;
راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی و نکات پخت آبگوشت سیب - مُچُم
راز خوشمزگی آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده و گوشت خوشمزه

راز خوشمزگی آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده و گوشت خوشمزه

راز خوشمزگی آلبالو پلو راز خوشمزگی آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده و گوشت خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.یکی از قدیمی‌ترین پلوهای ایرانی، آلبالو پلو است که …

راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای

راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای

راز خوشمزگی مربا راز خوشمزگی مربا و فوت و فن تهیه انواع مربا به صورت حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. وقتی قصد تهیه مربا در خانه …

راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن

راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن

راز خوشمزگی گوشت گاو راز خوشمزگی گوشت گاو و نکات پخت گوشت گاو و انواع روش پخت آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حفظ سلامت و خوشمزگی گوشت، …

راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

راز خوشمزگی آبگوشت مجلسی طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای 10 نفر طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه نی نی سایت طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت لعابدار

راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی و نکات پخت آبگوشت سیب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر دوست دارید تجربه کنید و مشکلی با مصرف ابگوشت ندارید، پیشنهاد می‌شود ابگوشت سیب را امتحان کنید.

مواد لازم برای پخت آبگوشت سیب

سردست گوسفند (با استخوان) ۵۰۰ گ

پیاز (خلالی خردشده) ۱ عدد

نخود ۱۴۰ گ

گوجه‌فرنگی (پوره‌شده) ۵ عدد

روغن مایع ب.م.ل

سیب‌زمینی (بدون پوست و مکعبی خردشده) ۲ عدد

سیب درختی (بدون پوست و خردشده) ۵ عدد

زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل

آب‌غوره ۳ تا ۴ ق.س

روش پخت آبگوشت سیب

مواد اولیه برای تهیه این غذا شامل گوشت، پیاز و نخود (که قبلاً خیس کرده و آبکش کرده‌اید) هستند. آنها را در یک قابلمه حاوی مقداری آب جوش قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت کنید تا گوشت، پیاز و نخود بپزند.

برای تهیه پوره گوجه‌فرنگی، ابتدا یک تابه را با روغن داغ کنید و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا رنگ زیبایی بگیرد. سپس در آخرین ساعت پخت آبگوشت، سیب‌زمینی، سیب درختی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آب‌غوره را به آن اضافه کنید. در نهایت آبگوشت سیب را به‌همراه سبزی خوردن، پیاز و نان تازه سرو کنید.

راز خوشمزگی انواع آبگوشت

جهت افزایش خوشمزگی آبگوشت، بهتر است پیاز را با زردچوبه تفت دهید تا طعم خامی آن کمتر شود.

مقدار نمک را در ابتدای آماده سازی آبگوشت به گوشت اضافه کنید، زیرا طعم آبگوشت را به طرز قابل توجهی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، مدت زمان پخت آن را بیشتر کنید و از حرارت ملایم استفاده کنید، زیرا این روش باعث می‌شود آبگوشت بسیار خوشمزه‌تر شود.

این غذا در دو مرحله مختلف سرو می‌شود؛ در مرحله اول می‌توانید آبگوشت را همراه با نان خرد شده سرو کنید و در مرحله دوم می‌توانید مواد را خرد کرده و مخلوط کرده را سرو کنید.

برای بهبود خوشمزگی آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.

روغن نیز در افزایش خوشمزگی غذا تأثیرگذار است و بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید.

انتخاب نخود با کیفیت (درجه ۱) در خوشمزگی آبگوشت تأثیر دارد.

حتی طعم سیب‌زمینی نیز در خوشمزگی آبگوشت تأثیرگذار است.

برای بهبود رنگ آبگوشت، رب گوجه‌فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید، زیرا این اقدام در رنگ‌دهی آبگوشت تأثیر قابل توجهی دارد.

ممنونیم که از پیج اینستاگرام ما حمایت می کنید و عضو می شوید

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.