالاد یا مربا نیز بین لایههای شیرینی بریزید.
چون این شیرینی بسیار ترد و شکننده است، هنگام برش حتماً از یک چاقوی ارهای بسیار تیز استفاده کنید تا شیرینیها پودر نشوند.
حتماً قبل از اینکه خمیر هزارلا را در درون فر قرار دهید، آن را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.