;
راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی - مُچُم
راز خوشمزگی تارت و نکات پخت تارت و وفت و فن تارت حرفه ای

راز خوشمزگی تارت و نکات پخت تارت و وفت و فن تارت حرفه ای

راز خوشمزگی تارت راز خوشمزگی تارت و نکات پخت تارت و وفت و فن تارت حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات پخت تارت می‌تواند علاقه‌مندان …

راز خوشمزگی آبگوشت و مجلسی و برای غلیظ شدن آبگوشت لعابدار

راز خوشمزگی آبگوشت و مجلسی و برای غلیظ شدن آبگوشت لعابدار

راز خوشمزگی آبگوشت راز خوشمزگی آبگوشت و مجلسی و برای غلیظ شدن آبگوشت لعابدار و نکات پخت آبگوشت در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.غذای محلی و سنتی ایرانی به …

راز خوشمزگی دلمه بادمجان و سبزی و سس مناسب دلمه بادمجان

راز خوشمزگی دلمه بادمجان و سبزی و سس مناسب دلمه بادمجان

راز خوشمزگی دلمه بادمجان راز خوشمزگی دلمه بادمجان و سبزی و سس مناسب دلمه بادمجان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه است که …

راز خوشمزگی آبگوشت سیب

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی راز خوشمزه شدن آبگوشت نی نی سایت طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت در قابلمه طرز تهیه آبگوشت لعابدار طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت برای 15 نفر

راز خوشمزگی آبگوشت سیب و نکات پخت ابگوشت سیب محلی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر علاقه‌مند به تجربه غذاهای متنوع هستید و مشکلی با خوردن ابگوشت ندارید، به شما توصیه می‌کنیم ابگوشت سیب را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سیب

سردست گوسفند (با استخوان) ۵۰۰ گ

پیاز (خلالی خردشده) ۱ عدد

نخود ۱۴۰ گ

گوجه‌فرنگی (پوره‌شده) ۵ عدد

روغن مایع ب.م.ل

سیب‌زمینی (بدون پوست و مکعبی خردشده) ۲ عدد

سیب درختی (بدون پوست و خردشده) ۵ عدد

زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل

آب‌غوره ۳ تا ۴ ق.س

آموزش پخت آبگوشت سیب

مواد اولیه برای تهیه این غذا شامل گوشت، پیاز و نخود (که قبلاً خیس کرده و آبکش کرده‌اید) است. آن‌ها را در یک قابلمه حاوی مقداری آب جوش قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت کنید تا گوشت، پیاز و نخود بپزند.

برای تهیه پوره گوجه‌فرنگی، ابتدا یک تابه را با روغن داغ کنید و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا رنگ زیبایی بگیرد. سپس در آخرین ساعت پخت آبگوشت، سیب‌زمینی، سیب درختی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آب‌غوره را به آن اضافه کنید. در نهایت آبگوشت سیب را به‌همراه سبزی خوردن، پیاز و نان تازه سرو کنید.

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی راز خوشمزه شدن آبگوشت نی نی سایت طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت در قابلمه طرز تهیه آبگوشت لعابدار طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت برای 15 نفر

راز خوشمزه شدن انواع آبگوشت

برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، بهتر است پیاز را با زردچوبه سرخ کنید تا طعم خامی آن کاهش یابد.

مقدار نمک را در ابتدای آماده سازی آبگوشت به گوشت اضافه کنید، زیرا طعم آبگوشت را به طرز قابل توجهی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، مدت زمان پخت آن را بیشتر کنید و از حرارت ملایم استفاده کنید، زیرا این روش باعث می‌شود آبگوشت بسیار خوشمزه‌تر شود.

این غذا در دو مرحله مختلف سرو می‌شود؛ در مرحله اول می‌توانید آبگوشت را همراه با نان خرد شده سرو کنید و در مرحله دوم می‌توانید مواد را خرد کرده و مخلوط کرده را سرو کنید.

برای بهبود خوشمزگی آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.

روغن نیز در افزایش خوشمزگی غذا تأثیرگذار است و بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید.

انتخاب نخود با کیفیت (درجه ۱) در خوشمزگی آبگوشت تأثیر دارد.

حتی طعم سیب زمینی نیز در خوشمزگی آبگوشت تأثیرگذار است.

برای رنگ زیبایی آبگوشت، رب گوجه‌فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید، زیرا این اقدام در رنگ‌دهی آبگوشت تأثیر قابل توجهی دارد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.