فوت و فن قارچ پلو و راز خوشمزگی قارچ پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری و فوت و فن پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری و فوت و فن پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلو …
راز خوشمزگی قطاب و نکات پخت قطاب و فوت کوزه گری تهیه قطاب یزدی
راز خوشمزگی قطاب راز خوشمزگی قطاب و نکات پخت قطاب و فوت کوزه گری تهیه قطاب یزدی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قطاب در واقع یک شیرینی سنتی …
راز خوشمزگی نخود و نکات پخت نخود و مدت زمان خیس کردن نخود
راز خوشمزگی نخود راز خوشمزگی نخود و نکات پخت نخود و مدت زمان خیس کردن نخود در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پخت حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس و …
فوت و فن قارچ پلو
فوت و فن قارچ پلو و راز خوشمزگی قارچ پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
قارچ پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذا با ترکیبی از برنج، قارچ، پیاز و ادویه تهیه میشود و طعم و عطری دلپذیر دارد. قارچ پلو را میتوان به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا به عنوان یک غذای مکمل در کنار غذاهای دیگر سرو کرد. این غذا به دلیل داشتن قارچ، منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامینهای گروه B است و برای گیاهخواران نیز مناسب است.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه قارچ پلو
برای تهیه قارچ پلو برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
برنج: ۳ پیمانه
قارچ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به میزان لازم (در صورت تمایل)
طرز تهیه قارچ پلو
آمادهسازی برنج: برنج را بشویید و با کمی نمک به مدت ۲-۳ ساعت خیس کنید. سپس برنج را با آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. وقتی برنج به مرحله آبکشی رسید، آن را آبکش کنید.
آمادهسازی قارچ و پیاز: قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. پیازها را نیز پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سیر را رنده یا له کنید.
تفت دادن پیاز و قارچ: در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. قارچها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و کمی سرخ شوند.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویه: رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
لایهگذاری برنج و مواد قارچ: ته قابلمه مورد نظر را کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید (نان یا سیبزمینی). یک لایه برنج در قابلمه بریزید و روی آن یک لایه از مواد قارچ بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در صورت تمایل، میتوانید کمی زعفران دم کرده روی هر لایه برنج بریزید.
دم کردن برنج: درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید برنج به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه دم بکشد.
سرو قارچ پلو: قارچ پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با تزئین دلخواه (مانند خلال پسته، زرشک یا سبزیجات) سرو کنید.
فوت و فن قارچ پلو
برای اینکه قارچها هنگام پخت سیاه نشوند، میتوانید کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید.
اگر میخواهید قارچ پلو شما طعم و عطر بیشتری داشته باشد، میتوانید از کره به جای روغن برای تفت دادن پیاز و قارچ استفاده کنید.
برای اینکه ته دیگ شما ترد و خوشمزه شود، میتوانید کمی روغن روی نان یا سیبزمینی بریزید و قبل از قرار دادن در قابلمه، کمی روی حرارت قرار دهید.
در صورت تمایل میتوانید از سبزیجات معطر مانند شوید یا جعفری خرد شده برای تزئین و طعم دادن به قارچ پلو استفاده کنید.
قارچ پلو را میتوانید در کنار انواع سالاد، ماست و خیار، و یا ترشی سرو کنید.