راز خوشمزگی گوشت گوساله و نکات پخت گوشت گوساله خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کشمش پلو با گوشت چرخ کرده و فوت و فن کشمش پلو با گوشت چرخ کرده

راز خوشمزگی کشمش پلو با گوشت چرخ کرده و فوت و فن کشمش پلو با گوشت چرخ کرده

راز خوشمزگی کشمش پلو با گوشت چرخ کرده راز خوشمزگی کشمش پلو با گوشت چرخ کرده و فوت و فن کشمش پلو با گوشت چرخ کرده در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد …

راز خوشمزگی کباب تابه ای مرغ و فوت و فن کباب تابه ای مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب تابه ای مرغ و فوت و فن کباب تابه ای مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب تابه ای مرغ راز خوشمزگی کباب تابه ای مرغ و فوت و فن کباب تابه ای مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی شیش طاووق و فوت و فن شیش طاووق خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیش طاووق و فوت و فن شیش طاووق خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیش طاووق راز خوشمزگی شیش طاووق و فوت و فن شیش طاووق خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیش طاووق، این غذای …

راز خوشمزگی گوشت گوساله

نرم کردن گوشت گوساله برای استیک مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب چنجه روش نرم کردن گوشت کبابی مواد لازم برای خواباندن گوشت کباب نرم کردن گوشت طرز پخت گوشت گوساله در قابلمه مزه دار کردن گوشت گوسفندی برای کباب مرینیت گوشت ماهیچه

راز خوشمزگی گوشت گوساله و نکات پخت گوشت گوساله خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مواجه شدن با دیرپزی در برخی از انواع گوشت، یک چالش رایج برای بسیاری از خانم‌های خانه‌دار محسوب می‌شود. انواع مختلفی از عوامل از جمله روش پخت گوشت، سن و نوع دام، می‌توانند به عنوان دلایل دیرپزی گوشت مطرح شوند. گوشت گوساله از گاوهای نر جوانی به دست می‌آید که معمولاً در بازه سنی ۶ تا ۷ ماه قرار دارند. پس از رسیدن به سن یک سالگی، گوساله به یک گاو بالغ تبدیل می‌شود و در نتیجه رنگ و بافت گوشت آن تغییر می‌کند.

اگر علاقه‌مند به تهیه گوشتی لطیف و کم چرب هستید، گوشت گوساله یک گزینه مناسب به نظر می‌رسد. برای پخت گوشت گوساله، ترفندهایی وجود دارد که با پیروی از آن‌ها می‌توانید گوشتی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.

همه چیز در مورد گوشت گوساله

گوشتی را انتخاب کنید که بافت سالمی دارد و رنگی متمایل به صورت خامه‌ای دارد. به دلیل کم‌چربی و بافت لطیفش، گوشت گوساله یک انتخاب مناسب است. از طرف دیگر، گوشت گاو قرمزی رنگ دارد و طعم ملایم‌تری دارد و تردی کم‌تری نسبت به گوشت گوساله دارد. با دقت به تکه‌ی گوشت، خط‌های جهت‌دار در آن را مشاهده خواهید کرد.

برای جلوگیری از سفت شدن و بهبود طعم گوشت گوساله در طول فرآیند پخت، می‌توانید آن را در جهتی که بافت‌های عضلانی قرار دارند، برش دهید. همچنین، وجود مزاج سرد در گوشت گوساله را در نظر داشته باشید؛ اگر افراد طبع سرد دارند، مصرف آن را محدود کنند یا در هنگام پخت از افزودن مصلحت‌هایی مانند زیره، دارچین، زنجبیل، فلفل و سیر استفاده کنند تا سردی گوشت به حداقل برسد.

پختن گوشت گوساله به روش کبابی

روش مناسب‌تری برای پخت گوشت راسته، ران و دنده، کباب کردن است. در این روش، ابتدا گوشت گوساله را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و در ظرفی مناسب برای فر قرار می‌دهید. به منظور جلوگیری از چسبیدن گوشت به ظرف، می‌توانید از ورقه‌های آلومینیوم برای پوشش کف سینی استفاده نمایید. چربی موجود در گوشت در فرآیند پخت ذوب می‌شود، از این رو نیازی نیست قبل از پخت روغن به گوشت اضافه کنید.

در طول فرآیند پخت، می‌توانید ادویه‌های مورد علاقه‌تان، از جمله نمک، فلفل و انواع سبزیجات عطری را قبل یا بعد از پخت به گوشت اضافه کنید. اما توصیه می‌شود نمک را قبل از قرار دادن گوشت در فر پاشید، زیرا این کار باعث می‌شود طعم گوشت بهتر و خوشایندتر شود. لازم به ذکر است که نیازی به پوشاندن ظرف یا افزودن آب به آن نیست. گوشت گوساله را در دمای ۱۶۲ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر پخته کنید.

پس از پخت، گوشت پخته شده را از فر خارج کرده و با فویل پوشانید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید در این حالت باقی بماند یا تا زمانی که حرارت گوشت کمی کاهش یابد، تا عملیات برش زدن آسان‌تر انجام شود.

پختن گوشت گوساله به روش شنیسل

پیشنهاد می کنم از تکنیک تهیه گوشت شنیسل استفاده کنید:

گوشت را به صورت افقی برش داده تا به عرض مطلوب برسد. اگر تمایل به داشتن برش‌های نازک‌تر دارید، آن‌ها را به ضخامت مورد نظر خرد کنید.

قبل از کوبیدن گوشت، چربی‌های اضافی، به ویژه در کناره‌ها، را جدا کنید. این کار باعث می‌شود گوشت در زمان سرخ کردن بهتر و تر باقی بماند. از یک چاقوی تیز و کوچک برای این کار استفاده کنید.

تکه‌های گوشت را در آرد غلت کرده تا سطح آن‌ها پوشیده شود.

سپس تکه‌های گوشت را در یک کاسه قرار داده و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. محتویات را خوب مخلوط کنید تا گوشت به طور یکنواخت با تخم مرغ‌ها مخلوط شود.

پودر سوخاری را روی تکه‌های گوشت بپاشید تا سطح آن‌ها پوشیده شود.

برای سرخ کردن گوشت، ۱۰۰ گرم کره یا ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی را در ماهی‌تابه گرم کنید و شعله را به حالت متوسط تنظیم کنید.

تکه‌های گوشت را به آرامی به ماهی‌تابه اضافه کنید. اگر اندازه و ضخامت تکه‌های گوشت متفاوت است، آن‌ها را به ترتیب سرخ کنید. به‌طور معمول، هر طرف تکه‌های گوشت را به مدت ۱ تا ۱٫۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن‌ها طلایی و شکری شود، سرخ کنید.

توجه داشته باشید که زمان سرخ کردن برای تکه‌های گوشت با ضخامت‌های مختلف نیز ممکن است متفاوت باشد.

پختن گوشت گوساله به روش گریل

فرآیند آماده‌سازی گوشت گوساله با یک روش متفاوت انجام می‌شود:

ابتدا گوشت گوساله را به اندازه‌ای که مد نظرتان است، به صورت افقی ببرید. سپس تکه‌های گوشت را با طعم دلخواهتان ترکیب کنید.

چند قطره روغن زیتون را روی تکه‌های گوشت بریزید و با دست آن را به طور یکنواخت روی سطح گوشت پخش کنید. سپس مقداری نمک و فلفل به دلخواهتان را روی گوشت بپاشید. همچنین، از سیر خرد شده و انواع ادویه‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه‌تان نیز می‌توانید استفاده کنید.

قبل از شروع، گریل یا باربیکیو را گرم کنید. مطمئن شوید گوشت را روی سطح گرم نشده گریل یا باربیکیو قرار نمی‌دهید. اگر از منقل گازی استفاده می‌کنید، آن را ۱۰ دقیقه قبل از آغاز پخت روشن کنید. اگر منقل زغالی دارید، زغال‌ها را ۲۰ دقیقه قبل از شروع پخت گرم کنید.

تکه‌های گوشت را روی سطح گریل یا باربیکیو قرار دهید و برای قرار دادن آن‌ها از انبر استفاده کنید. فاصله مناسبی بین تکه‌های گوشت را رعایت کنید تا به راحتی بتوانید آن‌ها را برگردانید.

نرم کردن گوشت گوساله برای استیک مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب چنجه روش نرم کردن گوشت کبابی مواد لازم برای خواباندن گوشت کباب نرم کردن گوشت طرز پخت گوشت گوساله در قابلمه مزه دار کردن گوشت گوسفندی برای کباب مرینیت گوشت ماهیچه

گوشت گوساله را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه پخت کنید. هر چند دقیقه، تکه‌های گوشت را با استفاده از انبر برگردانید تا به کف گریل یا باربیکیو چسبیدگی نکنند. زمان پخت این تکه‌های گوشت میان ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است.

همچنین، می‌توانید گوشت گوساله را در یک قابلمه با اضافه کردن روغن به مدت تقریباً ۲۰ دقیقه پخت کنید. در این حالت، ترجیحاً از نمک خودداری کنید تا از سفت شدن گوشت جلوگیری کنید.

راز خوشمزگی گوشت گوساله

برای آماده‌سازی گوشت گوساله منجمد، توصیه می‌شود دو ساعت قبل از طبخ، گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید به طور تدریجی با دمای اتاق تعادل یابد. اگر نیاز فوری به پخت گوشت دارید، می‌توانید آن را از فریزر خارج کنید و درون یک کیسه فریزری را در آب گرم قرار دهید تا به طور سریع‌تر دما تعادل پیدا کند.

روشی سریع برای پخت گوشت به منظور دست‌یابی به تردی مطلوب در خورشت‌ها، استفاده از تکه‌های کیوی است. برای این کار، تکه‌های کیوی را روی سطح گوشت قرار داده و آن‌ها را همراه با گوشت پخته می‌کنید. این روش علاوه بر ایجاد تردی در گوشت، به بهبود طعم آن نیز کمک می‌کند. اگر از کیوی به دلیل آلرژی استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از مواد دیگری مانند عنب، سرکه یا آب لیمو استفاده کنید.

برای نرم شدن گوشت کبابی چه کنیم

برای نرم شدن گوشت کبابی، روش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از بهترین روش‌ها این است که گوشت را به مدت چند ساعت در مخلوطی از پیاز رنده شده، ماست، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل بخوابانید. پیاز حاوی آنزیمی است که باعث ترد شدن گوشت می‌شود. ماست نیز به دلیل داشتن اسید لاکتیک، به نرم شدن گوشت کمک می‌کند. روغن زیتون باعث چرب شدن گوشت و جلوگیری از خشک شدن آن در هنگام کباب کردن می‌شود. آبلیمو نیز به ترد شدن گوشت و از بین بردن بوی زهم آن کمک می‌کند. نمک و فلفل نیز برای مزه‌دار کردن گوشت استفاده می‌شوند. همچنین می‌توانید از کیوی رنده شده یا پودر پاپایا نیز برای نرم کردن گوشت استفاده کنید. این میوه‌ها حاوی آنزیم‌هایی هستند که باعث تجزیه پروتئین‌های گوشت و نرم شدن آن می‌شوند. فقط دقت کنید که از کیوی و پاپایا به میزان کم استفاده کنید و گوشت را به مدت طولانی در آنها نخوابانید، زیرا ممکن است باعث له شدن گوشت شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.