راز خوشمزگی خورش زرشک آلو و فوت و فن خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک بادمجان کبابی و فوت و فن خوراک بادمجان کبابی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک بادمجان کبابی راز خوشمزگی خوراک بادمجان کبابی و فوت و فن خوراک بادمجان کبابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خوراک …
راز خوشمزگی کوکورچ مرغ و فوت و فن کوکورچ مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکورچ مرغ راز خوشمزگی کوکورچ مرغ و فوت و فن کوکورچ مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکورچ یک غذای خیابانی محبوب …
راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان و نکات پخت خورش قیمه بادمجان
راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان راز خوشمزگی خورش قیمه بادمجان و نکات پخت خورش قیمه بادمجان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای افزایش لذت خورش قیمه بادمجان، میتوانید …
راز خوشمزگی خورش زرشک آلو
راز خوشمزگی خورش زرشک آلو و فوت و فن خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خورش زرشک آلو، یکی از خورشهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که با طعم ملس و رنگ زیبایش، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد. ریشه این خورش به دوران کهن ایران بازمیگردد، زمانی که زرشک و آلو از محصولات ارزشمند و پرکاربرد در آشپزی ایرانی بودند. ترکیب این دو میوه با گوشت، ادویهها و سبزیجات، خورشتی لذیذ و مقوی را پدید آورده است که در طول تاریخ، در مراسمها، جشنها و مهمانیها، جایگاه ویژهای داشته است. امروزه خورش زرشک آلو، به عنوان یکی از نمادهای آشپزی ایرانی، در سراسر کشور تهیه و مصرف میشود و با تنوع در مواد و روشهای پخت، همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است.
مواد اولیه برای تهیه خورش زرشک آلو
برای تهیه این خورش خوشمزه و دلچسب، به مواد اولیه زیر نیاز داریم:
گوشت خورشتی گوسفندی یا گوساله (۵۰۰ گرم)
پیاز متوسط (۲ عدد)
آلو بخارا (۱۵۰ گرم)
زرشک (۱۰۰ گرم)
رب گوجهفرنگی (۲ قاشق غذاخوری)
زعفران دمکرده (به میزان لازم)
روغن (به میزان لازم)
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه (به میزان لازم)
آب (به میزان لازم)
مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش زرشک آلو
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
رب گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
آلو بخارا را از قبل خیس کنید و پس از پخت گوشت، به همراه زرشک و زعفران دمکرده به قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و سس آن غلیظ شود. در انتها خورش را در ظرف مناسب سرو کنید و با پلو زعفرانی میل نمایید.
راز خوشمزگی خورش زرشک آلو
راز خوشمزگی این خورش در استفاده از مواد اولیه با کیفیت، پخت آرام و ملایم گوشت و استفاده از زعفران دمکرده است. همچنین تفت دادن رب گوجهفرنگی تا گرفتن بوی خامی آن و اضافه کردن آلو و زرشک در زمان مناسب، به طعم و عطر خورش میافزاید.
نکات تکمیلی
برای تهیه این خورش میتوانید از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از مقداری شکر برای متعادل کردن طعم خورش استفاده کنید.
برای تزئین خورش میتوانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.
خورش زرشک آلو را میتوانید با پلو زعفرانی، نان یا کته سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص خورش زرشک آلو
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
کاهش کلسترول خون
تنظیم فشار خون
پیشگیری از کمخونی
تقویت بینایی
بهبود سلامت پوست و مو
افزایش انرژی و شادابی
کمک به کاهش وزن
تقویت حافظه و تمرکز