راز خوشمزگی همبرگر و نکات پخت همبرگر خانگی و خوشمزه حرفه ای
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی همبرگر
راز خوشمزگی همبرگر و نکات پخت همبرگر خانگی و خوشمزه حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ساندویچ همبرگر، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع ساندویچهاست. اما اگر بتوانید همبرگر را با استفاده از ادویههای خاص و رعایت تکنیکهای مخصوصی تهیه کنید، طعمی عالی و متفاوت خواهید چشید. بسیاری از افراد اعتقاد دارند که همبرگری که در خانه درست میکنند با همبرگرهای رستورانی تفاوت دارد. این تفاوت مهمترین دلیل عدم استفاده از ادویههای خاص همبرگر در خانه است. پیش از اینکه به توضیحات مربوط به تهیه همبرگر بپردازیم، بیشتر با این غذای فست فود محبوب آشنا شویم.
همبرگر ابتدا در هامبورگ آلمان ابداع و سرو شد، اما در حال حاضر یک غذای فست فود معروف در سراسر جهان است. ساندویچ همبرگر با چاشنیهای متنوعی سرو میشود و مهمترین آنها انواع مختلف سسها هستند. یکی از مهمترین عواملی که طعم همبرگرها را متفاوت میکند نوع گوشتی استفاده شده در آنهاست. برای تهیه همبرگر خوشمزه باید از گوشتهای تازه و با کیفیت استفاده کنید. همچنین نوع پنیری که انتخاب میکنید نیز به همراه همبرگر از اهمیت ویژهای برخوردار است و بستگی به سلیقه شما دارد.
راز خوشمزگی همبرگر
تهیه همبرگر همانند بسیاری از غذاهای دیگر، دارای تکنیکها و فوت و فنهای خاص به خود است. به عنوان مثال، استفاده از گوشت تازه و با کیفیت بالا برای تهیه همبرگر از مهمترین قوانین در تهیه یک همبرگر خوشمزه است. همچنین، استفاده از ادویههای خاص برای همبرگر نقش مهمی در ایجاد طعم و عطر منحصر به فرد آن دارد. زمانی که از ادویههای خاص همبرگر رستورانی استفاده میکنید، همبرگر شما به شکلی مشابه همبرگرهای معروف فست فود، با طعم آبدار، خوشمزه و خوشبو خواهد بود.
اهمیت استفاده از ادویههای ویژه همبرگر در تهیه یک همبرگر خوشمزه به اندازهای بزرگ است که حتی اگر از بهترین گوشت استفاده کنید و تمام مراحل تهیه را به دقت انجام دهید، اگر از ادویههای مناسب استفاده نکنید، به آن عطر و طعم موردانتظار از یک همبرگر خوشمزه دست نخواهید یافت.
ادویه مخصوص همبرگر چیست
همانطور که قبلاً اشاره شد، یکی از مهمترین عوامل در درست کردن همبرگر خوشمزه استفاده از ادویههای مخصوص همبرگر است. بسیاری از شرکتها محصولاتی تحت عنوان “ادویه همبرگر” تولید و عرضه میکنند. شما میتوانید این ادویهها را آماده تهیه کنید و برای درست کردن همبرگر از آنها استفاده کنید. همچنین، میتوانید ادویههای همبرگر را به صورت جداگانه از فروشگاههای عطاری تهیه کرده و خودتان ادویه مخصوص همبرگر را در خانه تهیه کنید. برای تهیه این ادویههای مخصوص همبرگر به ادویههای زیر نیاز دارید:
یک قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق غذا خوری پودر پاپریکای دودی
یک قاشق غذا خوری گرانول پیاز
یک قاشق غذا خوری پودر سیر
یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه
یک قاشق مربا خوری جوز هندی
یک قاشق مربا خوری پودر خردل
یک قاشق مربا خوری زنجبیل
یک قاشق مربا خوری پودر کاری
یک قاشق مربا خوری آویشن
یک یا دو عدد میخک
طرز تهیه ادویه همبرگر
برای تهیه ادویه مخصوص همبرگر با استفاده از ادویههایی که در بالا ذکر شد، ابتدا باید همه این مواد را با یک آسیاب خوب مخلوط کنید. سپس ادویه به دست آمده را چندین بار الک کنید. برای تهیه همبرگر با هر نصف کیلو گوشت چرخ کرده، میتوانید یک قاشق غذاخوری از این ادویه را استفاده کنید. بقیه ادویه مخصوص همبرگر را در یک ظرف مناسب و در شرایط بستهبندی نگه دارید و هر زمان که نیاز به تهیه همبرگر در خانه دارید، از آن استفاده نمایید.
فوت و فن درست کردن همبرگر
علاوه بر استفاده از ادویه مخصوص همبرگر که اهمیت بسیار زیادی دارد، موارد دیگری نیز وجود دارند که برای تهیه همبرگر خانگی خوشمزه حائز اهمیت میباشند. برخی از این نکات عبارتند از:
استفاده از گوشتی با حداقل بیست درصد چربی برای تهیه همبرگر.
تهیه همبرگر با حرارت پایین تا زمانی که درون آن مغز گوشت کاملاً پخته شود؛ حرارت زیاد میتواند سبب سوختن روی همبرگر شود و مغز گوشت خام باقی بماند.
همیشه از گوشت تازه برای تهیه همبرگر استفاده کنید.
جزئیات مربوط به چرخ گوشت را در فریزر نگه دارید تا گوشت سرد باقی بماند؛ این کار میتواند جلوگیری از جدا شدن چربی از گوشت کمک کند و همبرگر خوشمزهتر شود. همچنین، مایع گوشتی همبرگر باید تا زمان سرخ کردن سرد باقی بماند.
گوشت را ورز ندهید؛ ورز دادن به گوشت ممکن است باعث شود همبرگر سفت شود. بعد از چرخ کردن گوشت، آن را به آرامی و با کمترین فشار به شکل دهید و سپس سرخ کنید.
برای تهیه همبرگر، تنها از ادویه به گوشت اضافه کنید و از اضافه کردن تخم مرغ، پیاز، آرد و دیگر مواد خودداری کنید. در صورت تمایل به افزودن این مواد، آنها را قبل از چرخ کردن گوشت اضافه کنید.
ادویه حرفه ای برای همبرگر مخصوص
دو قاشق غذا خوری نمک
یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه
یک قاشق غذا خوری فلفل سفید
یک قاشق غذا خوری پودر پاپریکای دودی
یک قاشق غذا خوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذا خوری پودر خردل
یک قاشق غذا خوری پودر سیر
یک قاشق غذا خوری پودر پیاز
جهت تهیه ادویه مخصوص همبرگر، کافی است تمامی این مواد را با هم مخلوط کرده و سپس ادویه به دست آمده را چند بار الک کنید. برای تهیه همبرگر با نیم کیلو گوشت چرخ کرده، میتوانید یک و نیم قاشق از این ادویه را با گوشت مخلوط کنید.