راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی و نکات پخت کلوچه زنجبیلی خوشمزه خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه

راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه

راز خوشمزگی آش خانگی راز خوشمزگی آش خانگی و فوت و فن آش خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش، این غذای اصیل و پرطرفدار …

راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کشک با جو راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش کدو، یکی از …

راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی با پیمانه طرز تهیه کلوچه زنجبیلی خراسان رضوی طرز تهیه کلوچه زنجبیلی بیرجندی طرز تهیه کلوچه زنجبیلی با تنور گازی مواد لازم برای کلوچه زنجبیلی کلوچه زنجبیلی مشهد کلوچه زنجبیلی رضوی طرز تهیه کلوچه زنجبیلی کاشمر

راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی و نکات پخت کلوچه زنجبیلی خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی زنجبیلی یکی از انواع گسترده‌ای از شیرینی‌هاست که عمدتاً با استفاده از موادی چون زنجبیل، میخک، جوز هندی یا دارچین، عطر و طعم دلچسبی به خود می‌بخشند و با استفاده از عسل، شکر یا شیره قند، شیرین می‌شوند. این نوع شیرینی معمولاً به صورت بیسکوئیت‌های خشک تهیه می‌شود و به ویژه در کشورهای غربی، در زمان‌های نزدیک به کریسمس به عنوان یک خوراکی محبوب سرو می‌شود. شیرینی زنجبیلی در اغلب موارد با طرح‌ها و شکل‌های مختلف تزیین می‌شود و به همین دلیل در کشورهای مختلف به عنوان تزیین هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی

آرد سفید ۳۸۰ گرم

روغن جامد ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۶۰ گرم

پودر قند ۱۳۰ گرم

بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

جوش شیرین ½ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱۵ گرم

زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

برای تهیه کلوچه زنجبیلی خوشمزه، ابتدا ماست و پودر قند را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با لیسک آنها را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس بیکینگ پودر و جوش شیرین را به کاسه اضافه کرده و تا مواد به خوبی ترکیب شوند، مخلوط می‌کنیم.

حالا تخم مرغ را به همراه روغن جامد و وانیل را در یک کاسه جداگانه ریخته و با لیسک تا حد مخلوط شدن خوب هم می‌زنیم، سپس آنها را به کاسه حاوی ماست اضافه می‌کنیم. در ادامه زنجبیل را به همراه زعفران دم‌کرده به کاسه می‌افزاییم.

در این مرحله مواد درون کاسه را با لیسک کمی مخلوط کرده و آرد را ۳ بار الک می‌کنیم. سپس کم‌کم آرد را به کاسه اضافه کرده و تا خمیر نرم و یکدست شدن مواد، مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانیم.

در این مرحله اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانیم.

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنیم، سپس روی خمیر را با چنگال خط می‌اندازیم و با خلال دندان سوراخ ایجاد می‌کنیم. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می‌زنیم و درون سینی می‌چینیم.

در مرحله بعدی، سینی را در طبقه میانی فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم کلوچه‌ها درون فر بمانند تا کاملاً پخته و اطراف آنها طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که کلوچه‌ها خنک شده‌اند، آنها را به همراه چای سرو می‌کنیم.

راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی

برای تهیه شیرینی زنجبیلی، از کره کاملاً نرم استفاده نکنید، زیرا کره نرم باعث می‌شود شیرینی‌ها کمتر جمع شوند. بهتر است از کره نیمه سفت استفاده کنید و از استفاده از روغن مایع در جای آن خودداری کنید.

در مورد استفاده از ادویه‌ها کمیت نکنید. مقادیر ذکر شده در دستور تهیه شیرینی زنجبیلی، طعم کلاسیک آن را ایجاد می‌کنند.

حتماً خمیر را قبل از برش و فرم دهندگی در فریزر سرد کنید. این روش کار با خمیر شیرینی زنجبیلی را آسان‌تر می‌کند.

برای تهیه شیرینی زنجبیلی ایرانی، از موادی مانند آرد، کره، شکر، آرد برنج، زرده تخم‌مرغ، زعفران، زنجبیل و دانه‌های کنجد استفاده می‌شود. آردها را با هم ترکیب کرده و سپس تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ و شکر را با آرد مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک کنید. سپس آن را به توپ‌های کوچک درست کرده و روی آن‌ها زعفران می‌پاشید و کنجد را بپاشید. در نهایت، اجازه دهید شیرینی‌ها در دمای ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند.

برای تهیه شیرینی زنجبیلی بدون نیاز به فر، می‌توانید کاغذ روغنی را در کف تابه قرار دهید و سپس شیرینی‌ها را بر روی آن بچینید. تابه را بر روی شعله پخش‌کن قرار دهید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند در داخل تابه بپزند.

نحوه نگهداری کلوچه زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی را می‌توانید در یک ظرف با درب در دمای اتاق حدوداً شش روز نگهداری کنید. همچنین، این شیرینی‌ها می‌توانند در ظرف با درب تا دو ماه در فریزر نگهداری شوند.

در واقع، همانطور که از نامش مشخص است، ماده اصلی شیرینی زنجبیلی زنجبیل است که دارای فواید بسیار زیادی برای سلامتی است. نوعی معروف از شیرینی زنجبیلی وجود دارد که معمولاً در کشورهای غربی و در نزدیکی تعطیلات کریسمس تهیه و مصرف می‌شود. این نوع شیرینی معمولاً به شکل آدمک درست می‌شود و کودکان به خصوص آن را دوست دارند. علاوه بر این، تهیه شیرینی زنجبیلی در خانه اصلاً پیچیده نیست و شما می‌توانید آن را تقریباً در مدت سه ساعت در خانه آماده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.