راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی
مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن
مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو …
راز خوشمزگی کیک یزدی
راز خوشمزگی کیک یزدی و نکات پخت کیک یزدی و راز گنبدی شدن کیک یزدی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک یزدی یک نوع از شیرینیهای محلی است که در قلب ایران، به ویژه در استان یزد، برای پذیرایی در مراسم مذهبی و مجالس مختلف به کار میرود. در تهیه این شیرینی از موادی همچون تخم مرغ، شکر، روغن یا کره جامد، آرد سفید، نمک، میوههای خشک شده، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت تمایل کشمش و خلال پسته استفاده میشود.
مواد لازم برای پخت کیک یزدی برای ۸ نفر
تخم مرغ ۲ عدد ریز
آرد ۱۵۰ گرم (۱ لیوان + ۲ قاشق غذا خوری)
شکر ۱۰۰گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۸۵ گرم (تقریبا ۱/۳ لیوان + ۱ قاشق غداخوری)
ماست ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان)
گلاب ۲ قاشق غداخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چاییخوری
پودر هل یک قاشق چاییخوری
کنجد به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک یزدی
معمولاً در تهیه کاپکیکها، نباید تخم مرغ و شکر را بیش از حد مخلوط کنید؛ زیرا این عمل ممکن است منجر به پف کردن زیاد و شکل بد شدن کاپکیکها شود. اما برای تهیه کیک یزدی، موضوع کاملاً متفاوتی است.
راز به دست آوردن شکل گنبدی کیک یزدی این است که تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت حداقل پنج دقیقه خوب با یکدیگر مخلوط کنید. در واقع، این مرحله بسیار مهم است و باید به مدت حداقل پنج دقیقه با همزن برقی مخلوط شوند.
سپس میتوانید به دلخواه کمی زعفران دمکرده و گلاب را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و باز هم مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. مخلوط را به آرامی و تا جایی که ممکن است با لیسک هم بزنید.
برای ریختن مواد داخل کاپسول کیک یزدی میتوانید از قیف یا سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر باشید یا مواد را با قاشق داخل کاپسول کیک بریزید.
سپس مایه کیک یزدی را داخل کاپسولها بریزید، تا حدود سه چهارم کاپسول پر شود (یکمی جا خالی بگذارید).
سپس به دلخواه میتوانید روی مواد کمی کنجد پاشانید و سینی را در داخل فری که از قبل گرم شده است، قرار دهید.
نکته مهمی که باید در پخت کیک یزدی به آن توجه داشته باشید این است که در ابتدا دمای فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، بدون باز کردن در فر، دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید و دوباره ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کیک یزدی بپزد و شکل گنبدی شود.
کیک یزدی معمولاً در مدت ۲۰ دقیقه پخته میشود، اما با استفاده از خمیر دندان میتوانید چک کنید و اگر نپزیده بود، به مدت بیشتری در فر بگذارید تا کاملاً پخته شود. این کیکهای خوشمزه را در کنار چای خود لذت ببرید.
راز خوشمزگی کیک یزدی
دمایی که ذکر شده برای فر گازی است. اگر از فر برقی استفاده میکنید، میتوانید دمای فر را ۱۰ درجه سانتیگراد کمتر تنظیم کنید.
برای داشتن سطح کیکهای یزدی صاف و گنبدی، میتوانید یک چاقو را در روغن مایع غلیظ بزنید و قبل از قرار دادن آنها در فر، روی کیکها یک علامت به صورت علامت (+) بزنید. این عمل باعث میشود که سطح کیکها صاف و گنبدی شود. نوک چاقو را در روغن مایع غلیظ فرو کنید و در وسط کیک یزدیها علامت (+) ایجاد کنید.
اگر کیکهای یزدی شما ترک نخورند و شکل گنبدی نداشته باشند، دلیل اصلی آن ممکن است پایین بودن دمای فر باشد. میتوانید دمای فر را حدود ۱۰ درجه سانتیگراد افزایش دهید.
برای پخت کیکهای یزدی در فرهای برقی و سولاردام، میتوانید از حالت فن یا کانوکشن استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید بعد از پخت کیکهای یزدی، کمی عسل رقیق شده را روی آنها بریزید.