;
راز خوشمزگی پیتزا مرغ و نکات پخت پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی و رستورانی - مُچُم
راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

راز خوشمزگی سیرابی راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سیرابی یکی از غذاهایی است که طعم ملایم و مطبوعی …

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. میلک شیک طالبی …

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه

راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری راز خوشمزگی آش بلگ بختیاری و نکات پخت آش بلگ بختیاری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا، می‌خواهیم شما را با …

راز خوشمزگی پیتزا مرغ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ رستورانی طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ و ذرت فیلم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ بدون فر طرز تهیه پیتزا مرغ برای 10 نفر آموزش تصویری پیتزا مرغ طرز تهیه پیتزا گوشت و مرغ رستورانی پیتزا مرغ و سبزیجات فیلم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

راز خوشمزگی پیتزا مرغ و نکات پخت پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا به عنوان یکی از غذاهای محبوب فست فودی شناخته می‌شود و پیتزای مرغ و قارچ به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزاها شناخته می‌شود. این نوع پیتزا حاوی مرغ و قارچ است، همان‌طور که از نامش مشخص است. بین طرفداران فست فود، همیشه رقابتی بزرگ بر سر اینکه پیتزا یا برگر بهتر است، وجود داشته است. پیتزا انواع مختلفی دارد، اما خمیر پیتزا اساساً یکسان است و تفاوت آن در موادی است که روی آن قرار می‌گیرند.

مواد لازم برای پخت پیتزا دو نفره مرغ خانگی

مرغ نصف یک طرف سینه

قارچ متوسط شش عدد

پیاز متوسط دو عدد

فلفل دلمه سبز و رنگی ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری

آویشن یک قاشق مرباخوری

ادویه ایتالیایی یک قاشق مرباخوری

نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل به میزان کافی

ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی

برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ، ابتدا می‌توانید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار، می‌توانید خمیر پیتزا آماده از سوپرمارکت استفاده کنید یا بهتر است خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید.

پس از آماده‌سازی خمیر، باید مرغ را آماده کنید. برای این منظور، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه می‌پزید. برای از بین بردن بوی مرغ، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای و هویج استفاده کنید. سپس به گوشت مرغ ادویه‌هایی از جمله زردچوبه، دارچین، فلفل و زنجبیل اضافه می‌کنید.

زنجبیل به مرغ بوی خوشایندی می‌دهد و دارای خواص گرمی است، بنابراین در تعدیل سردی مرغ و بهبود طعم آن بسیار مؤثر است. بعد از پخت مرغ و خنک شدن آن، مرغ‌ها را ریش ریش می‌کنید. توجه کنید که مرغ‌ها را خیلی ریز ریش نکنید تا شکل زیباتری روی پیتزا داشته باشند.

حالا برای تهیه پیاز داغ، پیاز باقی‌مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهید. بعد از اینکه پیاز کمی تفت می‌خورد، فلفل‌های دلمه‌ای را نگینی خرد می‌کنید و دو سوم آن را به پیاز داغ اضافه می‌کنید. سپس مرغ‌هایی که قبلاً ریش ریش کرده‌بودید را اضافه می‌کنید. توجه داشته باشید که زمانی که مرغ را اضافه کردید، دیگر نیازی به افزودن روغن به تابه نیست.

در این مرحله، ۵ تا از قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنید و در قابلمه آب جوش قرار می‌دهید. مقداری نمک و آبلیمو را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهید یک دقیقه در آب بجوشد، سپس آب را آبکش می‌کنید. پس از اینکه آب قارچ گرفته شد، آن را با مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای مخلوط کرده و کمی تفت می‌دهید.

در این مرحله، ادویه‌های ایتالیایی و پودر آویشن را به تابه اضافه می‌کنید و کمی تفت می‌دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه ادویه‌ها را اضافه کردید، حدود ۵ دقیقه دیگر زیر تابه را خاموش می‌کنید.

اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کردید، توجه داشته باشید هنگام تهیه پیتزا قطر خمیر بیشتر از ۵۰ میلیمتر یا نیم سانتیمتر نشود. خمیر را در ظرف فر پهن می‌کنید، در صورت تمایل مقداری سس را روی خمیر بزنید، سپس مقداری پنیر را روی خمیر بپاشید تا مواد به خمیر بچسبند. توجه داشته باشید که هر چه پنیر بیشتری در کف پیتزا بپاشید، چسبندگی و کش پیتزا در زمان مصرف بیشتر می‌شود.

بعد از پنیر پیتزا، موادی که در تابه تفت دادید را روی خمیر می‌ریزید و مجدداً روی مواد را با پنیر می‌پوشانید. برای زیباتر شدن پیتزا مرغ و قارچ، قارچ و فلفل دلمه‌ای باقی‌مانده را روی پینر می‌چینید.

فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنید و پیتزا را داخل فر قرار می‌دهید. نیم ساعت زمان می‌برد تا پیتزا مرغ و قارچ آماده سرو شود. در آخر، قبل از خارج کردن پیتزا، حتماً یکبار به پشت خمیر نگاه کنید و در صورتی که پخته شده بود و طلایی بود، پیتزا را از فر خارج کنید. زمان سرو هم می‌توانید با سس کچاب و پودر آویشن به پیتزا مرغ و قارچ طعم بهتری بدهید.

مواد لازم برای پیتزا مرغ رستورانی

سس پیتزا ۳/۴ پیمانه (معادل ۱۸۰ گرم)

سس تند فلفلی ۱/۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

آرد ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری

خمیر پیتزا به میزان لازم (تقریبا ۴۵۵ گرم)

پنیر پیتزا ۱/۵ پیمانه (معادل ۱۵۰ گرم)

مرغ پخته شده و ریش ریش شده ۱/۵ پیمانه (معادل ۱۹۰ گرم)

ژامبون چند تکه

برگ اسفناج یا ریحان به میزان لازم (تقریبا یک مشت)

گوجه فرنگی (ترجیحا گیلاسی) ۳/۴ پیمانه

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

سس سفید و قرمز به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مرغ رستورانی

ابتدا فر را روی درجه حرارت ۴۵۰ºF یا ۲۳۰ºC پیش‌گرم کنید.

سس پیتزا و سس تند را با یکدیگر مخلوط کنید.

یک تابه غیر چسب به قطر ۳۰ سانتیمتر انتخاب کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید؛ سپس اضافه روغن را با یک دستمال جذب کنید. کمی آرد ذرت را روی تابه بپاشید.

خمیر پیتزا را به‌طور کاملاً یکدست در تابه پهن کنید.

حالا باید پیتزا را چیدمان کنید؛ به ترتیب زیر عمل کنید:

در ابتدا، سس را به تساوی روی خمیر بپاشید.
سپس به ترتیب پنیر پیتزا، مرغ، ژامبون، اسفناج، و گوجه‌فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
در آخر، کمی پیاز خرد شده را روی مواد بپاشید.
پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر اطراف پف کند، طلایی و خوشمزه شود.

پس از پخت، پیتزا را ۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و سپس به دلخواه به آن سس قرمز و سفید اضافه کنید. (مثلاً سس کچاپ و مایونز رقیق شده)

راز خوشمزگی پیتزا مرغ

برای تهیه پیتزاهای خانگی معمولاً از خمیرهای دایره‌ای و نیمه آماده استفاده می‌شود که معمولاً کیفیت پیتزا را کاهش می‌دهند. به جای اینکه از پودر خمیر پیتزای آماده استفاده کنید، بهتر است خمیر را خود در خانه تهیه کنید.

پس از آماده‌سازی خمیر، یک لایه متوسط از آن را در قالب پیتزا یا سینی فری که از قبل با روغن چرب کرده‌اید پهن کنید و سپس با چنگال روی تمام سطح خمیر ضربه بزنید تا سوراخ شود. بعد از آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نیم‌پز شود. سپس آن را از فر خارج کنید و سطح خمیر نیم‌پز را خوب با سس بپوشانید و مواد پیتزا را پخش کنید.

ترجیحاً از مواد آبدار مثل گوجه‌خام یا قارچ خام در پیتزا استفاده نکنید یا اگر استفاده می‌کنید، حتماً روی سطح پیتزا قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و به خورد پیتزا نرود، چون باعث نرم و شل شدن آن می‌شود.

پنیر گودا یا پنیر تست را به صورت ورقه‌ای می‌توانید از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. این پنیر مانند پنیر پیتزا کشیدگی ندارد و از طعم خوبی برخوردار است. در انتخاب پنیر پیتزا هم دقت کنید و بهترین مارک را انتخاب کنید. ترکیب این دو پنیر در پیتزا بسیار عالی خواهد بود.

پیتزا دارای ادویه‌های خاص به خود است که اگر استفاده نکنید، تقریباً تمام طعم اصلی را از دست خواهید داد. ادویه ایتالیایی طعم فوق‌العاده‌ای به پیتزا می‌دهد. در آخر کار، قبل از قرار دادن پیتزا در فر، حتماً کمی پودر آویشن و فلفل قرمز یا سیاه و فلفل سفید را روی آن بپاشید. فلفل سفید تندی ندارد و به غذا طعم خوبی می‌دهد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.