راز خوشمزگی دو پیازه میگو و فوت و فن دو پیازه میگو خوشمزه و خانگی - مُچُم
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها

مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها

مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک

مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک

مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …

مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …

راز خوشمزگی دو پیازه میگو


طرز تهیه میگو دو پیازه قشم
دوپیازه میگو نواب ابراهیمی
طرز تهیه دو پیازه میگو بندری
طرز تهیه میگو دو پیازه جنوبی
میگو دو پیازه اهواز
میگو دو پیازه تهران
دوپیازه میگو رستورانی
میگو دو پیازه با برنج

راز خوشمزگی دو پیازه میگو و فوت و فن دو پیازه میگو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

دو پیازه میگو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار جنوبی است که اصالتاً به استان بوشهر برمی‌گردد. این غذا به دلیل سادگی در تهیه و طعم لذیذش، در سراسر ایران محبوبیت پیدا کرده است. دو پیازه میگو به دلیل استفاده از دو نوع پیاز (سفید و قرمز) در طبخ آن، به این نام معروف شده است.

مواد لازم برای تهیه دو پیازه میگو (برای ۴ نفر)

میگو: ۵۰۰ گرم

پیاز سفید: ۲ عدد بزرگ

پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط

گوجه‌فرنگی: ۴ عدد متوسط (یا رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری)

سیر: ۴ حبه

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری (دلخواه)

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب: ۱ لیوان

طرز تهیه دو پیازه میگو مرحله به مرحله

آماده‌سازی میگو: میگوها را پاک کرده و بشویید. سپس با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید.

سرخ کردن میگو: در یک تابه، کمی روغن ریخته و میگوها را تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند. سپس از تابه خارج کنید.

سرخ کردن پیاز: در همان تابه، پیازهای خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شوند.

اضافه کردن سیر و ادویه: سیر رنده شده، زردچوبه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود.

اضافه کردن گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی‌های خرد شده (یا رب گوجه‌فرنگی) را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.

اضافه کردن میگو و آب: میگوهای سرخ شده را به تابه برگردانید و آب را اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و سس غلیظ شود.

تنظیم طعم: در انتها، نمک و فلفل غذا را تست کنید و در صورت نیاز، مقدار آن‌ها را تنظیم کنید.

راز خوشمزگی دو پیازه میگو

استفاده از میگوهای تازه و باکیفیت

سرخ کردن پیاز تا طلایی شدن کامل

استفاده از گوجه‌فرنگی تازه و رسیده (یا رب گوجه‌فرنگی باکیفیت)

اضافه کردن مقدار مناسبی از ادویه‌ها

پخت خورش در زمان مناسب تا جا بیفتد و سس غلیظ شود

نکات تکمیلی

می‌توانید در صورت تمایل، از فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یا سبزی‌های معطر مانند گشنیز و شنبلیله در تهیه این غذا استفاده کنید.

دو پیازه میگو را می‌توانید با پلو یا نان سرو کنید.

در برخی مناطق، به این غذا سیب‌زمینی سرخ کرده نیز اضافه می‌کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.